fbpx

Diensten

Op zoek naar professionele animatie films, bedrijfsfilms, een nieuwe huisstijl of een website? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij van BEKA Media leveren vrijwel alle diensten met betrekking tot media.

 

 

Overzicht van onze diensten

Bedrijfsfilm

Aftermovie

Influencer Video

Animatie

Behind The Scenes

Website

Drone Piloot Huren

Voice-Over

Kleurcorrectie

Nieuwe Huisstijl

BEKA MEDIA

BEKA Media is gespecialiseerd in de productie van allerlei soorten video’s en websites. Hieronder leest u meer over onze diensten.

Bekijk onze tarieven

Videoproducties

Een video laten maken doet u bij ons! Bedrijfsfilms, aftermovies en muziekclips kwalitatief uitstekend produceren is onze specialiteit. Wilt u meer weten over deze diensten? Klik dan op de onderstaande titels en lees verder.

Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm laten maken kan in diverse situaties de ideale keuze zijn. Videomarketing is vandaag de dag één van de belangrijkste vormen van reclame maken. Hoe de video uiteindelijk exact wordt geproduceerd hangt af van het doel dat de promotievideo of bedrijfsfilm heeft. Zo kunt u een promotievideo of bedrijfsfilm bijvoorbeeld gebruiken om meer klanten in je zaak te krijgen, maar het kan ook zo zijn dat u een virtuele rondleiding door uw zaak wilt geven. Afhankelijk van de situatie kunnen we bijvoorbeeld een video produceren met een voice-over eronder die de nodige uitleg geeft. Ook is het mogelijk door middel van een drone video stralende beelden vanuit de lucht te maken en op deze manier uw locatie optimaal in beeld te brengen. Wij zorgen dat uw bedrijfsfilm geschikt is voor een goede videomarketing en dat u binnen de kortste keren meer naamsbekendheid of klanten krijgt door de video. 

Kortom, een bedrijfsfilm is de ideale manier om uw bedrijf een boost te geven!

Aftermovie

Een aftermovie video laten maken is de ideale manier om na een evenement terug te blikken. In een aftermovie komt de sfeer van het evenement flitsend naar voren en herbeleef je de avond in 4K video. Een aftermovie kan ervoor zorgen dat kijkers overtuigd raken om aan de volgende editie van uw evenement deel te nemen. Dronebeelden die wij vanuit de lucht maken door middel van de DJI Mavic Air zullen uw 4K video een stuk aantrekkelijker maken. Daarnaast is een luchtfoto laten maken gedurende het evenement ook mogelijk. De beelden op de grond worden in de meeste gevallen, afhankelijk van de aftermovie gemaakt door middel van een Sony FS5 of een Sony FS7. Bij evenementen met veel actie maakt onze filmploeg ook wel eens gebruik van een gimbal.

Influencer Video

Ook influencer video’s behoren tot onze diensten bij BEKA Media. Met bepaalde influencers heeft ons bedrijf al vaste samenwerkingen. Zo worden bijvoorbeeld de officiële sketches van YouTube- en Instagram bekendheid Izzle door ons geproduceerd. Daarnaast werken wij met enige regelmaat samen met Dietim. Zo produceerden zij onder andere de intro van de serie “Tim Red Je School” en maakten we de officiële videoclip “Counterpounter”. Verder zijn we ook de producent van de “ArmWrestlingChallenge” van influencer Lexxxus op Instagram. Hiernaast hebben wij nog veel losse samenwerkingen met influencers. 

4K Camera
bekamedia_marryme

Huwelijksaanzoeken zijn enorm belangrijke momenten die u natuurlijk zo goed mogelijk op beeld wilt hebben. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Bij huwelijksaanzoeken is het echter wel zo dat wij in verband met privacy redenen de video zelf niet publiceren. Verder bieden wij tevens de mogelijkheid animatie films te laten maken. Ook kunt u bij ons terecht voor een professionele Behind The Scenes Video. 

Marry me ( Huwelijksaanzoek )

Eén van de waardevolste momenten is natuurlijk wanneer u iemand ten huwelijk vraagt. Hoe mooi kan het zijn om zo een waardevol moment vast te leggen op camera? Een marry me, oftewel een huwelijksaanzoek video laten maken en filmen door onze cameraman komt vaak voor bij zo een waardevol moment.

Wanneer een klant contact opneemt met BEKA Media staan wij klaar om huwelijksaanzoek tips te delen. Soms kan het lastig zijn om iets te verzinnen voor zo een moment dat niet vergeten mag worden. Hierbij geven wij daarom ook graag huwelijksaanzoek ideeën om onze klanten beter van dienst te zijn. Uiteraard kunnen we bij een marry me ( huwelijksaanzoek ) ook foto’s maken vanuit de lucht. Een luchtfoto laten maken is een optie die wij als service erbij kunnen aanbieden indien er een drone wordt gebruikt. Ook doen wij aan slow motion filmen om een cinematischer effect.

Animatie Films

Animatie films zijn als u een duidelijk beeld wilt geven van wat uw bedrijf doet vaak ideale opties. Een animatie video is in principe niets meer dan een visueel verhaal. Het voordeel van een animatie video laten maken is dat er niet op locatie gefilmd hoeft te worden. Onze specialisten tekenen alles in een professioneel animatie programma waarna iedere beweging tot in de detail geanimeerd wordt. Met een animatie video kunt u de omgeving creëren die u wilt en ieder figuur of ieder product de beweging laten doen die u wilt. Wel kan een animatie video laten maken een stuk langer de tijd innemen dan een bedrijfsfilm. Dit komt doordat in het animatie programma iedere frame tot in de detail geanimeerd moet worden. 

Making off/behind the scenes

Een making off, oftewel een behind the scenes video is een absolute aanrader als u uw sociale media op een professionele manier wilt opvullen. In een behind the scenes video zien de kijkers in uitstekende 4K resolutie hoe het er achter de schermen aan toegaat tijdens de opnames. Een behind the scenes video van bijvoorbeeld een muziekclip of bedrijfsfilm kan dusdanig veel interesse trekken dat zelfs de kijkcijfers van de oorspronkelijke video kunnen stijgen. Dit betekent dat een making off ook een slimme manier van reclame maken voor je oorspronkelijke video is.

Verder is ook bij een making off video bewerken met muziek mogelijk. Een luchtfoto laten maken en deze foto in de making off verwerken is ook een populaire optie. Verder is bij een making off het verwerken van een videoboodschap van de artiest en een videoboodschap van de crew een eis die vaak gesteld wordt. Een video laten maken van hoe het er achter de schermen aan toe gaat is dus een absolute aanrader!

Droneshots, voice-overs en kleurcorrectie behoren tot de extra’s die u bij uw videoproductie kunt krijgen. Wanneer u een complete video aan ons laat maken zit de kleurcorrectie hier wel al standaard inbegrepen. Daarnaast kunt u deze diensten ook los afnemen zonder een videoproductie aan ons te laten maken.

Drone Piloot Huren

Een drone huren met piloot is ook mogelijk bij ons. Voor bedrijven en particulieren kan het huren van een drone piloot goed van past komen bij bepaalde projecten. Onze drones bezitten een kwaliteit van 4K video. Door middel van de DJI Mavic Air drone kan BEKA Media uiterste kwaliteit leveren qua fotografie en videografie voor zijn klanten. Meestal is een drone film laten maken iets wat gedaan wordt om de beelden tussendoor te gebruiken bij een complete video zoals een promotievideo. Een losse drone video laten maken is echter ook mogelijk.

Kleurcorrectie

Kleurcorrectie zien wij als een belangrijk onderdeel van een videoproductie. Door middel van een goede kleurcorrectie zorgen wij ervoor dat uw video er een stuk levender uitziet. De sfeer van de video wordt ook voor een groot deel bepaald door de kleuren die elkaar aanvullen. De juiste kleuren zorgen in een video samen voor de juiste visualisatie. Een kleur die veel mensen vaak extra sterk willen zien terugkomen als deze in hun video zit is bijvoorbeeld de magenta kleur. De magenta kleur is een bijzondere paarsachtige tint die de sfeer vaak net iets magischer en interessanter maakt. BEKA Media onderscheidt zich dan ook door in tegenstelling tot veel videobedrijven bij een videoproductie altijd kleurcorrectie te leveren. Ook leveren wij kleurcorrectie los als dienst.

Voice-over

Een voice-over onder bijvoorbeeld een promotievideo kan uw video de nodige aanvulling geven. Wij bieden dan ook verschillende voice-over mogelijkheden onder een promotievideo. U kunt kiezen uit verschillende vrouwelijke stemmen, maar u kunt ook kiezen voor een mannenstem. Een losse voice-over aangeleverd krijgen zonder een videoproductie is uiteraard ook mogelijk.

Aftermovie
Computer

Wilt u een professionele website of webshop laten maken, maar weet u niet precies hoe u het eruit wilt laten zien? Ook daarvoor hebben wij een oplossing, wij kunnen creatief met u mee denken over de gehele website. Daarnaast kunnen wij ook uw nieuwe huisstijl produceren en samen met u uw logo kleuren bepalen en een nieuw logo ontwerpen. 

Website

Uw bedrijf een betere vindbaarheid geven voor uw klanten kunt u gemakkelijk regelen door middel van een websiteproductie. Het verschil tussen een website en een webshop is dat een webshop simpelweg een winkel is, maar dan online! Een website kan vaak meerdere doelen hebben.

Onze web developer kan een website in verschillende vormen bouwen. U kunt een website laten maken voor informatie, communicatie, dienstverleningen, verkoop etc. In de afgelopen jaren is steeds meer te merken dat een website het visitekaartje van een bedrijf is. U kunt er bijna alles op vinden en dat vinden klanten altijd heel fijn. De bereikbaarheid van uw bedrijf is een belangrijk punt om uw onderneming te laten groeien. BEKA Media geeft advies bij het nadenken voor het perfecte webdesign naar wens van onze klanten. Zodra alles besproken is beginnen wij gelijk aan het realiseren van uw wens!

Nieuwe Huisstijl

De huisstijl van uw bedrijf is iets dat overal terugkomt. Het is handig als uw logo kleuren en huisstijl kleuren allebei hetzelfde zijn. Op deze manier creëert u herkenbaarheid voor uw bedrijf. Onder de huisstijl van uw bedrijf kunnen diverse zaken vallen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de teksten (lettertypes, tekstgrootte en tekstkleuren), maar ook het design van uw verpakkingen, tassen, flyers, visitekaartjes en nog veel meer. Wanneer u uw volledige huisstijl aan ons laat maken kunt u zelf kiezen wat u wel en niet wilt. Uw flyer laten ontwerpen, de visitekaartjes laten maken en enkele designs laten ontwerpen is vaak een populaire keuze. Op deze manier kunt u met de juiste materialen een knallende nieuwe huisstijl creëren. 

Logo

Ook uw logo ontwerpen wij exact naar uw wens. Bij het laten maken van een logo kunt u de crativiteit volledig aan ons over laten, of u kunt zelf van te voren aangeven wat u ongeveer wilt. U krijgt een bepaalde hoeveelheid aan wijzigingen die u kunt laten doorvoeren als u toch het één en ander veranderd wilt hebben aan uw logo. Ook kunnen wij uw huidige logo aanpassen. 

Onze klanten

Tevreden klanten

{

BEKA Media heeft mijn website precies gemaakt hoe ik het wil hebben. Ze hebben voor mij werk op maat geleverd en ook nog in een korte tijd. Ik ben het bedrijf dankbaar en zou het aan iedereen aanraden.

Cleanwynd Nederland

Ibrahim 

{

De samenwerking met BEKA Media verliep heel soepel, kennismaking waren ze ook heel spontaan en kwamen ook met ideeën waar we ook serieus over gingen nadenken. Waar uiteindelijk een leuke introductie video uitkwam.
Bedankt voor de samenwerking!

NedCap Reclame

Adem

{

Onlangs heb ik samengewerkt met BEKA Media voor onze nieuwe bedrijfsfilmpje. Berke en Kaan zijn respectvolle en talentvolle jongens met passie voor hun vak. Binnen een week was alles klaar en online. Jongens bedankt voor alles! Dikke aanrader!

Motorrijschool Hallo Moto

Ersan

Cleanwynd Nederland

Ibrahim 

NedCap Reclame

Adem

Motorrijschool Hallo Moto

Ersan

Loading...