Een drone piloot huren zorgt voor de meest geweldige beelden die u zich kunt voorstellen! Een drone piloot huren is bij ons zowel los mogelijk,
als in combinatie met bijvoorbeeld een cameraman voor uw bedrijfsfilm. Wij bieden u de scherpste prijzen tegenover de mooiste drone beelden!

Drone piloot huren

vinkje Professionele drone piloot op locatie
vinkje 4K kwaliteit beeldmateriaal
vinkje Gratis luchtfoto’s
vinkje Professionele videomontage en fotobewerking
vinkje  All-inclusief, geen extra kosten

Drone piloot huren? Wij van BEKA Media zorgen gegarandeerd voor geweldige beelden vanuit de lucht en ook nog eens tegenover de meest voordelige prijsEen drone piloot huren kan bij ons door heel Nederland!

Bekijk hieronder meteen onze drone piloot pakketten! Wilt u het liefst eerst wat meer informatie? Lees dan vooral even op uw gemak verder! Hieronder vertellen wij u namelijk alles wat u moet weten over het inhuren van een drone piloot!

Drone piloot huren pakketten

Pakket op maat aanvragen

Wilt u de 4K beelden los aangeleverd krijgen?

Wilt u een complete videomontage van de beelden?

Professionele drone piloot huren? Hier moet u zijn!

Een drone piloot huren is een relatief nieuwe, maar ook zeer unieke mogelijkheid in de filmindustrie. Drones zijn de afgelopen jaren enorm ontwikkeld en ook een steeds belangrijkere rol gaan spelen. Beelden vanuit de lucht zien er niet alleen spectaculair uit, maar ze dragen ook nog eens enorm bij aan bijvoorbeeld uw video.

Wij vertellen u meer over een drone piloot huren, de mogelijkheden en de werking ervan. Ook vertellen wij u meer over hoe drone beelden bijdragen aan uw video, wanneer drone beelden wel en niet mogelijk zijn en nog veel meer!

Geen behoefte aan meer informatie, maar meteen actie ondernemen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een pakket aan!

1. Drone piloot huren, hoe gaat het in zijn werking?

Een drone piloot huren hoeft niet al te ingewikkeld te zijn. Sterker nog, als u al weet wat u wilt kunt u uw drone piloot behoorlijk eenvoudig inhuren door meteen een gewenst pakket aan te klikken of contact met ons op te nemen.

Het is echter begrijpelijk dat u voordat u actie onderneemt misschien meer details wilt weten over het proces. Ook kan het zijn dat u zelf nog niet precies weet wat u wilt. Daarom nemen we u hieronder mee in een aantal stappen en keuzes die bij kijken komen wanneer u een drone piloot huurt.

Uiteraard wordt u ook wanneer u telefonisch contact met ons opneemt of een pakket aanvraagt voorzien van alle nodige uitleg, maar voor de liefhebber hieronder alsnog alle stappen overzichtelijk op een rijtje!

Drone piloot huren: stap 1

Een drone piloot huren kan in veel verschillende situaties een goede keuze zijn, maar hoe gaat dit eigenlijk in zijn werking?

Allereerst is de belangrijke vraag of u een losse drone piloot wilt huren, of drone beelden als extra dienst wilt bij bijvoorbeeld uw bedrijfsfilm, trouwvideo of huwelijksaanzoek organisatie opnames.

Het verschil tussen een drone piloot huren als extra dienst en een losse drone piloot huren is dat u bij een losse drone piloot alleen drone beelden (en eventueel de gemonteerde variant van de luchtbeelden) ontvangt.

Wilt u een drone piloot huren als losse dienst? Dan wordt er op locatie gefilmd wat u wenst te filmen en worden deze beelden vervolgens in 4K los aan u geleverd. Een andere mogelijkheid bij een drone piloot huren als losse dienst is dat de beelden worden gemonteerd en dat u de drone shots dus als 1 gehele dronevideo ontvangt. Een video laten maken, maar als extra dienst ook een drone piloot huren dus.

Ook een luchtfoto laten maken is bij het inhuren van een drone piloot mogelijk.

Als de drone piloot een extra dienst is worden er naast de beelden vanaf de grond ook extra beelden vanuit de lucht gemaakt. In dat geval is de drone piloot dus een klein onderdeel van het totale plaatje. U neemt dan in feite een complete videoproductie af.

Zo kunt u bijvoorbeeld een cameraman inhuren of een aftermovie laten maken, maar hierbij ook een drone piloot inhuren om simpelweg uw videoproductie een stuk spectaculairder te maken.

Wij zelf raden het bij vrijwel iedere soort videoproductie aan om extra drone beelden aan te schaffen. Bij de meeste producties scheelt dit slechts €150, maar het maakt uw eindresultaat hoe dan ook een stuk mooier en effectiever.

Conclusie stap 1

In principe zijn er dus twee mogelijkheden. Optie 1 is (bijvoorbeeld) een cameraman inhuren en daarnaast om uw video een stuk mooier te maken een drone piloot huren. Deze 2 personeelsleden zijn maximaal op elkaar ingespeeld.

De tweede optie is alleen een drone piloot huren en de beslissing maken of u de beelden vanuit de lucht los wilt ontvangen, of hier wel een vloeiende edit van wilt.

Voorbeeldvideo: Promotievideo met droneshots als extra dienst

Drone piloot huren: stap 2

Mocht uit deze keuze die we van u verwachten blijken dat u enkel een drone piloot wilt huren, dan kunt u een keuze maken uit één van onze pakketten.

Zit het pakket naar uw wensen hier niet tussen? Dan kunt u bij de pakketten de optie “Prijs op maat ontvangen” aanklikken.

Door alle informatie met betrekking tot uw wensen in te vullen kunnen wij u een op maat gemaakte offerte toesturen. Wij bieden de scherpste prijzen tegenover de beste kwaliteit drone beelden van uiterst goed getrainde drone piloten.

Is uw keuze om een drone piloot als extra dienst te huren? Dan kunt u een algemene offerte aanvragen. In de offerte selecteert u of u bijvoorbeeld een bedrijfsfilm, trouwvideo of een aftermovie wilt. Bij de optie drone beelden kiest u vervolgens natuurlijk voor “Ja”. Op deze manier wordt er een voordelig combinatiepakket voor u samengesteld. Hierbij wordt de door u gewenste video geproduceerd en worden opdezelfde dag ook de drone beelden door onze drone piloot gemaakt.

Wanneer u een drone piloot als extra dienst afneemt bij bijvoorbeeld uw bedrijfsfilm, is dit uiteraard nog voordeliger dan wanneer u los een drone piloot huurt.

Wilt u liever persoonlijk met één van onze specialisten spreken en via deze weg een afspraak maken? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen voor uw verzoeken en vragen. 

Drone piloot huren: stap 3

De volgende stap bij een drone piloot huren is het vaststellen van de afspraak, indien de prijs die wij in de offerte geven in uw budget past.

In de eerste instantie geven wij u een prijs op basis van het best mogelijke. We pakken hierbij alle filmuren die nodig zijn om het beste resultaat te creëren en wij maken deze prijs op basis van de best mogelijke apparatuur die we voor uw videoproductie kunnen gebruiken.

Indien u met de prijs akkoord gaat, ondertekent u de offerte. Dit kan direct digitaal.

Als het bedrag toch buiten uw budget valt dan horen wij dat graag van u. In dat geval kunnen wij kijken of we bijvoorbeeld bepaalde beelden kunnen weglaten om het voor u wat goedkoper te maken.

Ook kunnen we ervoor kiezen om wat neutraler apparatuur te gebruiken. In dit geval krijgt u uiteraard nog steeds een 4K video en 4K drone beelden, maar dan bijvoorbeeld net wat minder cinematisch.

Nadat we een akkoord met u hebben bereikt stellen we de datum vast. U ontvangt dan ook meteen een orderbevestiging met bijgaand de betaallink en factuur waarmee u de bestelling kunt afronden. Zodra u de betaling heeft voldaan zorgen wij dat we de nodige personeelsleden voor de afgesproken datum reserveren. `ook wordt alle nodige filmapparatuur vanaf dat moment voorbereid!

Starten maar!

Zijn deze stappen voldaan? Dan is het een kwestie van starten.

Onze filmploeg en drone piloot zullen met de nodige specialisten op de afgesproken datum met alle voorbereidingen op de locatie zijn.

Uiteraard behouden we in deze periode contact en zijn wij flexibel bereikbaar voor u als klant. In de meeste gevallen krijgt u van ons ook uw eigen contact persoon.

Nadat de beelden zijn gemaakt gaan deze uiteraard naar ons kantoor. Hier start onze video editor aan de montage (indien deze in uw pakket zit).

Over het algemeen kunt u voor de montage rekenen op een levertijd van maximaal 1 tot 2 weken. Toch zullen wij u na afloop van de opnames vertellen hoelang wij schatten dat de montage zal duren. Het kan namelijk nog wel eens verschillen per video.

Na de videomontage heeft u nog recht op wijzigingen indien nodig.

Heeft u de video eerder nodig dan onze levertijd? Dan kunt u kiezen voor een spoedopdracht!

2. Een drone piloot huren, bij welke soorten video’s is het mogelijk?

Een drone piloot huren kunt u zowel los, als bij vrijwel alle soorten videoproducties doen. Bij iedere soort video hebben de drone beelden een ander doel. Toegevoegde waarde hebben beelden vanuit de lucht vrijwel altijd!

Hieronder gaan we per soort videoproductie in het kort in op de positieve effecten die een drone piloot huren bij deze videoproductie kan hebben.

Drone piloot huren voor uw bedrijfsfilm

Een veel gekozen optie is een drone piloot huren bij de productie van een bedrijfsfilm. Wanneer u een bedrijfsfilm laat maken is het een absolute aanrader om hierbij als extra dienst een drone piloot te huren.

Dit kunt u direct selecteren bij de aanvraag van uw bedrijfsfilm. Het heeft een gigantische toegevoegde waarde aan uw eindresultaat en brengt geen gigantische extra kosten met zich mee bovenop uw bedrijfsfilm kosten.

In dit geval zal het eerste shot van uw video vaak meteen een drone shot zijn. Dit omdat het marketingtechnisch een goede manier is om direct de aandacht van uw toekomstige klanten te trekken. Wij maken hierbij vaak gebruik van een shot waarbij de drone vanuit de lucht langzaam iets dichterbij uw bedrijfspand komt. Op deze manier wordt de nodige nieuwsgierigheid opgewekt waardoor men verder kijkt.

Vervolgens laten we de kijker door dichterbij het pand te komen, of zelfs naar binnen te gaan, beseffen dat we meer over uw bedrijf gaan tonen in de komende minuten of seconden.

Bij promotievideo’s en bedrijfsfilms gebruiken wij de drone beelden op dusdanige wijze dat dit marketing gerelateerd het juiste doel behaalt. Daarnaast worden alle beelden natuurlijk gemaakt door professioneel getrainde specialisten. Net zoals de beelden vanaf de grond, worden ook beelden vanuit de lucht volledig in 4K geschoten!

Een drone piloot huren heeft aan een bedrijfsfilm anno 2023 dus een gigantische toegevoegde waarde!

Voorbeeldvideo: Huwelijksaanzoek video met drone beelden in het pakket

Drone piloot huren bij het trouwen

Een drone piloot huren is ook een erg leuke mogelijkheid voor bij video’s of foto’s met betrekking tot het huwelijk. Uw uiteindelijke video wordt een stuk mooier door de beelden vanuit de lucht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan drone beelden bij uw trouwvideo of huwelijksaanzoek!

In het geval van zo een soort video gaat het natuurlijk niet om de marketing, maar vooral om de mooie herinnering.

Onze video editor zorgt dat er een prachtig samenhangend geheel ontstaat tussen de beelden van onze cameraman en de beelden van de drone!

De beelden vanuit de lucht maken uw bruiloftsvideo of huwelijksaanzoek video compleet!

Enorme lichtgevende “marry melichtletters bijvoorbeeld. Deze zien er vanuit de lucht nog mooier uitdan vanaf de grond. Deze mogelijkheid om uw video een stuk mooier te maken zou u dus niet moeten laten liggen!

Een drone piloot huren is ook mogelijk onder onze huwelijksaanzoek organisatie pakketten en onder onze trouwvideo laten maken pakketten!Hierbij heeft u te maken met voordeelpakketten. De drone piloot brengt hierbij geen grote kosten met zich mee.

Drone piloot huren bij uw aftermovie

Drone beelden van onze drone piloot kunnen absoluut niet ontbreken als het gaat om een aftermovie! Een aftermovie laten maken? Vergeet dan niet om de extra optie “drone beelden” aan te klikken.

Dit maakt uw aftermovie een stuk spectaculairder, aantrekkelijker voor de kijker om de eventuele volgende editie te bezoeken en het maakt de samenvatting van de avond compleet.

Met name bij een aftermovie geven beelden vanuit de lucht een compleet andere ervaring dan beelden vanaf de grond. Dit, ook nog eens gecombineerd met een fantastische videomontage maakt uw video van het hoogste niveau!

Aftermovies zijn er in allerlei soorten en maten. Natuurlijk kunnen er bij de ene aftermovie meer drone beelden worden gemaakt dan bij de ander. Vindt uw evenement op een buitenlocatie plaats? Dan is de kans groot dat er gedurende bijna het hele evenement ook beelden vanuit de lucht gemaakt kunnen worden. Vindt uw evenement in een binnenlocatie plaats? Dan is dit uiteraard een stuk lastiger.

Er is echter in bijna iedere situatie wel een mogelijkheid om wat drone beelden te maken die een toegevoegde waarde hebben. Al zijn het slechts enkele drone beelden aan het begin van uw video die het gebouw waar het evenement plaatsvindt in beeld brengen.

Voorbeeldvideo: Aftermovie, startend met drrone beelden & varierend tussend camera- en drone beelden

3. Voordelen drone piloot huren

Een drone piloot huren heeft hoe dan ook talloze voordelen. Of de beelden nu bedoeld zijn voor een bedrijfsfilm, huwelijksaanzoek, trouwvideo of aftermovie. Dronebeelden dragen in 90% van de situaties enorm bij aan het eindresultaat.

Hieronder hebben wij enkele grote voordelen van het huren van een drone piloot opgesomd. Deze voordelen gelden in diverse situaties!

Meteen de aandacht, goed voor de marketing

Het eerste voordeel is met name geldig bij een drone piloot huren voor commerciële doeleinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bedrijfsfilm of aftermovie die start met een droneshot.

Een spectaculair beeld vanuit de lucht trekt per direct de aandacht van de kijker. Zelfs als de kijker niet geïnteresseerd is in hetgeen dat u verkoopt of in de informatie die u gaat delen, is de kans groot dat hij of zij er toch voor kiest nog eventjes verder te kijken. Laat staan een kijker die wel interesse heeft in uw bedrijf!

Het eerste droneshot wordt door onze drone piloot dusdanig gemaakt dat het een aantrekkelijk beeld is en de start van een geweldige video aankondigt.

Daarnaast vinden veel mensen het ook simpelweg erg mooi om beelden vanuit de lucht te zien. Omdat de meeste mensen in het dagelijks leven niet vliegen of op een extreem hoog gebouw komen zijn ze een uitzicht van zo hoog niet gewend. Ook dit is een factor die ervoor kan zorgen dat ze langer blijven kijken.

Kortom, een droneshot is niet alleen mooi en pakkend, maar ook marketingtechnisch goed om gebruik van te maken. Het is bij een video van cruciaal belang dat u de aandacht van de kijker binnen de eerste 2 seconden te pakken heeft. Daarna zal het erg lastig worden.

Zeer overzichtelijk

Beelden vanuit de lucht zijn de meest overzichtelijke beelden die er gemaakt kunnen worden. Wij zijn dan ook van mening dat in de meeste video’s hier en daar even het overzicht bewaard moet worden. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfspand met allerlei producten die we 1 voor 1 in beeld brengen.

Tussen alle beelden door laten we even uw pand een aantal seconden vanuit de lucht zien, waarna we weer verder gaan met de shots van binnen. Het klinkt erg ingewikkeld, maar in een video is het een fantastische optie om even tot rust te komen!

Hoe meer goede & positieve variatie er in uw video zit, hoe minder snel de kijker zich zal vervelen. Het zorgen dat de kijker zich niet verveelt is uiteraard ook van groot belang! Een drone piloot huren draagt ook hier dus enorm aan bij.

Momenten vanaf verschillende standpunten in beeld

Dit voordeel hebben we gedurende dit artikel indirect al een aantal keer benoemd. Voor deze voordelen zorgt een drone piloot huren met name in situaties zoals huwelijksaanzoeken en aftermovies.

Bij dit soort gebeurtenissen komen er immers erg belangrijke momenten voor die zich soms geen tweede keer afspelen. Indien u bij uw videoproductie een drone piloot huurt, dan kunnen zowel onze cameraman als de drone piloot deze belangrijke momenten vanaf verschillende standpunten filmen. Een cameraman inhuren in combinatie met een drone piloot is dan ook een geweldige optie bij dergelijke video’s!

Dit kan ook gedaan worden met meerdere camera’s of meerdere cameramannen, maar een drone zorgt naar onze mening toch voor het mooiste perspectief.

Daarnaast geven wij het u altijd aan als het ons een beter idee lijkt om meerdere cameramannen naar uw evenement te te sturen. Omdat dit wel voor hogere kosten zorgt is de keuze uiteraard aan u. Wel leidt het vaak tot een mooier eindresultaat.

Tijdens de edit van de video zal er uiteindelijk gevarieerd worden tussen de dronebeelden en de beelden van de camera. Dit noemen we ook wel “multicammen”. Deze variatie zorgt dat uw video daadwerkelijk professioneel wordt een een geweldige uitstraling krijgt!

Sfeer & teksten

Tot slot kunnen de beelden van de drone piloot de juiste sfeer in de video versterken. Gaat het bijvoorbeeld om een romantische trouwvideo? Dan kunnen de dronebeelden uw video net wat romantischer maken.

Uiteraard worden de beelden per video dusdanig gemaakt dat het past bij de soort video die we produceren.

Ook zijn dronebeelden vaak de ideale beelden om bijvoorbeeld namen, logo’s en andere teksten in beeld te brengen. Bij een huwelijksaanzoek kunt u hierbij bijvoorbeeld denken aan de namen van een tweetal. Bij een bedrijfsfilm zijn deze beelden optimaal om wat extra USP’s van uw bedrijf te tonen.

Verder kan de opbouw van de video op de mooiste manier worden gemaakt als er drone beelden zijn. Doordat wij ook kleurcorrectie toepassen op de drone beelden krijgen deze een extra mooi tintje!

De variatie tussen drone beelden en beelden vanaf de rond worden goed gebalanceerd. Mocht u een voorkeur hebben voor extra drone beelden kunt u dit uiteraard gerust bij ons aangeven. 

Voorbeeldvideo: Bedrijfsfilm met dronebeelden aan het begin & tussendoor

4. Waar is een drone piloot huren niet mogelijk?

Een drone piloot huren is al met al vaak dus een goede keuze. Wij zorgen er op locatie voor dat de juiste drone beelden worden gemaakt.

Toch zijn er een aantal situaties waarin een drone piloot huren geen mogelijkheid is. Dit is met name het geval in situaties waarbij er een vliegverbod is op de locatie waar er gefilmd wordt. Er zijn diverse soorten locaties waar vliegen met een drone verboden is.

Vliegvelden & legerbasissen

Omdat een drone piloot hoe het ook bekeken wordt toch “meedoet” aan het vliegverkeer is het ten strengste verboden in de buurt van vliegvelden te vliegen. Drones kunnen tot een bepaalde hoogte komen. Op veel plekken is dit geen probleem omdat de hoogte van de drones veel lager is dan de hoogte van vliegtuigen. Dit verandert echter wanneer het gaat om vliegtuigen die landen of opstijgen.

Een drone piloot die in de buurt van een vliegveld vliegt kan een groot gevaar vormen. Onze drones geven het overigens aan als we ons op een locatie bevinden waar opstijgen gevaarlijk is. Hier dienen we in dergelijke situaties uiteraard wel rekening mee te houden.

Verder kan het ook verboden te vliegen zijn in de buurt van militaire basissen. Ook bij belangrijke gebouwen van de staat bestaat de kans dat het niet mogelijk is beelden vanuit de lucht te maken.

Wij kijken uiteraard wel voor de opnamedag alvast of de locatie geschikt is voor drone beelden zodat we niet op het laatste moment tegen een verrassing aanlopen. Wel moeten we hierbij vermelden dat het niet erg vaak voorkomt dat we op bepaalde plekken niet kunnen vliegen. 

Buitenland

Omdat wij ook internationaal werken vinden we het belangrijk ook dit stukje informatie mee te geven. Bij een shoot in het buitenland bestaat de kans dat drone beelden een stuk lastiger te maken zijn. Dit heeft te maken met het feit dat drones niet bij ieder land de grens over kunnen.

Landen zijn erg voorzichtig met het toelaten van drones. Dit heeft niet alleen te maken met het gevaar op privacy inbraak, maar ook met het feit dat drones steeds vaker worden ingezet als oorlogswapens. 

Dit betekent niet dat het in het buitenland onmogelijk is om met een drone te filmen. Het kan echter wel zo zijn dat er in het land van bestemming een drone gehuurd moet worden omdat onze eigen drone niet mee kan.

Afhankelijk van het land waar we gaan filmen zullen onze specialisten van te voren uitgebreid de regels van het land doornemen en deze incalculeren.

5. Beeld & geluid van de drone

Een drone piloot huren gaat bij ons ten alle tijden in 4K kwaliteit. Dit houdt in dat video’s in 4K worden gefilmd, in 4K worden gemonteerd en dus ook worden geëxporteerd en geleverd. Hierdoor zijn ook alle drones die wij gebruiken van 4K kwaliteit.

Over het algemeen gebruiken we met name de drones van DJI. Als u dus bijvoorbeeld een promotievideo laat maken van uw bedrijf, dan zijn zowel de beelden die met de normale camera zijn geschoten als de beelden vanuit de lucht van zeer hoge kwaliteit.

Met het geluid zit het iets anders. Drones nemen tijdens het maken van opnames namelijk geen geluid op. Niet zo gek ook, als we ons bedenken dat we niet erg veel zouden hebben aan het geluid dat van hoog in de lucht wordt opgenomen.

Onder onze video’s zitten vaak toepasselijke deuntjes. Daarnaast loopt het geluid van de video zelf of de eventuele voice-over vaak onder de beelden. Dit is dus ook het geval bij de droneshots. Het beeld is van topkwaliteit en geluid van de drone zelf is er niet.

Wel maken we uiteraard gebruik van geluidseffecten. Op het moment dat de drone dus bijvoorbeeld een actievolle beweging maakt, versterkt een toepasselijk geluidje dit effect.

6. uw eigen drone piloot huren?

Een animatievideo maken vergt behoorlijk wat tijd, kennis en ervaring. Er zijn verschillende processen waar we doorheen gaan bij de productie van een animatievideo.

Als we eenmaal weten wat uw wensen zijn en wat hiervoor gedaan moet worden gaan we hiermee aan de slag. Hieronder leest u in het kort het belangrijkste deel van het proces waar we doorheen moeten. 

Loading...