Huwelijksaanzoek – Melek & Günay

Dit huwelijksaanzoek was een relatief uitgebreide variant. Het huwelijksaanzoek vindt zoals in de video te zien is plaats op een mooie buitenlocatie. De klant heeft ervoor gekozen niet alleen het moment van het aanzoek te laten filmen, maar ook de opbouw er naartoe. In de eerste instantie was het de bedoeling dat het huwelijksaanzoek plaats zou vinden, iets voor zonsondergang. Omdat de opbouw echter uitliep, is het daadwerkelijke aanzoek uiteindelijk in het donker gedaan. 

Dit heeft onze filmcrew de nodige problemen opgeleverd, maar deze zijn ook spoedig opgelost. Afhankelijk van uw wensen stellen wij onze filmcrew samen. Wilt u uw aanzoek bijvoorbeeld in de avond doen? Dan zorgen wij van te voren voor de juiste belichting. Bij dit huwelijksaanzoek was dit dus niet mogelijk. Wel is het uiteindelijke resultaat was ons betreft toch een erg mooie video geworden. 

Huwelijksaanzoek video productie

Voor ons is het efficiënt om per videoproductie te kijken welk filmapparatuur het beste in het plaatje past. Omdat wij specialisten in huis hebben voor alle soorten video’s, vinden wij het ook erg belangrijk om bij iedere soort video de meest geschikte apparatuur te gebruiken. Bij de productie van deze video hebben wij gefilmd met een 4K Sony FDR camera. Verder was ook onze drone piloot aanwezig op de set. Hij heeft beelden gemaakt met de DJI Mavic Air. Onze drone piloot huren als extra dienst bij uw huwelijksaanzoek video is een absoute aanrader. Zoals ook in deze video te zien is zijn drone beelden de kers op de taart. Ze maken het uiteindelijke resultaat een stuk mooier. 

Voor het huwelijksaanzoek zelf zijn diverse decoraties gebruikt. Een externe partij verzorgde onder andere de lichtbelettering, de ballonnen en de rode loper. Omdat veel van onze klanten het prettig vinden om alles bij 1 bedrijf af te nemen, bieden wij u ook de mogelijkheid om naast de videoproductie de organisatie aan ons over te laten. Wij werken samen met partijen die hierin gespecialiseerd zijn. Op deze manier maken wij het u een stuk makkelijker. Wilt u hier graag meer over weten? lees dan vooral even ons artikel genaamd huwelijksaanzoek organisatie

Uw eigen huwelijksaanzoek video?

Wilt u na het bekijken van deze video uw eigen huwelijksaanzoek laten filmen? Vraag dan gerust een gratis offerte aan. Wilt u naast de videoproductie ook onze hulp bij de organisatie zoals hierboven benoemd? Geef dit dan ook aan in de offerte!

Spreekt u liever persoonlijk met één van onze specialisten voor al uw vragen? Neem dan vooral even contact met ons op!

Loading...