Izzle Sketch – Het jaar 2060

De video’s van influencer Izzle worden voor het overgrote deel geproduceerd door onze filmploeg. Zowel bij de sketches die buiten worden opgenomen als bij de nieuwe serie “Bayram Show” zijn wij verantwoordelijk voor de videoproducties. De sketch die hierboven te bekijken is, is meteen één van de eerste sketches die wij van BEKA Media hebben geproduceerd voor Izzle. In de sketch wordt door de influencer op een humoristische manier een conversatie gevoerd over de maatregelen die op dat moment spelen. Het coronavirus houdt de wereld in zijn greep en de mensheid krijgt te maken met zeer extreme maatregelen. In de sketch speelt Izzle twee verschillende personages. Ze hebben een gesprek over de maatregelen. Het gesprek vindt echter plaats in het jaar 2060. 

Camerawerk Izzle sketch

Onze filmploeg heeft het wat betreft apparatuur minimaal gehouden bij de productie van deze sketch. Uiteraard is de nodige belichting gebruikt. De video werd opgenomen in het bos en het was tussen de bomen relatief donker. Met goede belichting hebben we gezorgd dat er toch sprake was van goed beeldkwaliteit. Onze filmploeg produceert iedere video in 4K en dat was ook hierbij het geval. De video is gefilmd met een Sony FDR camera. Daarnaast heeft onze drone piloot echter ook de nodige luchtbeelden gemaakt. Een drone huren met piloot behoort tot de mogelijkheden die wij bieden. 

Videmontage

De videomontage van een Izzle sketch gaat iets anders in zijn werking dan andere videomontages. Dit heeft er met name mee te maken dat Izzle in vrijwel al zijn sketches meerdere personages speelt. Dit betekent dat het zaak is de video vloeiend te maken alsof er daadwerkelijk een gesprek tussen twee verschillende personen plaatsvindt. Onze cameraman filmt dit daarom zo realistisch mogelijk. Het is de taak aan de video editor om de edit dusdanig te realiseren dat het allemaal een vloeiend geheel wordt. 

Loading...