Izzle Sketch – Man steelt auto

Zoals bekend produceert onze filmploeg de sketches van influencer Izzle. BEKA Media is verantwoordelijk voor de sketches met een relatief uitgebreid scenario. De sketches die de influencer voor zijn Instagram account maakt worden niet door ons geproduceerd. De sketch die hierboven te zien is, is de twaalfde video die onze filmploeg voor Izzle heeft geproduceerd. De video gaat over een stereotype dat een auto probeert te stelen. Tijdens zijn poging wordt hij betrapt door een ander stereotype. Beide personages worden gespeeld door Izzle zelf. De taak aan ons was dit op de juiste manier te verfilmen. 

Filmwerk Izzle sketch

Onze filmploeg heeft de Izzle sketch geproduceerd met 4K camera’s en drones. De sketches van Izzle vallen onder een categorie video’s waarvoor wij weinig apparatuur gebruiken. Deze videoproducties zijn daarom ook niet te vergelijken met de videoproducties van bijvoorbeeld bedrijfsfilms. Wij gebruikten voor de opnames enkel een 4K Sony camera en een DJI Mavic Air drone. Een drone piloot huren is bij ons voor vrijwel iedere soort video mogelijk. Wij maken hier dan ook regelmatig gebruik van bij influencer video’s. In het geval van deze video hebben wij de droneshots gebruikt ter introductie van de situatie. 

Videomontage

Bij de edit van deze video is het belangrijk een goed samenhangend geheel te creëren. Dit kan nog best een lastige opgave zijn omdat Izzle alle personages zelf speelt. Hier wordt tijdens de opnames rekening mee gehouden, maar ook tijdens de montage is dit een belangrijk punt om op te letten. Onze video editor creëert een dusdanig geheel dat de conversatie tussen de 2 personages zo echt mogelijk lijkt. 

Ook uw eigen website, huisstijl, animatie of video laten maken? Neem contact met ons op voor al uw vragen of vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Loading...