Dietim ft. Lisa-Marie – Counterpounter

De Dietim Counterpounter clip is volledig geproduceerd door BEKA Media. De videoclip is in tegenstelling tot de meeste andere videoproducties van ons bedrijf een zeer speelse clip. De clip is dan ook meer humoristisch en grappig gemaakt dan serieus. Ook dit laat maar net zien dat wij zoals we altijd aangeven, uw videoproducties exact naar uw wens produceren, maar uiteraard met alle nodige creativiteit.

Wat BEKA Media onderscheidt is zoals we wel vaker aangeven, dat wij in tegenstelling tot veel van onze concurrenten, specialisten hebben op vrijwel alle vlakken. Van bedrijfsfilms tot aan aftermovies, huwelijksaanzoeken en zelfs humoristische en speelse clips zoals deze. Voor iedere soort videoproductie hebben wij de juiste vakmensen en de juiste ervaring!

De videoproductie met DieTim

De Counterpounter videoclip van Dietim hebben wij in 1 dag opgenomen. Uiteraard kostte dit ons wel een hele dag, van ochtend tot avond. Zoals in de videoclip ook te zien is heeft onze filmploeg op veel verschillende locaties gefilmd. Dit soort clips behoren dan ook tot de producties waarvan de opnamedagen vaak het langst duren.

Met name indien er op meerdere locaties wordt gefilmd. Voor de clip werden onder andere 2 Audi RS6’en gebruikt en er werden enkele fans uitgenodigd. Verder maakten Dietim en zijn vriendin Lisa-Marie in een scène zelfs hun eigen burger.

Videoapparatuur

Voor de opnames van deze video clip gebruikte onze filmploeg diverse apparatuur. Voor de normale beelden is met name een Sony FS5 gebruikt. Deze veelzijdige camera zorgt ervoor dat wij tijdens de opnames veel mogelijkheden hebben en vlijmscherpe 4K beelden kunnen maken.

Ook is de camera uitstekend als het gaat om diepte. Voor de beelden vanuit de lucht gebruikten wij een 4K DJI Mavic Air drone. Een drone piloot huren is bij ons bij vrijwel iedere videoproductie mogelijk. Verder is er uiteraard veel belichting gebruikt. Met name bij de binnenshots heeft belichting een enorme rol gespeeld. 

De edit

In de edit van deze videoclip heeft behoorlijk wat tijd gezeten. De bedoeling was om niet alleen een vloeiend geheel te creëren, maar daarnaast ook veel speelse effecten toe te voegen.

Zoals gezegd moest het een humoristische video worden. Onze video editor heeft dan ook veel gespeeld met kleuren en andere speelse effecten. Verder heeft de kleurcorrectie ook een enorme rol gespeeld bij het eindresultaat. Met kleurcorrectie maken wij beelden een stuk levender.

Los een video editor inhuren voor beelden die u zelf heeft gemaakt is bij ons ook mogelijk!

Loading...