Huwelijksaanzoek – Nazlı & Oktay

De huwelijksaanzoek video van Nazlı & Oktay is gefilmd op een zeer unieke locatie. Namelijk langs het water in Harderwijk. Net zoals de meeste andere huwelijksaanzoek video’s, is ook deze productie een pakket uit onze huwelijksaanzoek organisatie + filmcrew pakketten. Deze pakketten zijn voordeelpakketten die ervoor zorgen dat u voor de organisatie + video- en fotografie een stuk voordeliger uit bent.

Dit is het meest uitgebreide pakket, inclusief de organisatie van het aanzoek, onze cameraman, fotograaf en drone piloot.

In dit geval had de klant de voorkeur om het aanzoek in het donker plaats te laten vinden. Dit zorgt voor een unieke en toepasselijke sfeer zin combinatie met de decoraties die worden opgebouwd.

Ook de sfeer van de video is in het donker anders dan wanneer het aanzoek in de middag plaatsvindt.

Wat u als klant mooier vind is uiteraard volledig aan u! Beide situaties hebben unieke voordelen.

Op locatie heeft onze filmcrew voor en tijdens het aanzoek alle nodige beelden gemaakt om uiteindelijk een video naar wens te leveren. Alle beelden zijn in 4K kwaliteit gefilmd!

Opnames op locatie Nazlı & Oktay

Voor de opnames vanuit de lucht heeft onze drone piloot zoals gebruikelijk een 4K DJI drone gebruikt. Het moment van het aanzoek wordt zowel vanuit de lucht als vanaf de grond gefilmd, zodat onze video editor tijdens de montage het aanzoek van 2 verschillende perspectieven in beeld kan brengen.

De reguliere camerabeelden zijn gemaakt met een 4K Sony FDR camera. Deze camera is bij dit soort video’s ideaal zodat onze cameraman snel en efficiënt kan schakelen.

Voorafgaand aan het aanzoek maken onze specialisten alle nodige sfeerbeelden om de video een mooie en toepasselijke start te geven. Nadat het aanzoek heeft plaatsgevonden is het tijd voor fotografie. Ook familie en vrienden van het tweetal krijgen hierbij de mogelijkheid om op de foto te gaan.

Uiteraard worden ook de foto’s achteraf netjes nabewerkt. Zwart wit fotografie is hierbij ook een mogelijkheid.

Zowel de foto’s als de video worden aan het einde van de bewerking voorzien van kleurcorrectie.

Nazlı Oktay

Uw eigen huwelijksaanzoek laten organiseren, filmen e fotograferen? Klik dan hier!

Loading...