Promotievideo – Barber Müco & DJ Kaan Deniz

Deze videoproductie is de tweede promotievideo van de Rotterdamse kapper Barber Müco. Dit maal knipt hij DJ Kaan Deniz. In de video is op een versnelde manier de knipbeurt van DJ Kaan Deniz te zien.

In tegenstelling tot de eerste promotievideo van Barber Müco, waarbij alleen de knipbeurt te zien was, is bij deze versie ook de aankomst van de gast te zien. Dit maakt de video vanaf de start al een stuk aantrekkelijker en interessanter voor de doelgroep

DJ Kaan Deniz komt in het begin van de video aan in zijn groene Porsche waarna de knipbeurt van start gaat. Het is een goed voorbeeld van een kort, maar krachtige promotievideo. Ideaal voor social media kanalen.

De video is geen uitgebreide bedrijfsfilm, maar een kort en krachtige promo. Zowel Barber Müco als DJ Kaan Deniz kunnen het gebruiken als goede aanvulling voor hun social media.

Barber Müco & DJ Kaan Deniz videoproductie

De opnames van deze promotievideo duurden niet al te lang. Van begin tot eind is er niets in scene gezet of geacteerd. Alle beelden zijn gemaakt terwijl de gebeurtenissen daadwerkelijk plaatsvonden.

Onze cameraman heeft compact videoapparatuur gebruikt bij de opnames. Op deze manier kon onze hij soepel om het tweetal heen bewegen en snel schakelen. De opnames zijn gemaakt met een 4K Sony FDR camera.

Verder hebben wij voor de opnames natuurlijk ook de juiste belichting geregeld. Om foley geluid op te nemen heeft onze filmcrew een Røde microfoon gebruikt. Omdat er in de video niet gesproken wordt, was meer geluidsapparatuur niet nodig. 

Na de opnames vindt uiteraard de edit plaats. Onze video editor zorgt dat de belangrijkste beelden versneld een vloeiend geheel vormen. We hebben aan de video behoorlijk wat effecten toegevoegd. Dit was toepasselijk en combineerde goed met de snelheid van de video. 

Na de edit van de video is de kleurcorrectie gedaan. De kleurcorrectie is een onmisbare factor bij een goede video. Dit maakt de beelden een stuk levendiger en versterkt de sfeer. Bij een videoproductie zit de kleurcorrectie automatisch in het pakket.

Los een video editor inhuren of uw kleurcorrectie laten doen is bij ons ook mogelijk!

Uw eigen video

Heeft u na het bekijken van deze video interesse gekregen in uw eigen videoproductie? Vraag dan vooral een gratis offerte aan!

Dit is geheel vrijblijvend.

Via een offerte kunnen wij u de meest voordelige prijs geven. 

Wilt u liever meer informatie over uw eigen videoproductie? Lees dan vooral even het artikel videograaf Rotterdam voor Rotterdam en omstreken, en het artikel cameraman inhuren als u in een andere regio zit.

BEKA Media werkt door heel Nederland en op aanvraag ook internationaal. 

Spreekt u liever persoonlijk met één van onze specialisten? Neem dan contact op!

Loading...