Preview Openingsvideo – Barber Muco

De openingsvideo van Barber Muco is een kort maar krachtige samenvatting van de opening van de nieuwe kapperszaak. Begin 2022 opende de Rotterdamse barber zijn nieuwe pand. Van de opening maakten wij een korte videoproductie.

De openingsvideo is met name bedoeld geweest voor diverse social media kanalen. De video hierboven is slechts een preview. De versie met meerdere beelden is te bekijken op Barber Muco zijn Instagram account.

Bij het openingsevenement was er onder andere eten en drinken aanwezig. Ter decoratie waren er zoals in de video te zien is onder andere ballonnen. Iedereen werd welkom geheten met een drankje, maar ook met bijvoorbeeld autogeurtjes.

De huisstijl van het bedrijf wordt in de video dan ook nadrukkelijk naar voren gebracht. De video is ook wel een soort aftermovie van de dag, maar ook zeker deels bedoeld als promotievideo.

De opnames van Barber Muco

De opnames van deze videoproductie hebben niet al te lang geduurd. Onze filmploeg is in totaal zo’n 2 uur op locatie geweest. Wij hebben de opnames gemaakt met een 4K camera van Sony. In dit geval was dat een Sony FDR camera.

Verder hebben wij ook drone beelden gemaakt tijdens de opnames. Een drone piloot huren is bij de meeste videoproducties een absolute aanrader. Overigens brengt het geen hele hoge extra kosten met zich mee.

Onze cameraman en drone piloot zijn dusdanig op elkaar ingespeeld dat op de juiste momenten de juiste beelden worden gemaakt vanaf alle nodige hoeken. Meestal maakt onze drone piloot de opnames vanuit de lucht door middel van een 4K DJI drone.

Omdat er voldoende daglicht was heeft onze videograaf Rotterdam geen gebruik gemaakt van kunstmatige belichting. Voor het geluid hebben wij Røde richtmicrofoons ingezet.

Uiteindelijk heeft onze video editor natuurlijk gezorgd dat alle beeldeen een mooi vleiend geheel vormen. Dit, exact naar de wensen van de klant en met onze eigen creativiteit.

Waar nodig zijn enkele effecten toegevoegd en de video is uiteraard volledig op de beat gemonteerd door de. Na de videomontage hebben wij natuurlijk ook de juiste kleurcorrectie toegepast op de video. Dit is de kers op de taart!

Uw eigen productie afnemen

Wilt u na het bekijken van deze video uw eigen productie bij ons afnemen? Vraag dan meteen een gratis offerte aan! Op deze manier krijgt u de meest voordelige prijs, op basis van uw eigen wensen.

Heeft u voordat u een offerte aanvraagt nog bepaalde vragen? Of spreekt u liever persoonlijk met onze specialisten? Neem dan vooral contact met ons op!

Lees hier meer over uw eigen video laten maken.

Loading...