fbpx

Een videoboodschap maken, wanneer is het een goede optie?

Videoboodschap Maken

Een videoboodschap maken is een optie die in verschillende situaties een mooie keuze kan zijn. Als we het hebben over videoboodschappen, dan zijn er meerdere mogelijkheden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een boodschap tussendoor tijdens een video. Het is echter ook een mogelijkheid een losse video te maken met achter elkaar videoboodschappen van bijvoorbeeld verschillende personen. Hieronder leest u meer over bepaalde mogelijkheden.

Videoboodschap maken als complete video

Videoboodschap maken als losse video kan een erg leuke optie zijn. Stel, iemand uit uw omgeving heeft iets te vieren, heeft een bepaalde prestatie behaald of is ergens voor geslaagd. Dan verdient dit uiteraard een felicitatie. Iemand op een originele manier feliciteren is echter niet altijd even makkelijk, maar een videoboodschap kan in dit geval wel een geweldige optie zijn!

In een videoboodschap waarin u iemand wilt feliciteren of een andere boodschap richting iemand wilt uiten zijn er meerdere opties. Zo is het bijvoorbeeld een mogelijkheid om van iedereen die in de video een boodschap wilt inspreken een apart shot te maken. Vervolgens worden al deze beelden in de montage aan elkaar geplakt. Iedereen kan hierbij op een unieke locatie gefilmd worden tijdens het uiten van zijn of haar boodschap. Zo kan de ene langs het water staan, de ander tussen enkele mooie gebouwen en de ander bijvoorbeeld in een park. BEKA Media maakt hier een dusdanig geheel van dat het eindresultaat een toffe video met de boodschap van meerdere personen wordt. Ook kunnen we hierbij voor toffe beelden vanuit de lucht onze DJI Mavic Air drone inzetten. De DJI Mavic Air is in staat vlijmscherpe 4K beelden te maken voor in de video.

Boodschap tijdens een andere video

Naast dat u een aparte video kunt maken met de boodschap, is het ook mogelijk een boodschap tussen een andere video te plakken. Een goed voorbeeld hiervan is een behind the scenès video. Hierbij wordt bijvoorbeeld het proces getoond dat plaatsvindt tijdens de opnames van een video. Indien er in deze video een bekende persoon voorkomt kan het een tof effect opleveren dat deze persoon tijdens de opnames af en toe een update inspreekt. Ook dit is een soort videoboodschap. Hij of zij vertelt hoe de opnames gaan, hoe ver we zijn etc.

Voor uw op maat gemaakte videoboodschap naar uw eigen wensen kunt u gerust contact met ons opnemen. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen!

Loading...