fbpx

Nieuwe website online updaten en bijhouden

Nieuwe Website Online

Uw nieuwe website online updaten en bijhouden kan in eerste instantie nog best lastig lijken. Stel, u heeft een website laten maken en deze is inmiddels gelanceerd en staat online. Dan is het best begrijpelijk dat u deze up-to-date wilt houden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het af en toe toevoegen van nieuwe foto’s en video’s, maar misschien ook producten en teksten. De vraag die velen hebben nadat ze een nieuwe website hebben laten maken is dan ook hoe het bijhouden hiervan in zijn werking gaat. Wij van BEKA Media bieden hiervoor 2 mogelijke opties.

Nieuwe website online zelf bijhouden

De eerste mogelijkheid is dat u uw nieuwe website online zelf bijhoudt. Uw website online zetten doen wij uiteraard voor u. Wat u kunt doen met deze methode is gewenste updates zelf aanbrengen. Hierbij zullen wij nadat uw website af is een document voor u opmaken waarin u precies de stappen kunt terugvinden om uw website online te updaten. Zo krijgt u van ons WordPress inloggegevens waarmee u zelf in uw website kunt inloggen. Aan de hand van het document dat wij op maat voor u hebben gemaakt kunt u wanneer u maar wilt media toevoegen of andere updates plaatsen.

Ook heeft u uiteraard de mogelijkheid aan ons te vertellen welke updates u wilt. Op basis hiervan zullen wij documenten voor u opmaken waarmee u exact kunt doen wat u wilt op de website. Wel is het van belang dat u de stappen zorgvuldig uitvoert zodat er niets mis kan gaan.

Website aan ons laten bijhouden

De tweede mogelijke optie is het bijhouden van uw website aan ons over te laten. Uw website online zetten is op dit punt al geregeld. U hoeft enkel nog de keuze te maken of wij uw website updaten, of dat u dit zelf doet. Uw website online bijhouden kunnen wij voor u doen op een manier dat wij continu nieuwe media toevoegen naar uw wens. Hier tegenover betaalt u een maandbedrag, afhankelijk van hoeveel media u denkt gemiddeld per maand te willen toevoegen. Uiteraard zullen wij hierbij niet de moeilijkste zijn als u de ene maand wat meer van ons vraagt dan de andere maand. Uw eigen website aan ons laten bijhouden is uiteraard ook mogelijk als wij de website niet hebben gemaakt. 

Ook in bijzondere situaties kunnen wij u helpen met zaken die u zelf niet kunt regelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Shopify of WordPress website verhuizen. 

Voor al uw vragen kunt u gerust contact met ons opnemen. Uw eigen website of webshop laten maken? Vraag meteen een gratis offerte aan!

Loading...