fbpx

Drone huren met piloot, de voordelen

Drone

Een bedrijfsfilm maken met drone of een drone huren met piloot is voor videoproducties vaak een geweldige optie. Drones zijn in de tijd van nu goud waard. U heeft er vast wel ooit eentje voorbij zien vliegen bij bijvoorbeeld een bruiloft. Drones worden met name gebruikt om mooie beelden vanuit de lucht te maken. Met die beelden kunnen video’s veel aantrekkelijker gemaakt worden. Daarnaast tonen de beelden vanuit de lucht ook zeer overzichtelijk de locatie. Met een drone kunnen wij de juiste 4K beelden voor u creëeren!

Er zijn veel verschillende soorten drones die gebruikt kunnen worden om mooie, vloeiende beelden vanuit de lucht te maken. Zo worden bijvoorbeeld de DJI Mavic Mini en DJI Mavic Air veel gebruikt door bedrijven. Deze drones hebben de mogelijkheid om in 4K video te filmen en tot zeker een kilometer omhoog te vliegen. Dit is natuurlijk ideaal bij het maken van spectaculaire video content. Een bedrijfsfilm maken met drone zorgt bijvoorbeeld dat u niet enkel het pand van binnen, maar ook overzichtelijk vanuit de lucht toont. Ook voegt dit een bepaalde mooie sfeer toe aan iedere video. Waar nodig zijn dronebeelden spannend en waar nodig rustgevend. 

Dronebeelden bij uw video

Een drone video laten maken voor bijvoorbeeld uw bedrijf, of simpelweg voor uzelf is mogelijk bij BEKA Media. Dit kan bijvoorbeeld een video zijn met alleen drone beelden of een video met beelden vanuit de lucht en grond. Een drone video laten maken is vaak een aanrader. Met de DJI Mavic Mini of DJI Mavic Air kunnen er mooie beelden gemaakt worden die een video veel aantrekkelijker maken voor uw doelgroep! Vaak is het ook te merken dat bij een video waar drone beelden in zijn gebruikt vaker bekeken worden dan video’s zonder beelden vanuit de lucht. Juist om die reden zijn drones goud waard voor bedrijven. Ook haalt u de kwaliteit van uw videoproductie ermee omhoog. 

Met een drone kunt u naast video’s ook drone fotografie realiseren. Foto’s vanuit de lucht voor uw website, social media en dergelijke bijvoorbeeld. De foto’s die met drones genomen worden zijn overigens ook 4K kwaliteit. Een luchtfoto laten maken kan tijdens een videoproductie kosteloos bij ons. Een luchtfoto laten maken kunt u ook als u geen video laat maken als losse dienst aanvragen. 

Een drone piloot huren

Een drone huren met piloot bij BEKA Media maakt het mogelijk voor u om alles vanuit de lucht vast te leggen. De beelden die door de piloot gemaakt worden kunnen gebruikt worden voor allerlei zaken. Belangrijk of onbelangrijk maakt niet uit. Gaat u een nieuw huis bouwen? Gaat u trouwen of op vakantie? Of geeft u misschien een feestje? Alles is vanuit de lucht prachtig op beeld te zetten. Bij een drone piloot huren met piloot krijgt u alle beelden die gemaakt zijn. U kunt eventueel verdere diensten aannemen zoals montage en kleurcorrectie erop. Zo kunt u met kleurcorrectie de beelden wat levendiger maken en met montage wat professioneler.

Uw eigen bedrijfsfilm maken met drone, of los een drone huren met piloot? Neem meteen contact met ons op!

Loading...