Huwelijksaanzoek voorbeelden

Hieronder vindt u enkele huwelijksaanzoek voorbeelden van unieke huwelijksaanzoeken! Alle video’s en foto’s zijn gemaakt door onze specialisten!

Huwelijksaanzoek – Nazlı & Oktay

De huwelijksaanzoek video van Nazlı & Oktay is gefilmd op een zeer unieke locatie. Namelijk langs het water in Harderwijk. Net zoals de meeste andere huwelijksaanzoek video's, is ook deze productie een pakket uit onze huwelijksaanzoek organisatie + filmcrew...

Huwelijksaanzoek – Aslı & Emrah

De huwelijksaanzoek video van Aslı & Emrah is gefilmd langs de Erasmusbrug in Rotterdam. Deze video is een productie uit de huwelijksaanzoek organisatie + filmcrew pakketten die wij bieden in samenwerking met Lichtletters XXL. Deze pakketten zijn voordeelpakketten...

Huwelijksaanzoek – Hacer & Yasin

Dit huwelijksaanzoek in Rotterdam vond plaats nabij de Erasmusbrug. De Erasmusbrug is een behoorlijk populaire locatie voor huwelijksaanzoeken. Omdat veel klanten hun marry me video graag privé houden zijn er op onze website maar weinig voorbeelden hiervan...

Huwelijksaanzoek – Dilpak & Ragheb

De huwelijksaanzoek video van Dilpak & Ragheb is als één van de weinige marry me video's geen video uit het rijtje huwelijksaanzoek organisatie + filmcrew. Bij deze videoproductie heeft de klant zelf zijn organisatie verzorgd. BEKA Weddings, onderdeel van BEKA...

Hierboven vindt u verschillende huwelijksaanzoek voorbeelden van unieke huwelijksaanzoeken. Wij van BEKA Media zijn als het gaat om huwelijksaanzoek video’s één van de grootste spelers in Nederland. Dit komt mede door onze voordeelpaketten met onze samenwerkingspartner.

In samenwerking met Lichtletters XXL verzorgen wij uw complete huwelijksaanzoek organisatie, zorgen we voor een fantastische video inclusief 4K drone beelden en maken we ook nog eens hoge kwaliteit foto’s.

Dit zorgt dat u als klant zijnde volledig ontzorgd bent, kunt genieten en uzelf kunt focussen op het huwelijksaanzoek. Los een cameraman inhuren of een drone piloot huren is met deze voordeelpakketten niet meer nodig en daarnaast komt u ook nog eens een stuk goedkoper uit!

Hierboven kunt u verschillende huwelijksaanzoek voorbeelden bekijken, maar uw huwelijksaanzoek kan zelf ook alle kanten op! Heeft u bijzondere wensen of wilt u bepaalde extra’s? Geef dit dan gerust bij ons aan.

Wij hebben door de jaren heen talloze unieke huwelijksaanzoeken georganiseerd, gefilmd en gefotografeerd.

Verschillende huwelijksaanzoek voorbeelden

De huwelijksaanzoek voorbeelden die hierboven te zien zijn, zijn bijna allemaal voorbeelden uit het rijtje huwelijksaanzoek organisatie + filmcrew.

Zoals gezegd bieden wij hierin in samenwerking met onze partner Lichtletters XXL voordeelpakketten. De huwelijksaanzoek video’s hierboven zijn bijna allemaal het XXL voordeelpakket. In het XXL voordeelpakken krijgt de klant zijn complete huwelijksaanzoek georganiseerd.

Alles wordt op tijd opgebouwd en na afloop afgebouwd. In dit pakket zitten de marry me lichtletters, een rode loper, rozenblaadjes, een welkomsbordje met de namen, gouden afzetpilaren een nog veel meer. Daarnaast zit er in dit pakket een complete video van uw aanzoek, 4K drone beelden en professioneel fotografie.

Verder zijn er ook voordeelpakketten mogelijk met bijvoorbeeld alleen de uitgebreide organisatie en fotografie, of juist geen fotografie maar alleen videografie. Het XXL pakket is echter het meest gekozen en ook het meest voordelige pakket. Het zorgt voor unieke huwelijksaanzoeken en een geweldige herinnering in de vorm van video- en fotografie.

Huwelijksaazoek voorbeelden
Unieke huwelijksaanzoeken

Unieke huwelijksaanzoeken

Unieke huwelijksaanzoeken zijn natuurlijk de mooiste huwelijksaanzoek voorbeelden. Wanneer u de video’s hierboven bekijkt zal u opvallen dat het concept steeds ongeveer hetzelfde is, maar alles wel op unieke locaties en op een unieke manier gebeurt.

Wanneer u ervoor kiest om een aanzoek te laten organiseren bent u zelf ook vrij in bijvoorbeeld de keuze van uw locatie. Hierboven zijn lang niet alle locaties te zien die wij gehad hebben in verband met de privacy van sommige klanten, maar u kunt erop rekenen dat er zeer unieke locaties mogelijk zijn!

Heeft u zelf geen locatie in uw hoofd? Dan helpen wij u graag met enkele opties.

Enkele locaties van unieke huwelijksaanzoeken waar onze klanten regelmatig voor kiezen zijn de Erasmusbrug in Rotterdam en het Emiclaer meer in Amersfoort. Op basis van de locatie waar uw aanzoek plaatsvindt maken wij natuurlijk ook unieke drone beelden om bijvoorbeeld de omgeving vanuit de lucht te tonen. 4K drone beelden dragen zelf ook enorm bij aan de uniekheid van uw huwelijksaanzoek video’s.

Wilt u meer te weten komen of boeken voor uw eigen uniek huwelijksaanzoek? Neem dan vooral contact met ons op!

Loading...