fbpx

Een Shopify website laten maken

Bedrijfsfilm Tarieven

Een Shopify website laten maken

Via Shopify een website maken is in principe geen lastige opgave. U maakt een account op Shopify en u kunt meteen aan de slag. Nadat uw account is gemaakt kunt   u verschillende thema’s bekijken om toe te voegen aan uw website. Het is mogelijk een thema te kiezen die bij uw branche past. Indien u zoiets niet kunt vinden op de Shopify Themes pagina, dan is het mogelijk om een thema te veranderen naar uw branche met de content die u heeft. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een WordPress website. Dit is immers een stuk uitgebreider. 

Shopify kosten

De Shopify kosten zijn standaard 29 dollar per maand. Aan het begin krijgt u een proefperiode van 14 dagen waarin u alles kunt doen om te testen. De Shopify kosten worden na de proefperiode in rekening gebracht. U kunt kiezen uit drie verschillende abonnementsvormen van 29 dollar, 79 dollar en 299 dollar per maand. Hoe hoger het maandbedrag hoe meer mogelijkheden. Voor beginners raden wij het aan om te beginnen met de standaard kosten van 29 dollar per maand.  De kosten kunt u betalen op twee manieren; Creditcard en Paypal.

Het komt vaak voor dat onze klanten hun website wat betreft de content niet helemaal goed kunnen designen. Dit willen ze in dat geval uitbesteden. Daarom maakt en helpt BEKA Media mensen met een Shopify website voor een betere en professionelere “look”. Onze specialisten maken uw website exact naar uw wens! Op deze manier bespaart u tijd, maar weet u ook zeker dat uw website gemaakt wordt echte specialisten. Met alle nodig kennis en ervaring kunnen wij u ook de nodige advies geven. Uiteindelijk kunnen we uw website dusdanig produceren dat het er ook voor klanten betrouwbaar uitziet. Uw website door ons laten designen? Dan kunt u makkelijk contact opnemen voor al uw vragen hierover met onze klantenservice

Ook kunt u online een gratis offerte aanvragen!

Loading...