fbpx

Filmploeg voor wekelijkse video’s, boost uw bedrijf!

Filmploeg

Onze filmploeg helpt u graag bij het produceren van de ideale video’s. Voor iedereen is de ideale video iets anders. De één wilt door middel van promotievideo’s meer klanten krijgen en de ander wilt enkel de naam van zijn bedrijf bekender maken. Bij de productie van uw video houden onze specialisten ten alle tijden rekening met uw doel. Wij hebben daarom ook niet alleen videospecialisten, maar ook marketingspecialisten. Hierdoor kunnen wij op alle vlakken uw bedrijfsfilm of promotievideo kloppend maken. Een cameraman inhuren bij ons betekent ons hele team inhuren! Wij helpen u aan de juiste resultaten en een boost voor uw bedrijf. 

Over het algemeen zorgt een bedrijfsfilm of een promotievideo sowieso al voor enorme voordelen. Zoals gezegd is er veel meer naamsbekendheid te behalen door dit soort video’s, maar het kan ook zorgen voor meer klanten. Dit effect is enorm als u een video laat produceren aan onze filmploeg. Het effect is echter nog vele malen groter als u kiest voor wekelijkse video’s. Los van éénmalige videoproducties bieden wij ook video-abonnementen aan. Hieronder leest u meer over de voordelen hiervan en hoe dit in zijn werking gaat. Een cameraman inhuren, een bedrijfsfilm maken met drone of los een promotievideo maken doen wij op de beste manier voor u!

Voordelen wekelijkse videoproductie

Vandaag de dag zijn video’s een erg belangrijke vorm van marketing. U kunt er vrijwel alles mee bereiken en onze filmploeg zorgt dat uw kijker de video interessant vindt. Een éénmalige video die voorbij komt kan bijvoorbeeld zorgen dat de mensen meer weten over uw bedrijf. Ook kan het zorgen voor de nodige interesse. Hierdoor kunt u uiteraard weer meer klanten krijgen. Verder kan het leiden tot naamsbekendheid. Zoals gezegd zorgen wij dat uw video bereikt wat u wilt bereiken. Welk effect u ook wilt krijgen, u zult het effect veel beter krijgen door middel van wekelijkse videoproducties. Dit heeft ermee te maken dat u continu voorbij komt. Er is niet één video die de kijker een aantal keren ziet. Hij of zij ziet continu iets nieuws van u. Dit leidt onder andere tot de volgende positieve effecten:

– Uw bedrijf, producten of diensten zullen na een tijdje steeds beter blijven hangen bij mensen

– Wanneer men in de toekomst één van uw diensten of producten nodig heeft, zult u veel sneller in hen opkomen dan wanneer zij u slechts één keer voorbij hebben zien komen. 

– Uw social media zal enorm groeien, met name als u de juiste marketingstrategie gebruikt op uw video’s. 

– Een bedrijfsfilm maken met drone is erg aantrekkelijk, maar wordt alleen maar leuker voor de kijkers als u dit regelmatig doet

– U heeft continu goede vormen van reclame lopen

Hoe gaat de filmploeg te werk?

Wanneer u kiest voor een bedrijfsfilm maken met drone, dan is het zo dat onze filmploeg in de meeste gevallen één dag bij u langskomt op de zaak. Alle nodige beelden worden hierbij gemaakt en vaak duurt dit zo’n 3 tot 6 uur. Wanneer u wekelijks een promotievideo wilt, dan zijn deze wekelijkse video’s in veel gevallen een stuk korter. Denk bijvoorbeeld aan zo’n 30 seconden. Kort en krachtig is immers zeer effectief.

Voor uw wekelijkse promotievideo zal onze filmploeg in de meeste gevallen één keer per maand bij u langskomen. Op deze ene dag worden alle nodige beelden geschoten voor 4 video’s. Dit duurt vaak niet langer dan 8 uur. In sommige gevallen zijn alle 4 de video’s zelfs in 3 tot 4 uurtjes gefilmd. De volgende stap is natuurlijk de videomontage. Onze video editor zal zorgen dat er iedere week een video volledig af is en in 4K aan u wordt geleverd. U kunt deze video vervolgens zelf plaatsen op bijvoorbeeld uw sociale media. 

Na de productie van de video kunnen wij u tevens helpen met de marketing ervan. U kunt uw video bijvoorbeeld promoten om meer publiciteit te bereiken. 

Heeft u interesse in wekelijkse videoproducties of heeft u andere vragen? Neem dan meteen contact met ons op! Ook kunt u gratis een offerte aanvragen

Volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven van onze nieuwe projecten. 

Loading...