fbpx

Een luchtfoto laten maken

Luchtofoto Laten Maken

Een luchtfoto laten maken behoort bij de productie van bijvoorbeeld een bedrijfsvideo met drone, tot de services die wij er gratis bij geven. Een luchtfoto heeft voor een bedrijf een grote waarde. Het brengt diverse voordelen met zich mee en daarnaast is een luchtfoto laten maken ook niet al te prijzig! De bedrijfsfilm tarieven stijgen bij ons met slechts €150,- als u er dronebeelden bij wilt, maar de levering van luchtfoto’s bij uw bedrijfsvideo zijn volledig gratis. Indien u los luchtfoto’s wilt laten maken zonder een video erbij is dit uiteraard ook mogelijk. De kosten hiervan hangen af van de situatie, maar zullen niet al te hoog zijn.

Een luchtfoto laten maken, wat zijn de voordelen ervan?

Een luchtfoto laten maken heeft veel verschillende voordelen. Om te beginnen is een luchtfoto de ideale manier om uw bedrijfspand, gebouw of gebeurtenis maximaal overzichtelijk in beeld te brengen. Men bekijkt veel liever een foto of een video, dan dat hij of zij teksten leest. Wanneer u beschikt over een mooi pand of een andere mooie ruimte die er vanuit de lucht mooi uitziet kan dit dus zeer aantrekkelijk zijn.

Verder kunt u met een luchtfoto ook de grootte van een bepaalde plek aantonen. Stel, u wilt een aftermovie maken van een evenement, maar u wilt voordat het evenement plaatsvindt mensen uitnodigen. Dan kan het best een goede optie zijn om aan toekomstige bezoekers te laten zien hoe geweldig en groot de plek is waar het evenement plaats gaat vinden. Ook als u kijkers wilt uitnodigen een kijkje te komen nemen in uw zaak kan het zeer aantrekkelijk zijn uw pand van boven te laten zien. Bovendien kost een luchtfoto laten maken u niets extra’s als u een bedrijfsfilm laat produceren. Een cameraman inhuren en een drone huren met piloot kan voordelig in combinatie met elkaar. De bedrijfsfilm tarieven stijgen met €150 als u er drone beelden in wilt, maar de hoeveelheid drone beelden maakt hierbij niet uit. Wij zelf raden het in vrijwel iedere situatie aan op gebruik te maken van een drone. Dit voegt een zeer waardevol extraatje toe aan uw video en is zeer pakkend voor de kijker!

Waar kunt u de foto’s plaatsen?

Als u kiest voor een luchtfoto laten maken dan heeft u hier op veel vlakken wat aan. Zo is het bijvoorbeeld zeer aantrekkelijk voor uw volgers om deze op social media te plaatsen. Sowieso is het een absolute aanrader uw social media als bedrijf goed bij te houden, maar drone foto’s kunnen hier goed aan bijdragen. Ook kunt u ervoor kiezen uw luchtfoto’s op uw website te plaatsen. Uw website is het visitekaartje, maar ook de marketingmachine van uw bedrijf. Zorg dus dat deze met waardevolle content wordt opgevuld.

De kosten voor een luchtfoto laten maken zonder videoproductie kunnen enorm variëren. Het hangt onder andere af van uw locatie en de tijd die er in de foto’s zal zitten. Ook kunt u ervoor kiezen de luchtfoto’s te laten bewerken. Wel scheelt dit uiteraard in prijs. 

Heeft u vragen over een luchtfoto laten maken over over onze andere diensten? Neem dan direct contact met ons op! Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen

Loading...