fbpx

Portfolio – Logo’s

Nieuwe huisstijl of een nieuw logo laten maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bekijk hieronder enkele voorbeelden en lees vooral even verder!

Logo laten maken

World Legends Cup

Logo

Logo laten maken

Tiny Toddle

Logo

Logo laten maken

Interactive Oost

Logo

Logo laten maken

Big Hill

Logo

Logo laten maken

MMS Events

Logo

Een nieuwe huisstijl of een nieuw logo laten maken doet u bij BEKA Media. BEKA Media onderscheidt zich op mediavlak door voor alle soorten producties de juiste specialisten in huis te hebben. Hierdoor leveren wij altijd topkwaliteit voor vlijmscherpe prijzen. U kunt al vanaf €100,- uw eigen logo laten maken. 

Waarom een nieuwe huisstijl of logo laten maken?

Een nieuwe huisstijl of een nieuw logo laten maken doet u in een aantal situaties. De meest voorkomende situatie is bij de start van een nieuw bedrijf of project. Deze zaken worden namelijk de herkenpunten van uw bedrijf. Dit moet uiteindelijk uw kenmerk worden. Het is daarom belangrijk dat de kwaliteit goed is. Onze specialisten hechten waarde aan een professionele uitstraling. 

Het start van een nieuw bedrijf is echter niet de enige situatie waarin u een dergelijke productie nodig kunt hebben. Het kan ook zijn dat u bijvoorbeeld uw oude logo wat moderner wilt hebben. Ook kan het zijn dat u nog een bepaald bestand tekort komt. Denk bijvoorbeeld aan een EPS of AI bestand. 

Wat doen wij voor u?

Wij leveren de productie uiteraard van A tot Z. Daarnaast kunnen wij u echter ook advies geven. Het kan zo zijn dat u al helemaal weet hoe uw eindresultaat eruit moet gaan zien. In dat geval is het aan ons enkel de taak uw wens zo goed mogelijk te realiseren. Het is echter ook een mogelijkheid dat u zelf nog geen idee heeft. U weet dat u bepaalde producties nodig heeft, maar meer weet u ook niet. Dan kunnen onze specialisten u alle advies geven. Wij denken ten alle tijden creatief met u mee. Ons advies is altijd om het logo volgens de huisstijl te maken. Indien u nog niet over een huisstijl beschikt helpen wij u ook hier graag bij! De huisstijl draagt onder andere bij aan uw herkenbaarheid door de kleuren en lettertypes. 

Hierboven vindt u enkele voorbeelden. Uiteraard hoeft uw variant hier niet op te lijken! Wij zorgen dat u de juiste productie naar wens ontvangt. 

Uw eigen productie laten maken? Vraag nu een gratis offerte aan. Ook kunt u voor advies ten alle tijden contact met ons opnemen! 

Volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven van de nieuwste projecten!

Loading...