fbpx
DieTim

Met Influencer DieTim werken wij regelmatig samen. Hierboven staan momenteel nog niet alle projecten waarbij wij hebben samengewerkt. Ons meest uitgebreide project samen met Tim was zijn documentaire “Alles of niets”

DieTim documentaire

De documentaire kwam in Nederland op nummer 1 binnen. Het behaalde binnen de kortste keren tonnen weergaven en daarnaast leidde het ook tot talloze positieve reacties. De documentaire is gefilmd over een periode van ruim een half jaar. Vaak worden documentaires in de sportwereld gefilmd in zo’n 10 tot 12 weken. Bij deze documentaire kwam er echter veel meer naar voren dan alleen het sporten. Het uiteindelijke eindresultaat duurt dan ook ruim 2 uur. Wel is het zeker het kijken waard! Na de documentaire is de influencer dan ook de serieuzere kant op gegaan. 

DieTim Counterpounter

Na wekenlang zijn Instagram opgevuld te hebben met grappige content met betrekking tot de Counterpounters schreef Tim een track hierover. De clip kwam op trending #2 binnen op YouTube en werd ruim 700.000 keer bekeken. Het was de laatste “onserieuze” clip dit DieTim maakte. De clip is in 1 dag geschoten. Wel zijn er veel verschillende attributen gebruikt voor de clip. Wij als filmploeg gebruikten onder meer de Sony FS5. Hiermee maakten we scherpe 4K beelden. Voor de 4K beelden vanuit de lucht maakten we gebruik van de DJI Mavic Air drone. Een drone huren met piloot is bij ons overigens ook los mogelijk. Er werden onder andere burgers en 2 Audi RS6’en met een kentekenplaat met de tekst “Counterpounter” erop geregeld. Ook waren er fans aanwezig. Ons team maakte hier stabiele, maar waar nodig ook speelse beelden van. Op deze manier hebben wij een kleurrijke en unieke clip neergezet. 

Ook Dietim zijn vriendin, Lisa-Marie doet een stukje mee in de Counterpounter clip. Zij staat als featuring op de track. 

Het eindresultaat van de Counterpounter clip moest een kwalitatief uitstekende, maar speelse video worden. Zoals te zien is wordt er regelmatig afgewisseld tussen beelden vanaf de grond en vanuit de lucht. De auto’s werden bijvoorbeeld rijdend op een lange weg gefilmd. Lisa-Marie werd in een keuken gefilmd. Tijdens de montage hebben wij gebruik gemaakt van relatief snelle cuts. Op bepaalde stukken zitten er echter ook lange shots in de video. Verder gebruikte onze editor met name veel kleureffecten. Ook de kleurcorrectie werd relatief extreem gedaan. Beelden worden opvallend naar voren gebracht en het eindresultaat is een speelse clip vol met effecten. 

Op onze Instagram ziet u als eerst de nieuwste projecten die we samen met Dietim produceren!

Loading...