fbpx

Kleurcorrecties

De kleurcorrectie van uw video zorgt ervoor dat uw video een stuk levender en mooier wordt! Alle video’s die wij delen zijn reeds voorzien van kleurcorrectie!

Anouar Chebab
Kleurcorrectie
Kleurcorrectie
Kleurcorrectie
Kleurcorrectie
Kleurcorrectie
Lisa-Marie

Kleurcorrectie maakt uw video af. Het is de kers op de taart, maar toch een onmisbare factor. Het zorgen voor een goede kleurcorrectie is een vak apart. Hierboven zijn enkele voorbeelden te zien van stukken uit videoproducties. Boven zien we het stuk zonder kleurcorrectie en onder de versie met. In een foto zijn er natuurlijk grote verschillen zichtbaar, maar de rol van kleuren in een video is nog veel groter. 

Wat doet kleurcorrectie?

Het draagt enorm bij aan de sfeer van uw video. Zo kan een mysterieus moment bijvoorbeeld donker gemaakt worden. In iedere situatie wordt het beeld aangepast op basis van de sfeer die moet worden uitgestraald. Ook worden beelden vele malen levender gemaakt op deze manier. Denk bijvoorbeeld aan de zee. Deze wordt een stuk blauwer gemaakt. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor grasvelden die groener worden gemaakt. Ook bij dronebeelden worden de shots nog aantrekkelijker met extra contrast, saturation en wat levendige kleuren. Een bedrijfsfilm maken met drone is bijvoorbeeld een absolute aanrader. Beelden vanuit de lucht met mooie kleurcontrasten zijn immers zeer effectief. 

Losse dienst

Bij een videoproductie leveren wij standaard ook de kleurcorrectie. Daarnaast kunt u echter ook losse kleurcorrectie diensten bij ons afnemen. Bijvoorbeeld als u zelf een video heeft die u levendiger wilt maken. Hetzelfde geldt voor eventuele foto’s. Een luchtfoto laten maken en hier de kleuren vervolgens van verstreken is ook een populaire optie. Ook dit kan als losse dienst. 

Wilt u meer hierover te weten komen? Lees dan onze blog!

Een bedrijfsfilm maken met drone of los kleurcorrectie diensten bij ons afnemen? Vraag dan een gratis offerte aan! Ook kunt u contact met ons opnemen voor vrijblijvend advies! Volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven van de nieuwste projecten!

Loading...