Huwelijksaanzoek – Dilpak & Ragheb

De huwelijksaanzoek video van Dilpak & Ragheb is als één van de weinige marry me video’s geen video uit het rijtje huwelijksaanzoek organisatie + filmcrew. Bij deze videoproductie heeft de klant zelf zijn organisatie verzorgd. BEKA Weddings, onderdeel van BEKA Media, heeft hierbij gezorgd voor de video- en fotografie.

De huwelijksaanzoek video van Dilpak & Ragheb is gefilmd in Den Bosch. Het tweetal heeft de gelegenheid niet alleen aangepakt als een huwelijksaanzoek, maar ook als een soort verloving.

Als één van de weinige klanten kozen zij ervoor de volledige organisatie zelf te doen. Er kwamen dus geen lichtletters uit ons huwelijksaanzoek organisatie pakket bij kijken.

Een cameraman inhuren die alles filmt was wel een belangrijke eis van de klant. Ook heeft de klant zwart wit fotografie bij ons afgenomen.

Terwijl zij hun gang gingen heeft onze filmploeg alle nodige beelden van de middag gemaakt. Niet alleen tijdens het aanzoek, maar ook voorafgaand hieraan.

Er is geen gebruik gemaakt van een uitgestippeld script. Alles vond plaats hoe de klant wenste.

De weersomstandigheden waren gedurende de opnames koud, maar er was geen sprake van regen. Grauw weer kan in veel gevallen voor net iets minder mooie beelden zorgen, maar ook daar was bij deze opnames geen sprake van.

Opnames Dilpak Ragheb

Voor de opnames van deze video hebben wij gebruik gemaakt van een 4K Sony FDR camera. Al onze videoproducties leveren wij in 4K om onze klanten van de beste kwaliteit te voorzien.

Verder heeft onze filmploeg gedurende de opnames ook gebruik gemaakt van een 4K DJI drone. Een drone piloot huren kan bij iedere soort video!

Naast onze cameraman en drone piloot, was ook onze fotograaf aanwezig op locatie. De klant nam een compleet pakket af met al deze diensten erin.

Na de opnames

Na de opnames zijn de beelden uiteraard naar onze video editor gegaan. Onze video editors hebben uiteindelijk een creatief en vloeiend geheel gecreëerd van de video. Hierbij zijn alle wensen van de klant uiteraard volledig nageleefd. Zo heeft de klant onder andere zelf gekozen welk liedje hij onder de video wilde hebben.

Naast de videomontage heeft ook de fotobewerking natuurlijk plaatsgevonden.

Wij van BEKA Media hebben als één van de weinige Nederlandse mediabedrijven voor al onze diensten de juiste vakmensen in huis. Alles wordt door de juiste specialisten gedaan!

Uw eigen huwelijksaanzoek video laten maken? Klik dan hier om onze pakketten te bekijken of direct een aanvraag in te dienen!

Loading...