Huwelijksaanzoek organisatie + filmcrew behoort tot de populairste pakketten die wij als bedrijf bieden. Wij zorgen niet alleen dat uw huwelijksaanzoek
naar wens wort georganiseerd, maar we zorgen ook dat onze filmploeg u een geweldige herinnering bezorgt. Wij bieden verschillende pakketten op dit vlak!
Neem vooral even een kijkje.

Huwelijksaanzoek organisatie

vinkje Huwelijksaanzoek organisatie + BEKA Media filmcrew
vinkje Professionele video- en fotograven op locatie
vinkje Professionele videomontage en fotobewerking
vinkje Korting op uw trouwvideo bij aankoop van één van onze huwelijksaanzoek organisatie pakketten
vinkje Diensten door heel NL & BE
vinkje Geen parkeerkosten
Huwelijksaanzoek in Rotterdam

Huwelijksaanzoek organisatie pakketten

Vraag een huwelijksaanzoek pakket op maat aan

Wilt u alleen de organisatie, of ook onze filmcrew?

Wilt u ook droneshots?

Wilt u ook fotografie?

Huwelijksaanzoek organisatie + filmcrew? Wij helpen u graag!

Op zoek naar de ideale huwelijksaanzoek organisatie inclusief filmcrew? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij van BEKA Media produceren zelf een geweldige huwelijksaanzoek video voor u en zorgen indien nodig ook nog eens voor uw complete huwelijksaanzoek organisatie! Lichtletters, rode loper, ballonnen, alles wat u maar wenst!

U heeft de mogelijkheid los een huwelijksaanzoek organisatie pakket af te nemen, een pakket af te nemen van uw huwelijksaanzoek organisatie + filmcrew, of los enkel onze filmcrew in te huren om uw huwelijksaanzoek te laten filmen. 

Meteen onze huwelijksaanzoek organisatie pakketten bekijken? Klik dan hier! Onder onze pakketten vindt u in totaal 4 complete pakketten, bestaande uit de huwelijksaanzoek organisatie en onze filmcrew, maar u vindt ook losse pakketten voor alleen onze filmcrew!

Voldoet geen van de pakketten aan uw wensen? Dan kunt u de optie “Huwelijksaanzoek video op maat” aanklikken. Door hier uw eigen specifieke wensen in te vullen kunt u een aanvraag op basis van uw eigen behoeften indienen. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte prijs toe!

Uw huwelijksaanzoek

Uw eigen huwelijksaanzoek organisatie kunt u zo uitgebreid maken als u zelf maar wilt. Het huwelijksaanzoek is voor de meeste mensen een erg belangrijk moment.

Wij krijgen als bedrijf zijnde dan ook vaak de vraag of we een videoproductie kunnen maken van de huwelijksaanzoek organisatie. Uiteraard behoort dit tot de mogelijkheden! Sterker nog, dit behoort tot één van onze populairste diensten onder klanten. 

U kunt bij ons echter niet alleen een cameraman inhuren voor uw huwelijksaanzoek video, maar indien nodig ook de volledige organisatie van uw aanzoek aan ons overlaten.

Onder de volledige huwelijksaanzoek organisatie vallen onder andere decoraties, “marry me” letters, de rode loper en dus ook onze filmcrew. Daarnaast kunt ook onze drone piloot huren voor fantastische beelden vanuit de lucht. 

In dit artikel vertellen wij u meer over de werking van een huwelijksaanzoek organisatie. Daarnaast leggen we ook uit waarom wij als mediabedrijf zijnde naast de videoproductie van uw huwelijksaanzoek, ook bereid zijn de rest van de organisatie voor u te regelen. Veel mensen vragen zich immers af: Jullie zijn een mediabedrijf, gespecialiseerd in videoproducties. Waarom zorgen jullie ook voor de organisatie van het aanzoek? Daarop gaan we later in dit artikel verder in!

Wilt u niet verder lezen, maar meteen een uw aanvraag indienen? Klik dan hier! Geef bij uw aanvraag aan of u alleen uw huwelijksaanzoek wilt laten filmen, of ook de organisatie bij ons wilt afnemen. Stelt u liever persoonlijk uw vragen aan ons? Neem dan gerust contact op. 

Inhoudsopgave

– Waarom leveren wij ook de huwelijksaanzoek organisatie als mediabedrijf?
– Hoe gaat de huwelijksaanzoek organisatie in zijn werking?
– Uw huwelijksaanzoek organisatie, hoe filmen wij alles?
– Wat voor huwelijksaanzoek organisaties zijn er mogelijk?
– Huwelijksaanzoek organisatie + filmcrew kosten
– Huwelijksaanzoek organisatie buitenland

Huwelijksaanzoek organisatie

Waarom leveren wij ook de huwelijksaanzoek organisatie als mediabedrijf?

Een huwelijksaanzoek organisatie is wat het organisatie gedeelte betreft natuurlijk heel wat anders dan de videoproductie. Zoals velen al weten zijn wij van BEKA Media zeer gespecialiseerd in de productie van huwelijksaanzoek video’s. Wij hebben al voor talloze klanten geweldige videoproducties gemaakt van hun huwelijksaanzoek organisatie, het moment ervoor en eventueel de momenten erna.

De vraag van sommigen is echter waarom wij wij naast de videoproductie en fotografie van een huwelijksaanzoek, indien nodig ook de organisatie erbij leveren. Dit heeft er alles mee te maken dat wij het u graag zo makkelijk mogelijk maken! Uw wens is onze taak!

Complete huwelijksaanzoek organisatie onder 1 dak

Wij merken vaak dat bedrijven, maar ook particulieren die een productie bij ons afnemen, het erg prettig vinden dat ze niet alleen hun videoproductie, maar ook hun webshop en bijvoorbeeld logo aan ons kunnen laten maken. Als één van de weinige Nederlandse mediabedrijven hebben wij voor vrijwel alles op mediavlak de juiste specialisten in huis. Dat wij voor alles op mediavlak de juiste specialisten in huis hebben, zorgt ervoor dat u als klant niet naar 5 verschillende partijen hoeft.

Dit is ook het geval bij een huwelijksaanzoek organisatie. Het feit dat wij uw huwelijksaanzoek en voor u laten organiseren, de decoraties regelen en onze eigen specialiteit, namelijk de videoproductie leveren, maakt het u erg makkelijk!

Het voornaamste doel is dus om ervoor te zorgen dat u niet alles zelf hoeft te regelen

Dit zijn wij gaan doen sinds we zijn gaan inzien dat er veel vraag naar was. Met name in de periodes waarin wij enkel de videoproducties en fotografie leverden bij huwelijksaanzoeken, kregen wij vaak de vraag of we ook bij de organisatie iets voor onze klanten konden betekenen.

Op basis hiervan zijn wij samenwerkingen aan gegaan met partijen die wat de organisatie betreft absolute specialisten zijn. Wij hebben dus vaste partijen die de belichting, rode loper en decoraties regelen en opstellen. Een groot bijkomend voordeel van zo’n “combi-pakket“? Het brengt gigantische kortingen voor u met zich mee!

Bij de afname van een totaalpakket met een huwelijksaanzoek organisatie en onze filmcrew krijgt u te maken met zeer lage en efficiënte kosten

Belangrijk om te weten: Het is dus niet zo dat onze eigen cameramannen zelf de decoraties regelen en plaatsen. Dit wordt gewoon gedaan door een partij die daadwerkelijk gespecialiseerd is in een huwelijksaanzoek organisatie.

Omdat wij als bedrijf zijnde de juiste samenwerkingen hebben op dit vlak, besteden wij dit uiteraard uit aan de juiste mensen in de branche en geven wij u hierdoor voordeelpakketten. 

Wij doen het dus niet zelf, maar we zorgen er wel voor dat u er in ieder geval niet achteraan hoeft! Op deze manier bespaart u tijd, maar ook kosten. Later in dit artikel vertellen wij u meer over de totale kortingen bij de aanschaf van een pakket.

Huwelijksaanzoek organisatie gecombineerd met videoproductie

Het filmen van huwelijksaanzoeken doen wij inmiddels al een tijdje. Ervoor zorgen dat de klant ook de juiste organisatie heeft is echter service die we er pas later bij zijn gaan bieden. Dit komt zoals gezegd deels omdat wij het u zo makkelijk mogelijk willen maken. Een andere factor die hieraan heeft bijgedragen is echter ook het feit dat er veel vraag naar was.

Veel klanten vroegen ons of wij naast de videoproductie ook bijvoorbeeld de “Marry Me” borden konden leveren. Omdat dit niet het geval was hadden klanten het vaak net iets lastiger. Wij zelf moesten vaak “nee” verkopen en onze klanten teleurstellen.

Om hier een einde aan te maken en complete pakketten aan te kunnen bieden zijn wij tevens de huwelijksaanzoek organisatie gaan leveren. 

De combinatie van de huwelijksaanzoek organisatie met de videoproductie is later dus ontstaan. Wij hechten er grote waarde aan om onze klanten naast een topkwaliteit videoproductie, ook te voorzien van de optimale service. 

Voorbeeldvideo: Huwelijksaanzoek Esma & Celal

Ik wil nogmaals BEKA Media super erg bedanken voor de medewerking met ons!! Top kwaliteit geleverd, kon niet beter dan dit.. Onze huwelijksaanzoek video ziet er prachtig uit! Jullie zijn echt een aanrader dit zal ik ook overall mee nemen!!

Esma

Esma & Celal

Hoe gaat de huwelijksaanzoek organisatie in zijn werking?

De huwelijksaanzoek organisatie hangt met name af van wat uw eigen wensen zijn. Er zijn talloze soorten huwelijksaanzoeken mogelijk.

Een aantal zaken komen echter vrijwel altijd terug bij het proces. De huwelijksaanzoek organisatie telt eigenlijk 3 verschillende “momenten”, oftewel fases. Of alle 3 deze momenten gefilmd moeten worden? Nee zeker niet! Wat er uiteindelijk terugkomt in uw huwelijksaanzoek video hangt af van uw wensen. In sommige gevallen is onze filmcrew er al vanaf de opbouw bij en in sommige gevallen pas bij het huwelijksaanzoek zelf. 

Vaak wordt ervoor gekozen om de voorbereidingen van de organisatie ook in beeld te brengen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lichtgevende letters die worden geplaatst, de rode loper die wordt uitgerold en de ballonnen die worden opgeblazen.

Wij zelf zouden dit in sommige situaties wel en in sommige situaties juist niet aanraden. Vaak hangt dit maar net af van de omgeving waarin de organisatie plaatsvindt.

De voorbeeldvideo hierboven was juist een variant waarbij de klant de voorbereidingen links heeft laten liggen. We zien meteen alles al gaan richting het moment van het aanzoek. Hoe alles wordt opgebouwd en georganiseerd komt dus niet in beeld. 

De decoraties

De eerste stap op de dag van het huwelijksaanzoek is natuurlijk het klaarmaken van de locatie. Als u er voor heeft gekozen ook de organisatie aan ons uit te besteden, dan zullen wij ruim op tijd ter plaatsen zijn om dit voor u te regelen.

De locatie van uw aanzoek kan binnen of buiten zijn. Ook dit hangt maar net af van uw persoonlijke voorkeur.

Als u de voorbereidingen van het aanzoek ook op beeld wilt, dan zal onze filmcrew tijdens de voorbereidingen al aanwezig zijn. Gaat het u enkel om het moment van het huwelijksaanzoek? Dan zal de crew van de decoratie eerst alles klaarzetten. Onze filmcrew arriveert dan (uiteraard ruim op tijd) voordat het moment aanbreekt. Meestal kost het plaatseen van alle decoraties overigens niet veel tijd. 

Het huwelijksaanzoek

Als alles klaarstaat is het de bedoeling dat de persoon die ten huwelijk gevraagd gaat worden aankomt. In de meeste gevallen weet zij nog niets van het aanzoek. Vaak wordt er dan ook voor gekozen om de toekomstige bruid met een blinddoek richting de plek te laten lopen. Haar laatste meters worden volledig gefilmd door onze filmcrew. Uiteindelijk vindt het huwelijksaanzoek plaats. Ook hierbij zorgen onze specialisten dat wij geen enkel moment missen. De video dient een geweldige herinnering voor u te worden!

Na het aanzoek

Na het moment van het aanzoek vinden meestal de felicitaties plaats. Ook deze worden uiteraard allemaal vastgelegd. Achteraf worden hieruit de mooiste beelden gekozen. Soms wordt er nog even gefeest op locatie, maar dit hoeft niet altijd het geval te zijn. Wel worden er vaak nog even ballonnen losgelaten. Ook dit leggen wij uiteraard vast.

Een belangrijk punt na het aanzoek is wel de afspraak die u met ons heeft gemaakt wat betreft de spontane beelden. Het is in veel gevallen immers een aanrader om bepaalde belangrijke momenten, na het aanzoek nog even na te bootsen.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het moment dat de ring wordt omgedaan, of het moment waarop de eerste kus wordt gegeven. Op deze manier kunnen onze specialisten naast de “echte” beelden van deze momenten, ook nog even de nodige extra shots en slowmotion beelden maken. Dit zorgt voor wat extra variatie en een extra cinematisch effect in uw video. Sommige klanten willen dit niet omdat zij vinden dat zo’n moment slechts 1 keer hoort plaats te vinden. Ook deze keuze is uiteraard geen enkel probleem en wordt volledig gerespecteerd. 

Voorbeeldvideo: Huwelijksaanzoek – Günay & Melek

Uw huwelijksaanzoek organisatie, hoe filmen wij alles?

De opnames van uw huwelijksaanzoek maken wij vaak vanaf een aantal verschillende standpunten. Vindt uw huwelijksaanzoek buiten plaats? Dan filmen wij in de meeste gevallen met 1 camera en 1 drone. Vindt uw aanzoek op een binnenlocatie plaats? Dan is de kans groot dat wij ervoor kiezen om met 1 camera te filmen.

In sommige gevallen kan het tot een mooier resultaat leiden om 2 camera’s in te zetten. In dat geval zullen wij daar ook zeker voor kiezen. Onze hoogste prioriteit is het leveren van een topkwaliteit video waar u uiterst tevreden mee zult zijn. 

Filmapparatuur huwelijksaanzoek organisatie

Omdat wij van BEKA Media, als één van de weinige bedrijven in Nederland gespecialiseerd zijn in de productie van alle soorten video’s, is het vaak het best om per shoot filmapparatuur uit te kiezen. De camera’s en belichting die bijvoorbeeld bij een bedrijfsfilm de beste keuze zijn, hoeven niet altijd bij een huwelijksaanzoek ook de beste opties te zijn. Wij kijken per project naar welke keuze tot de beste videoproductie zal leiden.

Hierin spelen ook de opnamelocaties en bijvoorbeeld het aantal aanwezige gasten op de set een rol. In veel gevallen gebruikt onze drone piloot de DJI Mavic Air. Voor beelden vanaf de grond gaat onze voorkeur bij huwelijksaanzoeken vaak uit naar de Sony FS5 of de Sony A7S Mark III. 

Als we ervoor kiezen 2 cameramannen naar uw huwelijksaanzoek te sturen, dan is de kans groot dat de één hierbij filmt met de A7S Mark III en de ander met de FS5. Bij opnames met meerdere cameramannen is het wel van belang dat de 2 camera’s op bepaalde vlakken klikken met elkaar. Dit om te voorkomen dat er kleurverschillen te zien zijn.

Einde huwelijksaanzoek

Zoals gezegd heeft u verder nog de keuze of u de belangrijke momenten nog eens over wilt doen of niet. Vaak duren deze lose shots niet meer dan een kwartiertje extra. 

Na de opnames kunt u rekenen op een gemiddelde levertijd van 1 tot 2 weken. Onze video editors zullen uw video dusdanig in elkaar zetten dat er een vloeiend geheel wordt gecreëerd.

Wij vinden het belangrijk om de juiste emoties los te maken bij een huwelijksaanzoek video. Ook de kleurcorrectie zit automatisch in het pakket. Hiermee zorgen we dat de juiste sfeer goed naar voren komt. Kortom, een video laten maken betekent een zeer compleet pakket met een uitstekende kwaliteit/prijs verhouding!

Huwelijksaanzoek organisatie

Wat voor huwelijksaanzoek organisaties zijn er mogelijk?

Inspiratie vinden voor een huwelijksaanzoek organisatie kan nog best lastig zijn. Wij staan uiteraard voor u klaar om de organisatie te verzorgen en een uitstekende video te produceren, maar wat u precies wilt doen hangt natuurlijk van uw eigen wensen af.

Mooie, grote marry me borden zijn vaak sowieso een aanrader. Ze trekken meteen de aandacht en ze staan er met name in het donker erg romantisch bij. Alleen wat als u nog wat extra’s wilt doen, maar geen inspiratie kunt vinden? Om u daarbij te helpen sommen wij hieronder een aantal extra losse ideeën op. 

Kleine vuurwerkshow

Een leuk idee om meteen na het huwelijksaanzoek plaats te laten vinden is een kleine vuurwerkshow. Zodra de persoon die ten huwelijk wordt gevraagd “ja” zegt, schieten vanuit verschillende kanten allerlei vuurpijlen de lucht in. Deze optie is uiteraard niet op elke locatie mogelijk. De optie nog uitgebreider uitvoeren? Dan kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om jullie namen in de lucht te laten vertonen met vuurwerkpijlen!

Onze filmploeg legt uiteraard ook deze momenten voor u vast. Niet alleen vanaf de grond, maar ook vanuit de lucht. Een luchtfoto laten maken van dit moment is uiteraard ook mogelijk. Zo heeft u ook op de video een uitstekend zich op de vuurwerkshow, maar ook op uw eigen reactie en de reactie van uw partner. 

Huwelijksaanzoek organisatie

Stuntvliegtuig

De volgende optie is een iets prijzigere mogelijkheid, maar wel een erg mooie! Sommige van onze klanten kiezen er namelijk ook voor de naam van hun (toekomstige) partner in de lucht te laten verschijnen met een stuntvliegtuig. In erg extreme gevallen zijn er ook daadwerkelijk stuntvliegtuigen die stunten uitvoeren en hiermee bijvoorbeeld hartjes in de lucht tekenen.

U kunt het zo gek maken als u zelf wilt. In elk geval is deze optie zeker een te overwegen mogelijkheid. Overigens kunt u ook wat anders als tekst laten verschijnen dan enkel de naam van uw partner. Denk bijvoorbeeld aan een datum! 

Huwelijksaanzoek organisatie

Projectie op een gebouw

Bepaalde gebouwen bevatten schermen die afgehuurd kunnen worden voor uw eigen reclame. Vaak kan dit echter ook voor een erg korte termijn gehuurd worden, ook zonder commerciële doeleinden. In sommige gevallen is dit best een goede optie!

Huur dit scherm bijvoorbeeld voor een klein uurtje af. Dit kunt u bijvoorbeeld net na of tijdens het moment van het aanzoek doen. Ook kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen een soort diashow te maken op het scherm. Meteen zodra er “ja” is gezegd kan er groot op het bord een tekst komen te staan met “She said yes”.

Wat er nog meer getoond wordt op het bord is maar net afhankelijk van uw creativiteit. Uiteraard denken wij ook op dit vlak graag met u mee! Een korte video laten editen van bijzondere momenten is bijvoorbeeld ook een aanrader. Vaak moeten dit echter wel video’s zonder geluid zijn. 

Huwelijksaanzoek organisatie

Huwelijksaanzoek organisatie + filmcrew kosten

Zoals gezegd bieden wij zeer voordelige pakketten bestaande uit de huwelijksaanzoek organisatie & onze filmcrew, maar ook pakketten van alleen het laten filmen van uw huwelijksaanzoek. Hieronder vindt u onze diverse pakketten!

Huwelijksaanzoek organisatie

Huwelijksaanzoek organisatie buitenland

Tot slot is het ook mogelijk om uw huwelijksaanzoek in het buitenland te laten filmen of zelfs organiseren. BEKA Media is niet alleen door heel Nederland, maar ook internationaal actief. Het kan zijn dat u uw aanzoek in het buitenland heeft voorbereid en alleen nog onze filmcrew nodig heeft, maar ook als u met de organisatie zelf nog hulp nodig heeft helpen wij u graag. Wanneer het zo ver is zullen de nodige specialisten uit ons team naar uw locatie komen om de videoproductie te realiseren. Wel zijn er afhankelijk van het land altijd wat puntjes waar we extra rekening mee dienen te houden. 

Belangrijke punten huwelijksaanzoek organisatie buitenland

Als eerst kijken we op basis van het land waar uw aanzoek plaatsvindt hoe en hoelang onze filmcrew erheen afreist. Doet u uw huwelijksaanzoek in België? of bijvoorbeeld vlak over de Duitse grens? Dan is de kans groot dat onze filmcrew met de auto ter plaatsen zal komen en na de opnames weer zal vertrekken.

Wilt u uw aanzoek in een ver land laten plaatsvinden? Dan is het vaak zaak het vliegtuig te pakken, maar dit is met filmapparatuur soms nog best een lastige opgave. Zo laten bepaalde landen geen drones binnen en kan er ook over camera’s nog best lastig gedaan worden. Het is daarom belangrijk voor ons om te weten waar en wanneer uw aanzoek plaatsvindt, zodat wij de regels van dit land alvast kunnen incalculeren.

De tarieven van producties in het buitenland vallen uiteraard ook een stuk hoger uit dan de tarieven op Nederlands grondgebied. Om hierover meer informatie te krijgen kunt u gerust contact met ons opnemen!

Uw eigen huwelijksaanzoek organisatie

Heeft u na het lezen van dit artikel interesse in het laten organiseren van uw eigen huwelijksaanzoek? Bekijk dan gerust onze pakketten! aan! Geef hierbij wel aan of het u enkel om de videoproductie gaat, of dat u ook de organisatie graag aan ons overlaat.

Ook kunt u gerust al uw vragen persoonlijk aan onze specialisten stellen door contact met ons op te nemen! Laat hieronder nog vooral even een reactie achter waarover u de volgende keer graag een blog leest!

Loading...