Huwelijksaanzoek – Aslı & Emrah

De huwelijksaanzoek video van Aslı & Emrah is gefilmd langs de Erasmusbrug in Rotterdam. Deze video is een productie uit de huwelijksaanzoek organisatie + filmcrew pakketten die wij bieden in samenwerking met Lichtletters XXL. Deze pakketten zijn voordeelpakketten die ervoor zorgen dat u voor de complete organisatie + video- en fotografie een stuk goedkoper uit bent.

In dit geval heeft de klant gekozen voor het meest uitgebreide pakket, waarin niet alleen de organisatie, maar ook een complete 4K videoproductie, fotografie en dronebeelden zitten.

Zoals in de video te zien is waren de weersomstandigheden op de dag van het aanzoek niet optimaal.

Onze specialisten hebben er toch met de nodige kleurcorrectie voor gezorgd dat de video er alsnog wat vrolijker uit is komen te zien.

Desondanks raden we het voor het mooiste beeldmateriaal zelf toch altijd aan om uw huwelijksaanzoek te doen op een dag waarop de weersomstandigheden geschikt zijn. Dit zorgt hoe dan ook voor de beste ervaring en de mooiste beelden.

Opnames Aslı & Emrah huwelijksaanzoek

Omdat de klant in dit geval het meest uitgebreide pakket had gekozen was niet alleen onze videograaf Rotterdam, maar ook onze drone piloot en onze fotograaf op locatie.

Gedurende uw huwelijksaanzoek heeft u geen last van onze filmploeg. Wel krijgt u achteraf natuurlijk prachtige foto’s en een video toegestuurd na de montage.

Voor de opnames heeft onze drone piloot gebruik gemaakt van een 4K DJI drone. Deze drone zorgt dat er scherpe beelden vanuit de lucht gemaakt kunnen worden, die later door onze video editor gecombineerd kunnen worden met de beelden vanaf de grond.

Voor de beelden vanaf de grond heeft onze cameraman gebruik gemaakt van een 4K Sony FDR camera.

De opnames liepen wat lastiger dan normaal. Dit omdat er tijdens het aanzoek onverwacht een grote hoeveelheid aan rookfakkels werd aangestoken. Dit is een belemmering voor onze videograaf, maar heeft wel geleid tot mooie beelden van onze drone piloot.

Tijdens de edit zijn natuurlijk de beste beelden uitgekozen en is hier een vloeiend geheel van gemaakt. Ook fotobewerking zit bij een pakket waar fotografie bij zit inbegrepen.

Klik hier om uw eigen aanvraag in te dienen!

Loading...