Alle promotievideo’s – Peuter & Co

Promotievideo Peuter en Co – Locatie De Triangel

In deze promotievideo geven medewerksters van Peuter en Co een rondleiding. Dit gebeurt op locatie De Triangel. Locatie de Triangel ligt in de Rotterdamse wijk Charlois. De peuterschool is één van de ruim 70 peuterscholen van Peuter en Co. Normaal gesproken konden...

Promotievideo Peuter en Co – Locatie De Akkers

Tijdens de coronacrisis is Peuter en Co Rotterdam gestart met het maken van een promotievideo voor iedere locatie die zij hebben. Het doel van de promotievideo's is om per locatie een virtuele rondleiding te geven. Onder normale omstandigheden konden ouders die...

Toen in 2020 de eerste grote corona maatregelen werden afgekondigd, had Stichting Peuter en Co hier net als veel andere organisaties behoorlijk wat last van.

Peuter & Co is een grote speler in Rotterdam als het gaat om peuterscholen. De stichting heeft in Rotterdam en omstreken in totaal meer dan 70 peuterscholen met werkzame pedagogisch medewerkers.

Ieder jaar komen er nieuwe peuters op deze locaties terecht. Ouders van peuters vinden het vaak erg prettig om voordat zij hun kind inschrijven, een kijkje te komen nemen op de locatie.

Normaal gesproken was dit dan ook de werkwijze van Peuter en Co. Ouders die hun kind wilden inschrijven waren welkom en kregen een rondleiding door de peuterschool. De coronamaatrdegelen zorgden er echter voor dat deze mogelijkheid wegviel. Peuter en Co was hierdoor genoodzaakt een alternatief te zoeken.

Als alternatieve optie kwam de stichting uit op onze videograaf Rotterdam. Peuter en Co liet van alle ruim 70 locaties een korte promotievideo maken.

De video’s waren “visuele rondleidingen” voor ouders. De belangrijke punten kwamen hierbij per locatie naar voren. In elke promotievideo deed een werkzame pedagogisch medewerker het woord. 

70+ Peuter en Co promotievideo’s

Voor ruim 70 Peuter en Co locaties produceerde onze filmploeg een promotievideo.De productie van deze promotievideo’s zijn natuurlijk niet in een extreem korte tijd uitgevoerd. Onze filmploeg is verdeeld over meerdere weken langs gegaan op bijna iedere locatie.

Het concept was bij vrijwel iedere locatie hetzelfde. Een medewerker heet de kijkers welkom en nodigt ze uit om “mee naar binnen te komen”. Dit beeld wordt gevolgd door enkele sfeerbeelden, waarna de zelfde medewerker het één en ander begint te vertellen. Zo wordt er bijvoorbeeld verteld hoe Peuter en Co ervoor zorgt dat de peuters zich prettig en veilig voelen door de dagen heen.

Alles wordt volledig in 4K gefilmd. Om de video’s net wat pakkender te maken starten en eindigen we bijna elke video met drone beelden. Onze drone piloot huren om uw promotievideo spectaculairder te maken is dan ook een absolute aanrader! Bij veel pakketten zit deze optie er overigens al bij!

Onze drone piloot maakt de drone beelden met een 4K DJI Mavic Air drone. De reguliere beelden van de Peuter en Co promotievideo’s worden gemaakt met een 4K Sony FDR camera.

Verder zorgen onze specialisten uiteraard voor de nodige belichting. Om goed helder geluid op te kunnen nemen maken wij gebruik van Røde geluidsapparatuur. 

Iedere video wordt uiteindelijk in de videomontage omgetoverd tot een vloeiend geheel. De videomontage is over het algemeen het deel van een productie waar de meeste uren in zitten.

De drone beelden zijn een rustig, maar pakkende start, waarna de reguliere beelden volgen. Tijdens de uitleg van de medewerker zorgt onze video editor dat er beelden te zien zijn die aansluiten op het verhaal dat de kijker op dat moment hoort. Verder zit in een videopakket ook de kleurcorrectie. Dit zorgt ervoor dat het eindresultaat een stuk levendiger wordt.

Uw eigen video’s?

Heeft u na het lezen van deze informatie of na het bekijken van de Peuter en Co promotievideo’s interesse gekregen in uw eigen videoproducties? Vraag dan gerust een gratis offerte aan! Vul al uw wensen zo specifiek mogelijk in en wij zullen u binnen de kortste keren een voordelige prijs toesturen!

Bespreekt u uw wensen liever persoonlijk met één van onze videospecialisten? Neem dan vooral contact met ons op!

Wilt u enkel meer informatie over dergelijke promotievideo’s? Neem dan een kijkje in het artikel bedrijfsfilm laten maken.

Loading...