Film – Fetih

De film “Fetih” is geproduceerd door BEKA Media in opdracht van de organisatie Birlik Jongeren. Birlik Jongeren is een jongerenorganisatie en moskee uit Rotterdam. De organisatie behoort tot het verband Milli Görüş, wat tevens de partij is die het zogenaamde Altıın Hilal toernooi heeft georganiseerd. Aan het toernooi deden bijna 10 jongerenorganisaties & moskeeën mee.

Bij het Altın Hilal toernooi van Milli Görüş was het de bedoeling dat alle jongerenorganisaties en moskeeën die wilden deel nemen een speelfilm zouden maken. De speelfilms van alle partijen werden beoordeeld op een aantal punten, waaronder de boodschap die in de film zit en de kwaliteit van de film.

Voor de productie van deze film benaderde de Birlik Jongeren ons.

De filmproductie

BEKA Media heeft de film Fetih in samenwerking met Birlik jongeren gefilmd in 2 dagen. De film moest op zeer kort termijn geproduceerd worden. Dit zorgde voor een zeer vol programma, waarbij er 2 dagen lang bijna 24 uur is gefilmd. Voor de opnames hebben wij diverse attributen en apparatuur gebruikt. 

De volledige film is opgenomen in 4K kwaliteit. Voor de meeste beelden maakte ons team gebruik van 4K Sony camera’s om alles vlijmscherp op beeld te krijgen.

Daarnaast is er zowel voor bepaalde binnen als buitenshots, met enige regelmaat gebruik gemaakt van een DJI Mavic Air Drone. Een drone piloot huren is bij veel videoproducties een absolute aanrader om het eindresultaat nog spectaculairder te maken! Een drone piloot huren is bijvoorbeeld een goede keuze in combinatie met een videograaf Rotterdam.

Voor het geluid maakte ons team met name gebruik van microfoons van Røde. Ook de belichting is door ons team geregeld.

De montage van de film heeft ook aardig wat tijd gekost. In de montage hebben wij ervoor gezorgd dat alles volgens het script op de juiste volgorde is gemonteerd.

Om duidelijke overgangen van het ene naar het andere moment in beeld te brengen hebben wij bijvoorbeeld gebruik gemaakt van timelapses en dronebeelden. De film is verder dusdanig op de muziek gemonteerd, dat de muziek de emoties van de kijkers versterkt.

Ook uw eigen speelfilm naar uw wensen laten maken? Neem dan direct contact met ons op! Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Loading...