fbpx

Een bedrijfsfilm maken met drone, wat zijn de voordelen?

Bedrijfsfilm maken met drone

Een bedrijfsfilm maken met drone is een optie die de afgelopen tijd enorm is gestegen in populariteit. Drones zijn enorm belangrijk in de toekomst van de media. Een bedrijfsfilm maken met drone, kan uw bedrijfsfilm er dan ook een stuk aantrekkelijker uit laten zien. Wijzelf raden het vrijwel alle bedrijven die bij ons een bedrijfsfilm laten maken aan om gebruik te maken van onze drone piloot. Dit leidt in eerste instantie tot wat hogere bedrijfsfilm tarieven, maar uiteindelijk krijgt u er een prachtige bedrijfsfilm met dronebeelden voor terug. Overigens zijn de extra kosten die in rekening worden gebracht bij drone beelden slechts €150. In sommige pakketten zitten de drone beelden al automatisch. Overigens is een drone huren met piloot ook mogelijk als losse dienst. 

Wat zijn de voordelen van drone beelden?

Een bedrijfsfilm maken met drone heeft enorm veel voordelen ten opzichte van een bedrijfsfilm zonder drone. Om te beginnen zijn drone beelden enorm pakkend. Uw kijker kan door beelden die vanuit de lucht zijn geschoten veel sneller geïnteresseerd zijn in de rest van uw video. Daarnaast geven drone beelden overzicht als geen ander. Heeft u bijvoorbeeld een groot bedrijfspand? Of een grote ruimte? Dan is de kans groot dat deze vanaf de lucht prachtig overzichtelijk in beeld gebracht kan worden. Dit ziet er vaak vele malen mooier uit dan vanaf de grond. Onze video editor combineert alle beelden op een vloeiende wijze. 

Verder wekken drone beelden ook een veel professionelere indruk. Onze editors maken van uw bedrijfsfilm met drone een dusdanig geheel dat de dronebeelden en normale beelden elkaar optimaal aanvullen. Onze luchtbeelden zijn vlijmscherp en hebben een 4K resolutie.

De bedrijfsfilm tarieven stijgen wanneer u drone beelden wilt met €150. Dit is echter een minimaal bedrag. Overigens proberen wij onze klanten ook in budget ten alle tijden tegemoet te komen. Wilt u een bedrijfsfilm maken met drone, maar denkt u dat uw budget te laag is? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij kijken graag of we oplossingen kunnen vinden voor u!

Een bedrijfsfilm maken met drone, hoe komt dit eruit te zien?

Als eerst willen wij ten alle tijden mededelen dat uw bedrijfsfilm er exact naar uw wens uit komt te zien. Dit betekent dat als er bepaalde dingen zijn die u vanuit de lucht in beeld wilt brengen, dit uiteraard mogelijk is. Indien u met de drone geen specifieke wensen heeft, maar wel wilt dat de drone beelden bijdragen aan uw bedrijfsfilm is dit ook zeker mogelijk.

Bij een bedrijfsfilm kiezen wij er in de meeste gevallen voor de video te starten met drone beelden. Dit zorgt dat de kijker al meteen geïnteresseerd raakt. Beelden vanuit de lucht zijn immers erg pakkend. Vervolgens gaan we over tot de essentie van de video. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een rondleiding door uw bedrijf, sfeershots, reclamebeelden of misschien wel uitleg met betrekking tot uw bedrijf. Wat de inhoud van de video wordt, wordt uiteraard nog besproken. De drone beelden hebben de video in ieder geval van een prachtige opening voorzien. Ook kunt u een luchtfoto laten maken van uw pand. Deze krijgt u gratis bij uw bedrijfsfilm. 

In sommige gevallen maken we tussendoor ook gebruik van drone beelden. Bijvoorbeeld om tijdens uw bedrijfsfilm nog even een overzicht van buiten te tonen. Uiteindelijk gaan we verder met uw bedrijfsfilm en sluiten we deze in de meeste gevallen weer af met drone beelden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan beelden waarbij de drone in hoog tempo uitzoomt vanaf uw locatie de lucht in. Deze shots gebruiken wij regelmatig bij bedrijven met een relatief groot pand. Zo krijgt de kijker nog een laatste overzicht van uw locatie van buiten en komt de aftiteling (bijvoorbeeld uw logo), nog even mooi in beeld.

Dit zijn shots die in de meeste gevallen onze voorkeur hebben, maar afhankelijk van de opnames kunnen we onze drone uiteraard ook op andere manieren inzetten. Bij een aftermovie worden drone beelden bijvoorbeeld continu gebruikt samen met beelden vanaf de grond. Tevens is een losse drone video laten maken mogelijk. Wij doen alles exact naar uw wens, maar u kunt de creativiteit ook volledig aan ons overlaten!

Meer informatie over een bedrijfsfilm maken met drone? Vrijblijvend advies ontvangen of gewoon uw vragen stellen? Onze specialisten zitten voor u klaar! Neem gerust contact met ons op. 

Loading...