Diensten

Promotiefilm maken

Stel u wilt uw bedrijf promoten, het maken van een promotievideo is voor u dan misschien wel de juiste keuze! Een promotievideo kan op allerlei verschillende manieren worden gemaakt en is één van de beste promotiemiddelen voor bedrijven en organisaties. Zo kunt u bijvoorbeeld een bedrijfsvideo laten maken waarin u uitleg geeft over de diensten of producten van uw bedrijf. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een voice-over onder uw video. Verder kunt u bijvoorbeeld een bedrijfsvideo maken waarin geen uitleg wordt gegeven maar alles enkel met beeld gepresenteerd wordt of u kunt kiezen voor een video met een speaker, die zelf in beeld komt en alles introduceert. De keuze is volledig aan u.  

Aftermovie maken

Een aftermovie laten maken is de ideale manier om na afloop van een bijzondere dag nog even na te genieten. Ook behoort een aftermovie tot de promotiemiddelen die u tot uw beschikking heeft. Dit komt doordat een pakkende aftermovie, bij de volgende editie van uw evenement nog wel eens een stuk meer bezoekers zou kunnen trekken. Ook bij het maken van uw aftermovie editten wij uiteraard exact naar uw wens. Een aftermovie maken is enkel een kwestie van filmen tijdens het evenement, en uiteraard achteraf het editten. Er hoeft dus niks in scène gezet te worden voor de productie van een aftermovie. Een aftermovie laten maken is door heel Nederland mogelijk. 

Videoclip maken

Uiteraard is het maken van videoclips ook een specialiteit van ons. Een videoclip maken kost over het algemeen iets meer tijd dan het maken van een promotiefilm of aftermovie. Een videoclip maken kan langer duren dan een gemiddelde video, omdat er bij een videoclip in de meeste gevallen gebruik wordt gemaakt van verschillende locaties. Ook duurt het editten van een videoclip vaak wat langer dan het editten van bijvoorbeeld een promotiefilm. 

Website maken

Een andere specialiteit van BEKA Media is de productie van verschillende soorten websites. Als we het hebben over een website ontwikkelen vallen hier ook tientallen soorten producties onder. Zo kunt u bijvoorbeeld een nieuwe website laten maken, maar u kunt ook uw eigen WordPress website aan ons laten aanpassen. Een webdeveloper weet als geen ander dat een website een zeer belangrijke manier van promotie maken is. Promoten gaat tegenwoordig heel vaak via het internet, en een goede website ontwikkelen is hierbij van cruciaal belang. Als u eenmaal heeft besloten dat u een website wilt laten maken, gaat u in gesprek met een webdeveloper van ons om zo te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. 

Drone video maken

Een drone video wordt niet vaak als enkele losse video gemaakt. Meestal is een drone film laten maken iets wat gedaan wordt om de beelden tussendoor te gebruiken bij een complete video zoals een promotie. Een losse drone video laten maken is echter ook mogelijk.

Trouwvideo maken

Ook voor het laten maken van een trouwvideo kunt u bij ons terecht. Net als alle andere soorten video’s zijn ook trouwvideo’s op allerlei verschillende manieren te produceren. U kunt gaan voor een korte trouwclip van een minuut, maar u kunt ook gaan voor een zeer lange trouwvideo. Een extra optie die bij een trouwvideo vaak wordt ingeschakeld is het gebruik maken van een drone video.