fbpx

Een trailer maken, waar is het allemaal goed voor?

Trailer maken

Een trailer maken van uw project kan in diverse situaties een erg goede keuze zijn. Een trailer is eigenlijk simpelweg een verkorte versie van uw originele video. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een uitgebreide speelfilm. De trailer komt een tijdje voor de film uit. Hierin zijn enkele interessante hoogtepunten van het officiële project te zien. Een speelfilm is echter niet het enige waarbij hier gebruik van gemaakt kan worden. In verschillende situaties kunnen trailers grote voordelen met zich meebrengen. 

Een trailer maken, wat zijn de voordelen ervan?

Een trailer maken is om te beginnen zeer goed qua marketing. We weten allemaal hoe belangrijk het is om een project goed neer te zetten. De positieve punten moeten naar voren komen en er moet op de juiste manier reclame worden gemaakt. Een bedrijfsfilm maken met drone is bijvoorbeeld een erg goede vorm van marketing. Wanneer u zo een dienst bij ons afneemt, kunt u hierbij ook kiezen voor een extra trailer. Door een korte video van bijvoorbeeld 15 seconden op uw sociale media te plaatsen kunt u meer mensen naar de officiële bedrijfsfilm doorsturen. Via de officiële bedrijfsfilm is het natuurlijk weer mogelijk meer klanten binnen te halen. 

Verder kunnen trailers ook simpelweg wat spanning veroorzaken. Stel, er komt binnenkort een grote film of een nieuwe serie van een bekende influencer uit. Een trailer maken en voordat het uitkomt online zetten wekt dan al snel interesse op. Kijkers en fans krijgen zin in de aflevering en gaan erop wachten. Uiteindelijk kan dit een zeer positief effect hebben op hoe succesvol de film of serie wordt. 

Hoe maken we trailers?

In de meeste gevallen worden trailers gemaakt met beeldmateriaal van de officiële video. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor een cameraman inhuren voor uw bedrijfsfilm kunt u hierbij aangeven dat u ook een trailer wilt ontvangen. Wij zullen dan tijdens de videomontage van de belangrijkste hoogtepunten een trailer voor u maken. Als u kiest voor een bedrijfsfilm maken met drone, dan is de kans groot dat de dronebeelden de meest spectaculaire van de video zijn. Deze zullen wij dan ook gebruiken om de trailer zo aantrekkelijk mogelijk te maken. U kunt de trailer dan bijvoorbeeld online zetten met de mededeling dat uw bedrijfsfilm er binnen een weekje aankomt. 

Uiteraard zijn er nog talloze andere opties met betrekking tot trailers en andere vormen van videomarketing. Voor vrijblijvend advies wat in uw situatie de beste keuze is kunt u gerust contact met ons opnemen! Onze specialisten en ook onze media expert staan continu voor u klaar!

Volg ons op Instagram om trailers van nieuwe projecten te zien!

 

Loading...