Een luchtfoto laten maken is op veel plekken mogelijk. Het laten maken van een luchtfoto kan een geweldige herinnering van een bepaald moment, of een erg
goede marketingmethode voor uw bedrijf zijn. Wij hebben de juiste drone piloten in huis en maken uw luchtfoto’s op locatie naar wens! Lees op uw gemak
verder over de mogelijkheden!

Vraag gratis offerte aan!

Trouwvideo laten maken? Wij bieden u den scherpste prijzen en uiteraard de beste kwaliteit! Uw bruiloft gefilmd, gefotografeerd en uiteraard
gemonteerd. Lees vooral op uw gemak verder en bekijk onze trouwvideo pakketten. Ook het indienen van uw aanvraag is in een aantal
muisklikken gedaan!

Luchtfoto laten maken

vinkje 4K beelden
vinkje Topkwaliteit luchtfoto’s van de beste drone piloten
vinkje Zeer voordelige prijzen
vinkje Mogelijk door heel NL & BE
vinkje Professionele fotobewerking
vinkje Eénmalige betaling, geen verrassingen
vinkje Snelle leveringen
Luchtfoto laten maken

Vraag een gratis offerte op maat aan

Wilt u dit inclusief fotobewerking?

ontvangen op uw offerte? Meld u dan aan om GRATIS op de hoogte te blijven van onze nieuwe aanbiedingen!

Luchtfoto laten maken? Wij helpen u graag!

Een luchtfoto laten maken is in verschillende situaties een erg goede keuze! Luchtfoto’s geven vaak een prachtig uitzicht en kunnen van zeer hoog genomen worden. Wij van BEKA Media verzorgen uw luchtfoto’s op maat en naar wens!

Meteen te weten komen wat de kosten van uw luchtfoto laten maken zullen zijn? Klik dan hier en dien gratis uw aanvraag in!

U krijgt binnen 24 uur een voordelige prijs van ons binnen en we starten enkel indien u hiermee akkoord gaat!

Een luchtfoto laten maken wordt uitgevoerd door onze specialisten met een drone. Binnen ons team hebben wij hiervoor de juiste professionele drone piloten in huis. Onze drone piloten zorgen dat u binnen de kortste keren de optimale luchtfoto’s heeft naar wens!

Een luchtfoto laten maken gaat bij ons tegenover de beste kwaliteit/prijs verhouding! Onze nummer 1 prioriteit is dan ook uw tevredenheid!

In dit artikel vertellen wij u meer over het laten maken van een luchtfoto, hoe het werkt en bijvoorbeeld de voordelen ervan. Gaat u liever direct aan de slag? Dien dan hier uw aanvraag in!

Wilt u een drone piloot huren voor videobeelden en daarnaast luchtfoto’s laten maken? Vraag dan een gratis offerte aan en selecteer ‘drone piloot huren’. Enkele gratis luchtfoto’s zitten hier automatisch bij inbegrepen!

Een luchtfoto laten maken, waarom?

Een luchtfoto laten maken kan zoals gezegd in veel situaties een goede keuze zijn. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat er sprake is van een bijzondere gelegenheid die u graag vanuit de lucht gefotografeerd wilt hebben.

Een luchtfoto laten maken geeft daarnaast een compleet ander beeld dan een reguliere foto met een camera!

Zwart wit fotografie is hierbij ook een interessante optie! Zwart wit fotografie is een losse dienst die u bij ons kunt afnemen, maar ook uw luchtfoto’s kunt u in zwart wit laten maken! 

Wanneer u luchtfoto’s aan onze drone piloot heeft laten maken kunt u er ook altijd achteraf voor kiezen deze foto’s nog eens extra in zwart wit te ontvangen!

Een andere relatief veel voorkomende mogelijkheid zijn luchtfoto’s voor commerciële doeleinden. Bijvoorbeeld van uw bedrijfsfpand of werk dat u geleverd heeft.

In dit laatste geval kunnen luchtfoto’s enorm bijdragen aan uw portfolio en bij het winnen van het vertrouwen van klanten. Hieronder gaan we iets specifieker in op de verschillende situaties waarin een luchtfoto laten maken kan bijdragen.

Lees vooral even op uw gemak het kopje dat bij uw situatie past!

Luchtfoto laten maken bij een bijzonder evenement

Stel, u heeft een bruiloft, huwelijksaanzoek of een andere speciale gebeurtenis of evenement. Dan is de kans op zich al groot dat u deze avond laat vastleggen. Zo kunt u bijvoorbeeld een video laten maken en daarnaast nog losse foto’s afnemen.

In een dergelijk pakket (bij ons) zitten vaak wel beelden vanuit de lucht met een drone, maar geen luchtfoto’s. Dat juist terwijl luchtfoto’s enorm mooi kunnen zijn en een fantastisch beeld geven. Het uitzicht is vaak prachtig en het evenement is vanuit een standpunt te zien dat u zich waarschijnlijk niet eens kunt voorstellen.

Wij van BEKA Media leveren bij iedere videoproductie met drone ook ter service enkele gratis luchtfoto’s (indien u hierom vraagt).

Een luchtfoto laten maken als losse dienst is echter ook mogelijk! onze drone piloot komt dan gedurende het evenement de foto’s voor u maken. Deze krijgt u later bewerkt toegestuurd.

Een aanrader is bijvoorbeeld een trouwvideo laten maken inclusief drone beelden, en hierbij vervolgens nog extra luchtfoto’s aanvragen!

Aan het einde van de rit beschikt u dan over een geweldig pakket aan herinneringen

Ook als u geen videoproductie wilt kunt u dus losse luchtfoto’s laten maken van uw evenement! 

Luchtfoto laten maken voor (potentiële) klanten

Deze optie is een absolute aanrader voor talloze soorten bedrijven. Het kan niet alleen leiden tot een stuk meer klanten, maar het kan klanten ook een stuk meer vertrouwen geven in uw bedrijf.

Daarnaast geeft u met foto’s vanuit de lucht een zeer professionele indruk. Door luchtfoto’s te laten maken van uw werk of van hetgeen dat u verkoopt kunt u al snel de interesse trekken.

Hieronder vindt u een aantal situaties waarin luchtfoto’s enorme voordelen kunnen hebben voor uw bedrijf. 

Voorbeeld: U repareert daken met uw bedrijf. Een klant met een ernstig beschadigd dak huurt u in voor uw dienst. Voordat u van start gaat met de reparatie komt onze drone piloot langs en maakt hij een aantal luchtfoto’s van het dak. enkele uren, dagen of weken later, wanneer u klaar bent met de reparatie, komen wij nog een keer langs. Dit keer maken we luchtfoto’s van het dak na de rennovatie die u heeft geleverd.

De luchtfoto’s van voor en na de reparatie laten aan de klant zien hoe goed u bent in uw vak. Een volledig beschadigd dak, wordt omgetoverd tot een geweldig eindresultaat.

Een cameraman inhuren voor een volledige before & after video is overigens ook een mogelijkheid. Deze optie is een stuk uitgebreider. Ook kunt u zelf losse beelden maken en voor een mooie before/aftervideo onze video editor inhuren.

Een ander goed voorbeeld is luchtfoto’s laten maken als makelaar zijnde. Foto’s en video’s zijn in deze branche sowieso erg belangrijk, maar door als makelaar ook nog eens foto’s (en eventueel video’s) vanuit de lucht te laten maken bouwt u een gigantische voorsprong op tegen concurrenten die dit nog niet doen.

Overigens zien woningen er vaak vanuit de lucht erg mooi uit. Met de nodige kleurcorrectie worden deze beelden ook nog eens een stuk levendiger gemaakt door onze specialisten. Op deze manier kan het zomaar zijn dat u de woningen nog sneller verkoopt, verhuurt, of in ieder geval sneller interesse trekt.

Luchtfoto laten maken op van u zelf of een uitzicht

Een luchtfoto laten maken puur omdat u iets mooi vindt kan natuurlijk ook. Het kan best zo zijn dat er helemaal geen sprake is van een bijzonder evenement en dat u ook geen luchtfoto wilt voor de marketing, maar puur voor uzelf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan luchtfoto’s met het gezin langs het strand of bij een mooi natuurgebied.

Verder is het uiteraard ook mogelijk luchtfoto’s te laten maken van bepaalde uitzichten die u mooi vindt. Ook in dit geval kunnen wij de foto’s voor u bewerken en wat levendiger maken om ze vervolgens te leveren.

Vaak kiezen particulieren ervoor om foto’s vanuit de lucht te laten maken als zij een dagje naar een bijzondere of mooie plek gaan.

Ook met vakanties zijn luchtfoto’s erg populaire opties. Denk bijvoorbeeld aan foto’s terwijl u op het strand ligt te genieten, aan het zwemmen bent of tijdens een uitgebreide wandeltocht.

Hoe werkt een luchtfoto laten maken?

Het proces als u een luchtfoto wilt laten maken is niet al te ingewikkeld. We kunnen hiermee zowel op de korte als op de lange termijn, afhankelijk van uw wens, meteen mee aan de slag. 

Als eerst is het de bedoeling dat u contact met ons opneemt, of een gratis offerte aanvraagt. U kunt direct aanvraag voor luchtfoto’s indienen. Indien u ook videobeelden vanuit de lucht wilt kunt u beter een offerte aanvragen.

In de offerte vult u in dat u een drone piloot wilt inhuren en geeft u aan dat het gaat om luchtfoto’s. Als u rechtstreeks contact met ons opneemt, wat via de mail of telefonisch kan, dan zullen onze specialisten een aantal vragen aan u stellen wat uw wensen betreft. Zo is het bijvoorbeeld van belang voor ons om te weten waar u de luchtfoto’s wilt laten maken.

Als alles voor ons duidelijk is geven wij u een prijs of sturen wij u een offerte op. Gaat u hiermee akkoord? Dan is het de bedoeling dat u de offerte ondertekent, waarna we meteen aan de slag kunnen!

Een luchtfoto laten maken kan bij ons dezelfde week nog!

Luchtfoto laten maken

Opnamedag luchtfoto’s

Nadat het proces rond is stellen wij de opnamedag officieel vast. Op dit moment reserveren wij ook de nodige personeelsleden voor u!

Onze specialisten regelen wat nodig is en treffen de voorbereidingen. Op de afgesproken datum is onze specialist ter plekken en kunt u gerust de tijd nemen om te poseren.

Het kan best zo zijn dat u een volledige dag ergens bent en wilt dat onze drone piloot er continu bij blijft voor foto’s. Bijvoorbeeld omdat u van het volledige programma foto’s wilt ontvangen. Ook dit is uiteraard mogelijk!

Luchtfoto’s bewerkingen

Na de opnamedag gaan onze specialisten aan de slag met het bewerken van uw foto’s. Bij een luchtfoto laten maken horen niet alleen de losse foto’s, maar ook de levering van de bewerkte versies. Onder bewerking valt ook de kleurcorrectie.

Gedurende dit proces geven wij uw foto’s professionele filters en zorgen we dat alles er een stuk levendiger uit komt te zien. Over het algemeen geven wij een levertijd van 1 tot 2 weken.

De exacte levertijd hangt af van het aantal foto’s. Heeft u uw foto’s veel sneller nodig? Dan kunt u bij ons ook een spoedopdracht aanvragen!

Luchtfoto laten maken kosten

Een luchtfoto laten maken kan bij ons tegenover de beste kwaliteit/prijs verhouding. De exacte prijzen kunnen variëren. Deze hangen af van het aantal foto’s dat u wilt laten maken, de locatie(s) en bijvoorbeeld om wat voor foto’s het gaat.

Overigens moeten wij erbij vermelden dat er wel bepaalde specifieke locaties zijn waar niet gevlogen kan worden met een drone. Denk hierbij bijvoorbeeld aan plaatsen zeer dichtbij een vliegveld of een legerbasis. Hieronder vertellen wij in het kort wat de gemiddelde kosten zijn en waarop deze gebaseerd worden.

Tijdsbestek luchtfoto laten maken

Het tijdsbestek dat onze specialisten in uw luchtfoto’s moeten stoppen speelt een grote rol bij de prijsbepaling. Er zijn een aantal momenten die aardig wat tijd kunnen kosten tijdens het proces.

Zo kan het laten maken van bijvoorbeeld 10 luchtfoto’s in een half uurtje klaar zijn, maar dit kan in bepaalde situaties ook enkele uren duren.

Stel, het gaat om een project waarbij wij van een enkel object op 1 specifieke locatie luchtfoto’s moeten maken, dan zal hier gemiddeld niet veel tijd in zitten. Deze foto’s kunnen in een half uurt gemaakt worden. Wel komt het tijdsbestek van de bewerking van de foto’s hier nog bij.

Het kan echter ook zo zijn dat u 10 luchtfoto’s wilt waarvan bijvoorbeeld 3 langs het strand, 3 tijdens een boswandeling en 4 tijdens het autorijden. In deze situatie duurt het bewerken van de foto’s waarschijnlijk alsnog niet langer dan 2 uur, maar moet onze drone piloot wel enkele uren aanwezig zijn om alle foto’s te kunnen maken.

Een ander voorbeeld van tijdsbestek is de locatie. Als bedrijf zijnde zijn wij gevestigd in Rotterdam/Capelle Aan Den IJssel. Onze diensten leveren wij echter door heel Nederland en indien nodig zelfs internationaal. Dit zorgt ervoor dat wij voor onze klanten vrijwel alles mogelijk maken, maar dat wij soms wel aardig wat uren moeten reizen voor opnames.

Als videograaf Rotterdam leveren wij een uitstekende kwaliteit/prijs verhouding, maar wij vinden het net zo belangrijk om dit ook buiten Rotterdam te doen.

Op het moment dat er (bijvoorbeeld) een klein uurtje gereisd moet worden proberen wij te zorgen dat dit geen grote invloed heeft op de prijs. Met luchtfoto’s is het echter zo dat er aanvragen vanuit talloze verschillende locaties onze kant op kunnen komen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Waddeneilanden.

Uiteindelijk zullen 10 luchtfoto’s op de Waddeneilanden, verdeeld over een programma van de hele dag, dus wel een stuk duurder uitvallen dan 10 luchtfoto’s in Rotterdam of omstreken van 1 object.

De meest voordelige prijs kunt u krijgen door een gratis offerte aan te vragen. Hierbij bepalen wij de prijs op basis van uw specifieke informatie en maken we hiervan een zo voordelig mogelijk bedrag. Op topkwaliteit heeft u ten alle tijden garantie bij ons! Voor vragen kunt u uiteraard ook gerust contact met ons opnemen.

Gemiddelde indicaties

Ondanks het feit dat prijzen zoals hierboven uitgelegd dus enorm variëren, proberen wij u toch enkele “gemiddelde” indicaties te geven. U kunt er vanuit gaan dat 10 tot 25 luchtfoto’s, inclusief bewerking in Rotterdam of omstreken zo’n €399,- exclusief btw zou kosten.

Is het de bedoeling dat wij meerdere objecten fotograferen, maar blijft het wel in Rotterdam of omstreken? Dan kunnen de kosten bij 10 tot 25 foto’s oplopen maximaal €549,- exclusief btw, afhankelijk van de hoeveelheid verschillende objecten waar het om gaat. De bewerking van de foto’s zit hierbij uiteraard inbegrepen.

Wilt u luchtfoto’s laten maken van uzelf? Dan kunt u ook in Rotterdam en omstreken uitgaan van zo’n €299,- exclusief btw. Indien u luchtfoto’s van uzelf wilt op meerdere plekken in Rotterdam en omstreken kunt u wederom uitgaan van maximaal €549,- exclusief btw. Verder zullen de prijzen afhankelijk van het aantal objecten tussen deze bedragen variëren. 

Vindt uw project op een unieke en lastig te bereiken locatie plaats? Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Waddeneilanden. Dan kunt u er vanuit gaan dat de prijzen starten vanaf €499 exclusief btw. Wilt u dat wij een hele dag met u meelopen op een locatie zoals de Waddeneilanden? Dan kunt u rekenen op maximaal €1095 exclusief btw. Verder zullen de prijzen wederom hiertussen variëren.

Waarmeee maken wij luchtfoto’s?

Om 4K beeldmateriaal te leveren is het belangrijk om als bedrijf over 4K videoapparatuur te beschikken. Dit doen wij niet alleen bij videoproducties en fotoshoots, maar ook bij het maken van luchtfoto’s.

Voor een kwalitatief uitstekende luchtfoto is goede apparatuur nodig. Onze drone piloten maken in vrijwel iedere situatie gebruik van DJI drones. De DJI Mavic Air is de drone die wij het vaakst gebruiken. Dit is zowel voor videobeelden als voor foto’s vanuit de lucht een ideale drone.

Naast de normale modes beschikt deze drone ook over de “tripod” modes en de “sportmodes”. In tripod maakt de drone het mogelijk erg langzaam en smooth te filmen.

Sportmodus daarentegen is een mode waarbij de drone zich beweegt met 70 kilometer per uur. Voor losse luchtfoto’s is dit vaak niet nodig, maar bij videobeelden komen de modes vaak goed van pas. 

Heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen over het laten maken van een luchtfoto? Neem dan gerust contact met ons op! Meteen een afspraak maken om uw eigen luchtfoto te laten maken? Vraag dan een gratis offerte aan.

Lees ook: Auto fotografie | Professionele foto’s van uw auto laten maken

Loading...