Uw gender reveal laten filmen? Dan bent u bij BEKA Media aan het juiste adres! Wij van BEKA Media filmen & fotograferen uw
gender reveal en maken als u dat wilt ook nog eens beelden vanuit de lucht. Een gender reveal is een erg bijzonder moment.
Wij zijn dan ook van mening dat deze op de beste manier gefilmd moet worden!

Klik hier om onze gender reveal video pakketten te bekijken of uw eigen aanvraag in te dienen!

Trouwvideo laten maken? Wij bieden u den scherpste prijzen en uiteraard de beste kwaliteit! Uw bruiloft gefilmd, gefotografeerd en uiteraard
gemonteerd. Lees vooral op uw gemak verder en bekijk onze trouwvideo pakketten. Ook het indienen van uw aanvraag is in een aantal
muisklikken gedaan!

Gender reveal laten filmen

vinkje Professionele fotografie
vinkje 4K Gender reveal video
vinkje 4K drone beelden van onze Drone piloot
vinkje Eenmalige betaling, geen verrassingen
vinkje Mogelijk door heel NL & BE
vinkje De beste kwaliteit/prijs verhouding

Gender reveal laten filmen pakketten

Vraag een gratis gender reveal video offerte op maat aan

Wilt u 4K drone beelden vanuit de lucht voor in uw video?

Wilt u naast uw gender reveal video ook foto’s? Bij afname van een videoproductie krijgt u 50% korting op onze fotografie diensten!

Wilt u uw gender reveal video extra cinematisch laten maken?

ontvangen op uw offerte? Meld u dan aan om GRATIS op de hoogte te blijven van onze nieuwe aanbiedingen!

Gender reveal laten filmen? Wij helpen u graag!

Gender reveal laten filmen? Wij van BEKA Media helpen u graag! Creëer een geweldige herinnering van uw gender reveal party met een fantastische baby shower video!

Wij bieden u diverse mogelijkheden tegenover zeer betaalbare prijzen!

Meteen onze gender reveal pakketten bekijken? Klik dan hier!

Wilt u meer weten over het laten filmen van uw gender reveal, hoe het werkt en waarom het een leuke herinnering voor u kan zijn? Lees dan vooral op uw gemak dit artikel even door!

1. Gender reveal laten filmen, waarom is het een goed idee?

Een gender reveal laten filmen is net zoals bijvoorbeeld het laten filmen van uw huwelijksaanzoek, een absolute aanrader! Het moment van een gender reveal is namelijk ook een erg bijzonder, spannend en belangrijk moment. Niet alleen voor de ouders van de baby, maar vaak ook voor veel andere familieleden en vrienden.

Als er één ding is waarmee u een bijzonder moment zelfs jaren later nog kunt herbeleven, dan is het met een geweldige videoproductie van die dag. Wij filmen uw gender reveal zonder dat u tijdens het evenement last van ons heeft en we leveren achteraf een fantastische video aan u.

Met diverse mogelijkheden geven we u de ideale herinnering die u jaren later nog kunt terugkijken. Een gender reveal video wordt dusdanig geproduceerd dat u daadwerkelijk wordt meegenomen in het moment.

Het is niet alleen een leuk idee voor uzelf, maar ook om aan uw naasten of zelfs aan het kind zelf te laten zien wanneer hij of zij wat ouder is. 

Een gender reveal video wordt op een manier gemaakt dat de juiste emoties geraakt worden bij de kijkers.

Uw gender reveal laten filmen duurt misschien een uur of langer, maar de uiteindelijke video wordt kort en krachtig.

Kortom, u creëert niet alleen een ideale herinnering voor uzelf, maar u heeft ook een geweldige video die u aan uw kind kunt laten zien wanneer hij of zij ouder is. Daarnaast kunt u het moment herbeleven of juist laten beleven aan uw naasten die er niet bij waren, enkel door uw gender reveal video te tonen. 

Naar onze mening zou ieder mooi moment verfilmd moeten worden en herbeleeft moeten worden wanneer u maar wilt!

2. Hoe ziet een gender reveal video eruit?

Een gender reveal video heeft zoals gezegd als doel om het moment aan de kijker te laten herbeleven, maar hoe doen we dit eigenlijk?

Tijdens het filmen van uw gender reveal staan onze cameramannen dusdanig opgesteld dat ieder belangrijk detail vanaf de juiste kant wordt gefilmd. Niet alleen vanaf de grond, maar ook in veel gevallen vanuit de lucht door onze drone piloot.

Sfeerbeelden en spanningsopbouw

Een gender reveal video begint in veel gevallen meer sfeerbeelden. De sfeerbeelden zorgen ervoor dat de kijker alvast in de juiste ‘vibe’ terechtkomt. Er vind een ‘opbouw’ plaats en de nodige spanning wordt opgewekt in de video.

Sfeerbeelden kunnen bestaan uit verschillende shots. Zo vallen onder de sfeerbeelden bijvoorbeeld shots van de bordjes met de teksten “boy or girl“, maar worden de blauwe en roze details ook al goed in beeld gebracht. In principe komen bijna alle relevante decoraties die te maken hebben met de gender reveal party in beeld.

Tussendoor worden er bijvoorbeeld drone beelden getoond om voor de nodige variatie te zorgen in de video. Daarnaast zorgen deze drone beelden ook dat de kijker zichzelf in de juiste omgeving plaatst in zijn of haar hoofd.

Omdat het doel is het moment te laten herbeleven aan de persoon die de video bekijkt, is het erg belangrijk eerst de sfeer naar voren te brengen zoals deze in het echt was voor de onthulling.

Hoe het evenement in het echt begon, begint deze dus ook in de gender reveal video. Men heeft de gelegenheid even rustig aan de decoraties te bekijken en er wordt wat spanning opgebouwd richting het moment zelf.

Kort, krachtig en effectief

Een verschil is echter wel dat dit onderdeel in het echt wellicht een half uur geduurd kan hebben, maar in de video slechts enkele seconden duurt. Een aantal seconden in een video zijn meer dan genoeg om een kijker in de juiste sfeer te trekken. Hoelang uw gender reveal video uiteindelijk zal worden is uiteraard aan u zelf. In prijs zal dit niet veel schelen. Wel is het zo dat wij het zelf meestal aanraden een video kort en krachtig te houden. Op deze manier houden we de aandacht er het best bij. Uiteraard speelt het ook een rol hoelang het evenement in het echt duurde en wat er allemaal gebeurde.

Gender reveal moment

Na de sfeerbeelden en de spanningsopbouw komen we aan bij het gender reveal moment zelf. Onze filmploeg is ruim voor dit moment al aanwezig op locatie om de sfeerbeelden te maken, maar richting het moment zelf hebben wij onze plaats dusdanig ingenomen dat dit belangrijke moment optimaal vastgelegd kan worden. 

Richting het moment van de onthulling wordt er meestal afgeteld. Hoe de onthulling plaatsvindt verschilt per gender reveal party. De ene kiest ervoor een ballon lek te prikken waar een bepaalde kleur confetti uitkomt en de ander maakt het nog veel spectaculairder.

Het moment van het aftellen vindt met beeld en geluid plaats in de video. Zodra er bijvoorbeeld op de knop wordt gedrukt of de ballon wordt lekgeprikt gaan we in de video over naar slowmotion.

Op deze manier beleeft u het moment alsof het op dat moment aan de gang is. De geluiden van de eventuele confetti en bijvoorbeeld het vuurwerk zijn in de video ook goed te horen. Ook het gejuich van het eventuele publiek komt voor in de video.

We nemen ruim de tijd om het onthullingsmoment goed naar voren te brengen.

Na de onthulling

Nadat het geslacht eenmaal is onthuld vinden meestal de felicitaties plaats. De toekomstige ouders zelf geven elkaar een knuffel wat cinematisch in beeld wordt gebracht en de rest van de aanwezigen feliciteren hen. Ook dit proces wordt uitgebreid in beeld gebracht tenzij anders door u gewenst.

Vrienden van de toekomstige vader en van de toekomstige moeder komen hen feliciteren en gaan in veel gevallen ook nog op de foto.

Richting het einde worden er extra drone beelden getoond om een mooi overzicht te laten zien van de gender reveal party

Indien er bijvoorbeeld nog even een taart wordt gesneden en gegeten kan ook dit in beeld gebracht worden in de film.

Een video laten maken wordt met onze creativiteit, maar naar uw wensen gedaan.

3. Gender reveal laten filmen, welke mogelijkheden en prijzen bieden wij?

Uw gender reveal laten filmen is op zich al een absolute aanrader. Daarnaast bieden wij echter meerdere mogelijkheden. Om uw gender reveal vast te leggen hebben wij diverse pakketten beschikbaar, bestaande uit een aantal onderdelen. 

U kunt kiezen uit één van onze standaard pakketten, maar u kunt ook zelf een pakket samenstellen. Hieronder vind u op een rijtje de mogelijkheden. 

Gender reveal videograaf

Zoals gezegd, het belangrijkste onderdeel: een gender reveal videograaf. Onze gender reveal videograaf legt alle belangrijke momenten van uw feestje vast.

In de videomontage wordt hier door onze video editor vloeiend geheel van gemaakt. Ook zit de kleurcorrectie automatisch bij het pakket inbegrepen. De kleurcorrectie van uw video zorgt ervoor dat alles er een stuk levendiger uitziet. Het geheel wordt een stuk aantrekkelijker en krijgt de juiste sfeer. 

Een video laten maken is zeer zeker een aanrader. Ons advies is dan ook dat de gender reveal videograaf zich ten alle tijden in het pakket bevindt dat u uitkiest of samenstelt.

In combinatie met één van de andere mogelijkheden uit dit rijtje kan uw pakket alleen maar mooier worden. Wat ons betreft is het laten filmen van uw gender reveal echter wel het belangrijkste punt.

Gender reveal fotograaf

Een gender reveal fotograaf behoort ook tot de mogelijkheden die wij u bieden. Wanneer u een pakket uitkiest met een combinatie van een gender reveal videograaf en een gender reveal fotograaf bent u uiteraard ook een stuk voordeliger uit. 

Naast een complete film van de avond kunnen losse foto’s ook erg leuke herinneringen zijn. Onze fotograaf maakt foto’s van de decoraties, maar ook gedurende het moment van de gender reveal en achteraf. 

Achteraf kan bijvoorbeeld iedereen 1 voor 1 op de foto met de toekomstige ouders en kunnen er groepsfoto’s worden gemaakt. 

Deze foto’s worden achteraf netjes gesorteerd en bewerkt door onze gender reveal fotograaf. U kunt er ook voor kiezen om een aantal losse foto’s in de gender reveal video te laten editen. 

Los foto’s laten maken van uw evenement is uiteraard ook mogelijk als u uw gender reveal niet wilt laten filmen.

Drone beelden

Drone beelden zijn op bijna iedere video een optimale aanvulling. Of het nu om een trouwvideo, huwelijksaanzoek of baby shower gaat, drone shots maken een video een stuk mooier.  Een drone piloot huren is bij ons los, maar ook in een pakket mogelijk. Een aan te raden optie is om een videopakket van uw gender reveal af te nemen met droneshots erbij. Daarnaast is het laten maken van luchtfoto’s aan onze drone piloot ook een mogelijkheid.

4. Kosten gender reveal video

Kosten van het laten filmen van uw gender reveal verschillen afhankelijk van de situatie. Hieronder vindt u een aantal van onze pakketten. Zit het pakket naar uw wensen hier niet tussen? Dan kunt u onder pakketten kiezen voor de optie “video op maat”. Vul de gevraagde informatie in en wij nemen binnen een aantal uur contact met u op!

Heeft u andere wensen dan de mogelijkheden uit deze pakketten? Klik dan hier en selecteer “Video op maat”. Vul alle gevraagde informatie in en wij zullen binnen enkele uren contact met u opnemen!

Heeft u verdere vragen of wilt u weten of uw datum nog beschikbaar is voor een boeking? Neem dan vooral even contact met ons op!

Loading...