fbpx

Waarom een media expert?

Media expert

Waarom een media expert een goede keuze is! 

Een media expert, het is een term waar u vast wel eens van gehoord heeft. Media experts zijn zoals uit het woord al valt af te leiden echte specialisten als het gaat om media. Vandaag de dag speelt media een cruciale rol in onze samenleving. Vrijwel alles gaat online. Het is daarom ook slim om er als ondernemer voor te kiezen steeds meer met media te doen. Zo is een website of webshop bijvoorbeeld onmisbaar. Een WordPress of Shopify webshop of website laten maken is in veel gevallen een erg goede keuze. Daarnaast kunt u op mediavlak ook een stuk actiever worden door middel van videoproducties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bedrijfsvideo of aftermovie. 

Het probleem waar veel ondernemers tegenaan lopen is dat ze niet beschikken over de nodige kennis en ervaring met media. Media is erg uitgebreid. Het is uiteraard ook makkelijker gezegd dan gedaan om door middel van je social media klanten binnen te halen. Een media expert kan in dit soort situaties de ideale keuze zijn om betere resultaten te boeken! Wij van BEKA Media produceren niet enkel uw website, video, nieuwe huisstijl of logo, wij kunnen u ook op mediavlak helpen! Voor alles hebben wij de juiste vakmensen in huis. 

De voordelen van een media expert

Een media expert kiezen brengt veel voordelen met zich mee. Om te beginnen heeft de expert alle nodige kennis en ervaring op het gebied van media. Hiermee kan hij of zij u het ideale advies geven. Wat dit advies is kan verschillen per situatie. Bij de ene onderneming kan bijvoorbeeld een promotievideo van goede kwaliteit het verschil maken. De andere onderneming komt een website of social media te kort. De andere onderneming beschikt over deze factoren, maar heeft simpelweg geen goede online marketing lopen. Ook kan een bedrijfsfilm maken met drone net hetgeen zijn wat u nodig heeft! Bijvoorbeeld om uw pand en de locatie ervan aantrekkelijk aan kijkers te tonen. Een drone huren met piloot is dan ook één van de mogelijkheden die u bij ons heeft! Onze filmploeg is ten alle tijden in staat ook professionele dronebeelden te maken. 

De expert kan kijken naar uw situatie en op basis daarvan de gaten opvullen. Hij of zij raadt u aan wat u het best kunt doen. Ook kunnen onze specialisten kijken wat het meeste effect heeft en kunnen we ervoor zorgen dat we de juiste doelgroep bereiken. Als u bijvoorbeeld een restaurant runt is het niet handig om mensen te vinden die op zoek zijn naar een auto. De media expert geeft u het juiste advies. Daarnaast kunnen we ook samen de vervolgstappen zetten zoals het creëren van videocontent of een goede website. Indien u dit wilt kunnen we u hierna helpen met de nodige marketing. 

Lange en korte samenwerkingen

Met onze specialisten kunt u zowel lange als korte samenwerkingen aangaan. Veel bedrijven kiezen er bijvoorbeeld voor videocontent te laten schieten, maar zonder een bepaalde regelmaat. Wanneer zij denken reclame nodig te hebben gaan ze over tot de productie van een video en anders niet. Uiteraard is hier niets mis mee, maar zorgen dat uw website of sociale media regelmatig nieuwe videocontent krijgt kan veel handiger zijn.

Bij een langdurige samenwerking kunt u kiezen voor een video-abonnement. Hierbij kunnen wij als bedrijf iedere week 1 of meerdere video’s voor u produceren. Hier tegenover betaalt u een vast maandbedrag. Deze bedragen zijn relatief laag, omdat wij een afspraak op lange termijn met deze klanten maken. Hierbij kunt u ons zelf vertellen wat voor video u iedere week wilt ontvangen, maar u kunt er ook voor kiezen alles aan ons over te laten. Wij zullen in dat geval samen met onze media expert kijken wat voor content de beste resultaten kan boeken in uw situatie. Ook onderscheidt BEKA Media zich door tevens in uw eigen budget te kunnen werken!

Nu vrijblijvend advies krijgen van één van onze media experts, of simpelweg uw vragen stellen? Neem dan gerust contact met ons op!

Ook kunt u een gratis offerte aanvragen

Loading...