Films / Movies

Naast allerlei mediaprojecten met commerciële doeleinden maakt BEKA Media ook professionele films. Bekijk hier een aantal van onze films! Onder andere in opdracht van Het Detentie Cenntrum

Film – Sinterklaas Emmen 2022

Ontzettend fijne samenwerking gehad. Nadat ik met een zieke filmmaker kwam te zitten, heeft BEKA media mij uit de brand geholpen! Met een topresultaat als gevolg. Ontzettend flexibel, professioneel en duidelijke communicatie. Echt een aanrader! Nogmaals bedankt voor...

Film – Fetih

De film "Fetih" is geproduceerd door BEKA Media in opdracht van de organisatie Birlik Jongeren. Birlik Jongeren is een jongerenorganisatie en moskee uit Rotterdam. De organisatie behoort tot het verband Milli Görüş, wat tevens de partij is die het zogenaamde Altıın...

Een film laten maken, het kost een stuk meer tijd, moeite en energie dan dat vaak wordt gedacht. Wij van BEKA Media produceren op het gebied van video niet alleen commerciële video’s, maar ook speelfilms. Wij hebben als één van de weinige bedrijven in Nederland voor alle soorten videoproducties de juiste vakmensen in huis.

Over het algemeen kennen bedrijven ons vooral van bedrijfsfilms, promotievideo’s en influencer video’s. Als één van de weinige Nederlandse bedrijven hebben wij echter de juiste vakmensen in huis voor alle soorten videoproducties. Ook films en bijvoorbeeld documentaires horen hier dus bij.

Leest u liever niet verder, maar wilt u meteen aan de slag om uw eigen film te laten maken? Vraag dan meteen een gratis offerte aan!

De Turkse film Fetih is een goed voorbeeld van een speelfilm die wij hebben geproduceerd. Fetih is een zeer korte film. De film is geproduceerd voor een wedstrijd. Birlik Jongeren Rotterdam koos er bij deze wedstrijd voor om BEKA Media in te zetten voor de productie.

Een film laten maken, hoe werkt het?

Een film laten maken gaat vaak op een net iets andere manier in zijn werking dan het laten maken van een commerciële video. Om te beginnen heeft u waarschijnlijk een bepaald verhaallijn dat u wilt verfilmen. De eerste stap is dan ook het gezamenlijk kijken naar uw script. Onze specialisten stellen vast wat nodig is voor uw productie. U heeft hierbij zelf de keuze of u wilt dat wij bijvoorbeeld de acteurs en de locaties regelen, of dat u dit liever zelf doet.

Als alles eenmaal rond is vinden uiteraard de opnamedagen plaats. Deze kunnen soms behoorlijk lang en vermoeiend zijn. Onze filmploeg heeft de juiste apparatuur bij zich om te zorgen dat alles goed verloopt. Bij een film laten maken is er niet alleen een professionele cameraman op locatie, maar ook bijvoorbeeld een regisseur die alles in goede banen leidt. Wij zorgen voor een complete crew!

Nadat ook de opnames zijn geweest vindt de videomontage plaats. De beelden gaan naar onze video editor. Hij zorgt samen met de nodige collega’s dat er een passend en vloeiend geheel ontstaat.

Bij de gemiddelde video hanteren wij hiervoor een levertijd van 1 tot 2 weken. Omdat speelfilms echter een stuk langer duren kunnen de levertijden variëren.

Dit is natuurlijk de informatie wat het proces betreft in het kort. Wilt u liever uitgebreid informatie over het proces? Lees dan vooral even ons artikel video laten maken.

In dit artikel leggen wij u over alle soorten video’s uit hoe het proces in zijn werking gaat! Lees voor documentaires specifiek het artikel documentaire laten maken.

Uw eigen film laten maken, welke mogelijkheden zijn er?

Uiteindelijk zijn er talloze mogelijkheden bij een film laten maken. Het verhaal kan zo gek en uitgebreid zijn als u zelf wilt. Daarnaast is bijvoorbeeld filmen in het buitenland ook mogelijk.

Met name bij documentaires en films vraagt men zich vaak af of wij ook daadwerkelijk mee gaan naar het buitenland als dit nodig is. Hierover hoeft u zich dus geen enkele zorgen te maken!

Wij kijken op basis van de situatie hoeveel mensen wij in onze filmploeg met u mee moeten sturen en wij zorgen dat uw productie vlekkeloos verloopt. 

Verder raden wij beelden vanuit de lucht ook bij vrijwel iedere film aan. Onze drone piloot huren kan bij alle soorten videoproducties. Het is de kers op de taart, maar in sommige gevallen is het zelfs een “must have”.

Meteen uw eigen film laten maken? Vraag meteen een vrijblijvend offerte aan of neem contact met ons op!

Loading...