Huwelijksaanzoek – Esma & Celal

De “marry me” video van Esma en Celal is gefilmd in een hoge Haagse wolkenkrabber. Deze video is dan ook één van de weinige marry me video’s die binnen is gefilmd. Naar onze mening een unieke, en zeker goede keuze. In tegenstelling tot wat bij de meeste huwelijksaanzoek video’s wel het geval is, is er bij deze video geen voorbereiding gefilmd. De versieringen en decoraties die werden klaargezet zijn niet in beeld gebracht. Dit heeft ervoor gezorgd dat we de focus nog meer konden leggen op het aanzoek zelf. Dit huwelijksaanzoek is wat betreft het eindresultaat anders dan anderen. 

Videoapparatuur voor de marry me video

Voor deze marry me video hebben wij zoals we bij alle videoproducties doen 4K videoapparatuur gebruikt. Voor de juiste vloeiende beelden hebben wij gebruik gemaakt van een Sony FDR camera. Verder is er ook gefilmd met een drone. Dit was de DJI Mavic Air. Een drone piloot huren bij uw videoproductie is een absoluut te overwegen optie! Dit maakt naar onze mening de meeste video’s een stuk mooier. Met de drone zijn onder andere vloeiende beelden gemaakt van het gebouw. Deze zijn uiteindelijk op een passende manier in de video verwerkt door onze editor. Omdat er geen daglicht was, was het gebruiken van de juiste belichting ook van cruciaal belang. Verder is er Røde geluidsapparatuur gebruikt. Onze filmploeg is dus zeer goed voorbereid aangekomen op de set. Bij BEKA Media is het niet enkel een cameraman inhuren, maar een complete filmploeg.

Uw eigen productie afnemen?

Wilt u na het bekijken van deze video uw eigen huwelijksaanzoek video laten maken? Dan kunt u gerust een gratis offerte aanvragen. Stelt u liever persoonlijk uw vragen aan één van onze specialisten? Neem dan contact met ons op. 

Wilt u naast de videoproductie ook hulp met de organisatie? Dan helpen wij u ook hierbij graag! BEKA Media werkt samen met diverse partijen die gespecialiseerd zijn in het organiseren van huwelijksaanzoeken. Hierbij horen de “Marry Me” letters, de rode loper, maar ook de extra versieringen. Wat dit betreft bieden wij dus ook volledige pakketten aan! Wilt u daar meer over te weten komen? Neem dan vooral een kijkje in ons artikel Huwelijksaanzoek organisatie

Loading...