Huwelijksaanzoek – Hacer & Yasin

Dit huwelijksaanzoek in Rotterdam vond plaats nabij de Erasmusbrug. De Erasmusbrug is een behoorlijk populaire locatie voor huwelijksaanzoeken. Omdat veel klanten hun marry me video graag privé houden zijn er op onze website maar weinig voorbeelden hiervan beschikbaar. Toch wordt de Erasmusbrug relatief vaak gebruikt voor dit soort gelegenheden. 

Deorganisatie van het aanzoek, maar ook uiteraard ook de videoproductie en fotografie zijn in een compleet pakket door ons geleverd aan de klant. Voor de huwelijksaanzoek organisatie werken wij samen met een professionele partij genaamd lichtletters XXL. Deze samenwerking maakt het voor ons mogelijk zeer voordelige pakketten te bieden waarbij de organisatie zelf, de videograaf, fotografie en eventuele drone piloot met een zeer voordelige prijs samen komen.

Meer te weten komen over deze pakketten of uw aanvraag indienen? Neem dan een kijkje in onze huwelijksaanzoek organisatie pakketten. 

Huwelijksaanzoek in Rotterdam opnames

De opnames van dit huwelijksaanzoek in Rotterdam duurden 1 tot 2 uur. Bij een compleet huwelijksaanzoek pakket komen onze filmcrew en de partij van de organisatie in overleg ongeveer tegelijk aan op de locatie. Terwijl de decoraties en lichtletters worden opgesteld maakt onze filmcrew de nodige filmapparatuur klaar.

Vervolgens worden er enkele losse beelden gemaakt van de decoraties zoals aan het begin van de video te zien is. Deze beelden zijn bedoeld om alvast de juiste sfeer op te wekken en de decoraties te laten zien.

Hierna hebben wij uiteraard de aankomst van de toekomstige bruid en bruidegom vastgelegd. Vanuit zowel de lucht als vanaf de grond hebben wij ervoor gezorgd dat we vanaf het moment van hun aankomst tot aan het moment van de aanzoek niets buiten beeld is gevallen. 

 

Huwelijksaanzoek in Rotterdam

Voor deze opnames hebben wij bij dit huwelijksaanzoek in Rotterdam gebruik gemaakt van een 4K Sony FDR camera en een 4K DJI drone, bestuurd door onze drone piloot. Na het aanzoek heeft het tweetal nog de gelegenheid gekregen om uitgebreid op de foto te gaan met elkaar, maar ook met aanwezige familie en vrienden.

Video- en fotobewerking & levering

Na de opnames van het huwelijksaanzoek in Rotterdam zijn onze specialisten aan de slag gegaan met de gemaakte beelden. Onze video editor heeft van alle camera beelden en de drone beelden een vloeiend geheel gecreëerd. Hierboven is het eindresultaat te zien. 

Bij de videomontage leveren wij ook standaard de kleurcorrectie. Kleurcorrectie is de kers op de taart die ervoor zorgt dat elke video een stuk levendiger wordt.

Ook hebben onze fotografen de gemaakte foto’s uiteraard netjes nabewerkt. De klant heeft alles in een totaalpakket van ons ontvangen. 

Uw eigen pakket aanvragen? Dan kan via de huwelijksaanzoek organisatie pakketten. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Loading...