Izzle

Bayram Show – Bayram op bezoek bij Kosso

Kosso is de eerste gast die voorkomt in seizoen 2 van Bayram Show. In de tweede aflevering van Bayram Show, zitten influencer Izzle en zijn gast Kosso onder andere samen in de Kosso Lamborghini. "Bayram", het personage dat Izzle speelt, beleeft een gezellig dagje met...

Bayram Show – Bayram op bezoek bij Andy van der Meijde

Andy van der Meijde was de derde gast in het tweede seizoen van Bayram Show, de comedy serie van influencer Izzle. In deze serie gaat Izzle langs bij verschillende influencers. In het eerste seizoen kwamen de influencers langs bij Izzle zelf, maar in het tweede...

Bayram Show – Bayram op bezoek bij Hesdy Gerges

Kickbokser Hesdy Gerges is de nieuwe gast in de inmiddels vierde aflevering van het tweede seizoen van Bayram Show. In deze aflevering van het concept "Bayram op bezoek" gaat Bayram (influencer Izzle) op bezoek bij kickbokser Hesdy Gerges. Het concept tijdens Bayram...

Bayram Show – Bayram op bezoek bij Boer Ayoub

Boer Ayoub is de volgende gast in de serie "Bayram op bezoek" van influencer Izzle. Tijdens deze serie gaat Izzle al personage "Bayram" op bezoek bij verschillende Nederlandse influencers. Zo loopt hij een dagje mee in hun leven en voert hij gesprekken met de...

1. Izzle & BEKA Media

Izzle is één van de influencers waarmee wij van BEKA Media al langere tijd samenwerken. Door de afgelopen jaren heen heeft ons videoproductie team bijna 100 video’s gefilmd en gemonteerd voor Izzle.

Het grootste gedeelte van deze videoproducties waren sketches, maar er zaten ook Bayram Show afleveringen en andere comedy video’s tussen.

Izzle is bekend geworden met het maken van korte sketches op social media. De sketches vielen bij een bepaalde doelgroep in de smaak en de influencer is hier erg lang mee door gegaan.

Na een lange tijd korte, zelfgemaakte sketches te posten op zijn Instagram en YouTube kanaal besloot Izzle voor uitgebreidere video’s te gaan. Waar hij in eerste instantie zijn sketches opnam in een huiskamer tegen de muur, kwam er een uitgebreider concept. De Izzle Sketches moesten niet alleen nog maar thuis opgenomen worden. Er kwamen nieuwe locaties bij kijken zoals het park, het bos, de auto etc.

Daarnaast kwam er op de lijst ook een nieuwe serie te staan, namelijk de “Bayram Show seizoen 2”. Om al deze video’s te produceren startte Izzle een samenwerking met ons!

2. Izzle & onze samenwerkingen

De samenwerking tussen Izzle en ons team begon begin 2021. In de eerste maanden lag de focus hierbij alleen op sketches. De samenwerking zorgde ervoor dat er een einde kwam aan de korte zelfgemaakte sketches van Izzle. Ons team pakte het iets uitgebreider aan. Izzle bedacht de scripts en concepten en wij van BEKA Media zorgden voor de opnames & edit.

Op deze manier zijn er maandenlang wekelijks sketches online gekomen. Een aantal van deze sketches zijn hierboven terug te zien!

De eerste aflevering van Bayram Show kwam in juli 2021 online. Kort na de eerste aflevering van Bayram Show stopten we met het produceren van sketches. Izzle wilde de focus van de videoproducties met name leggen op het tweede seizoen van Bayram Show. Onder andere Kosso & Andy van der Meijde waren te gast in deze serie.

Terwijl we ons richtten op Bayram Show, ging Izzle wel zelf verder met het maken van korte sketches. Dit deed hij weer op dezelfde manier als voorheen en dus zonder onze filmploeg.

Richting het eind van 2021 kwam er ook een eind aan het tweede seizoen van Bayram Show.

In 2022 zijn er een aantal nieuwe video’s geproduceerd. Momenteel werken wij nog steeds samen, maar worden er geen standaard wekelijkse video’s geproduceerd.

3. Izzle sketch opnames

De opnames van van Izzle sketches waren niet erg uitgebreid. Er werd met zo min mogelijk materiaal en apparatuur een sketch gefilmd en gemonteerd naar de smaak van Izzle zijn volgers.

De sketches moesten kort en krachtig zijn en er moesten meerdere in een week geproduceerd worden.

Om te voorkomen dat dit teveel tijd zou kosten is er voor de opnames van de sketches gekozen voor weinig filmapparatuur.

De meeste sketches zijn door onze cameraman gefilmd met een 4K Sony FDR camera. Bij sommige Izzle sketches hebben wij ook gemaakt van een drone voor vloeiende beelden vanuit de lucht.

Een drone piloot huren is bij vrijwel iedere videoproductie een aanrader! Dit maakt een video een stuk levendiger en zorgt voor de nodige variatie.

Ook zorgen drone beelden dat video’s een stuk aantrekkelijker en leuker beginnen. De kijker wordt door een drone shot direct al meegenomen in de video.

Nadat Izzle is gestopt met het maken van uitgebreide sketches op buitenlocaties, blijven deze stereotypes wel in de kleine sketches terugkomen.

Ook bij thuis opgenomen simpele video’s komen er vaak stereotypes terug. Dit is een genre die met name de doelgroep van Izzle erg leuk vindt.

4. Bayram Show concept

In de serie genaamd “Bayram Show” gaat Izzle langs verschillende influencers in Nederland. Hierbij is het de bedoeling dat hij hen op een grappige manier interviewt, maar ook een leuk dagje met hen beleeft.

Het eerste seizoen van Bayram Show is al jaren terug geproduceerd en deze is niet gefilmd en gemonteerd door BEKA Media. In het tweede seizoen, dat wel door ons is geproduceerd, ging voor het eerst Izzle zelf langs bij zijn gasten. Voorheen waren het de influencers die zelf op bezoek kwamen bij Izzle.

Izzle speelt in deze serie de rol van “Bayram”. Een Turks stereotype dat de afleveringen leidt en dus op bezoek gaat bij de influencers. Iedere influencer wordt bezocht op een locatie die voor hem uniek is. Zo gaan we bij Andy van der Meijde bijvoorbeeld langs in zijn grote villa. Kosso wordt bezocht door “Bayram” in zijn bedrijfspand en boer Ayoub op de boerderij!

Deze serie is een stuk uitgebreider dan de sketches. Er wordt voor Bayram Show dan ook een stuk meer apparatuur gebruikt. De serie duurt gemiddeld zo’n 8 tot 12 minuten per aflevering.

Hierboven zijn een aantal populaire afleveringen van Bayram Show seizoen 2 terug te vinden!

Bekende influencers die onder andere voorkomen in de Bayram Show afleveringen zijn Andy van der Meijde, Yes-R, Hesdy Gerges & Kosso.

Eind 2023 verwachten we te starten met het nieuwe seizoen van Bayram Show!

Loading...