Izzle Sketch – Geen mondkapje in de lift

Deze video is de eerste sketch van Izzle die geproduceerd is door BEKA Media. BEKA Media en de influencer Izzle zijn in 2021 een samenwerking gestart. De samenwerking houdt in dat ons team vanaf heden verantwoordelijk zal zijn voor de video’s op het YouTube kanaal van Izzle. Dit geldt echter niet voor alle video’s. De video’s die de influencer thuis of met zijn telefoon opneemt worden niet door BEKA Media geproduceerd. De video hierboven is uiteraard wel door ons team gefilmd en gemonteerd. Daarnaast komt Izzle in juli 2021 ook terug met een oude serie genaamd “Bayram Show”. Bij deze serie zal hij op bezoek gaan bij diverse influencers om hen op een stereotypische manier te interviewen. Ook deze serie zal volledig door BEKA Media geproduceerd worden. 

Videoproductie sketch Izzle

Voor deze sketch heeft ons team niet veel apparatuur gebruikt. De sketches vallen onder het label “Low Budget”. Dit geeft ons team de uitdaging om met zo min mogelijk apparatuur en een zo laag mogelijk budget toch een goede video neer te zetten. Dat betekent dat video’s zoals deze uiteraard niet vallen te vergelijken met de bedrijfsfilms, promotievideo’s en aftermovies die ons team produceert. Wel is er voor deze videoproductie een Sony FDR camera gebruikt. Ook hebben wij de belichting gerealiseerd met Pavolite Led Tubes. Verder zorgt onze cameraman er ter plaatsen voor dat alle instellingen dusdanig zijn dat er goed beeld is. Wij filmen ten alle tijden in 4K. Wel kunnen we met bedrijfsfilms, aftermovies, commercials en andere video’s een stuk meer kanten op dan met sketches. Uiteraard speelt hierbij de wens van de klant ook een grote rol. 

De videomontage

Omdat Izzle zelf ieder personage in de sketch speelt is de montage een kwestie van de juiste uitspraken op de juiste volgorde plaatsen. Onze video editor zorgt ervoor dat het een vloeiend geheel wordt. Het gesprek vindt in realiteit uiteraard niet plaats op de manier hoe het er in de video uitziet. Wel is de kunst om het er in de videomontage zo natuurlijk mogelijk uit te laten zien. Dit is bij Izzle sketches vrijwel altijd de uitdaging. 

Uw eigen video laten maken? Neem gerust contact op met ons voor al uw vragen. 

Loading...