fbpx

Waarom een bijzonder moment verfilmen?

Trouwvideo

Een trouwvideo is een perfect voorbeeld van een bijzonder moment dat verfilmd zou moeten worden. Een bijzonder moment is uiteraard voor iedereen anders. Het kan natuurlijk van alles en nog wat zijn. Zo is een huwelijksaanzoek, het zogenaamde “ Marry Me “ moment voor velen een belangrijk moment. Een belangrijk moment voor de ander is bijvoorbeeld het huwelijk zelf, een bepaald jubileum of misschien wel heel wat anders. Een trouwvideo is dus tevens een populaire variant van een video van een bijzonder moment. Als de videograaf bruiloft dan goedkoop kan zijn, is dit natuurlijk erg mooi meegenomen. Wij van BEKA Media helpen u dan ook graag met een video binnen uw budget! Hieronder leest u meer over het verfilmen van een bijzonder moment. 

Voor altijd vastgelegd

Een video laten maken van een bijzonder moment betekent eigenlijk dit moment voor altijd vastleggen. De visualisatie van hoe dit moment eruitzag kan na jaren nog even mooi zijn, maar een video waarin u alles opnieuw ziet gebeuren is uiteraard nog veel mooier. Een video neemt u terug mee naar de sfeer van dat moment. U ziet van A tot Z hoe de dag liep. Daarnaast kunt u bij een video laten maken van uw bijzondere moment zelf kiezen wat er wel en niet in de video voor moet komen. Indien een bepaald deel van uw avond of evenement niet terug moet komen in de video zorgen we er uiteraard voor dat dat moment er niet in voorkomt. Zo komen alleen de herinneringen die u zelf wilt opnieuw naar boven wanneer u de video jaren later opnieuw bekijkt! Een drone huren met piloot kan bij ons ook! Wij raden dit voor vrijwel alle video’s aan. Dit maakt uw trouwvideo een stuk mooier. 

Een videoboodschap

Uw trouwvideo is een video waarin het best zou kunnen dat u wilt dat uw naasten een videoboodschap inspreken. Deze optie is ook populair bij bijvoorbeeld jubileums. Een mooi optie is bijvoorbeeld op verjaardagen een groot deel van de aanwezigen apart op te nemen terwijl zij u feliciteren. Dit is tevens een leuke optie bij uw huwelijksaanzoek. Zo ziet u later nog van iedereen een persoonlijke videoboodschap die voor u bedoeld was. Ook bij een trouwvideo of indien er veel mensen aanwezig zijn bij uw huwelijksaanzoek zijn dit opties die uw video een stuk persoonlijker kunnen maken. 

Een totale ervaring

Al met al, een video is DE manier om alles wat u mooi vond totaal opnieuw te beleven en ervaren. Een visualisatie van hoe de dag was wordt een stuk realistischer door sfeershots van uw momenten. Ook het eventuele muziekje dat onder uw video gemonteerd wordt, de persoonlijke berichten van uw naasten en de droneshots dragen enorm bij. Een drone huren met piloot is uiteraard ook los mogelijk bij ons. Onze dronepiloot verzorgt prachtige beelden vanuit de lucht die de video editor later aan de video toevoegt. Dit maakt bijvoorbeeld uw trouwvideo of marry me video een stuk mooier, mede doordat er sprake is van een prachtig uitzicht vanuit de lucht.

Wilt u uw eigen video laten maken, maar heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice! Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen

Loading...