Diensten

BEKA Media behoort tot de meest veelzijdige mediabedrijven van Nederland. Voor vrijwel alle soorten mediaproducties hebben wij de juiste vakmensen in huis! Wij bekijk hieronder al onze diensten op een rijtje. 

Wilt u uitgebreidere informatie per dienst? Neem dan een kijkje op onze blog pagina! 

 

Overzicht van onze diensten

Bedrijfsfilm

Aftermovie

Influencer Video

Marry me

Animatievideo

Behind The Scenes

Drone Piloot Huren

Kleurcorrectie

Voice-Over

Website

Nieuwe Huisstijl

BEKA MEDIA

Al uw mediaproducties onder één dak!

Bekijk onze tarieven

Videoproducties

Videoproducties behoren tot onze grootste specialiteiten. Vrijwel iedere soort videoproductie is bij ons mogelijk en wordt geproduceerd met de juiste kennis en ervaring! Hieronder leest u meer over een aantal populaire soorten videoproducties.

Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm laten maken kan in diverse situaties de ideale keuze zijn. Videomarketing is vandaag de dag één van de belangrijkste vormen van reclame maken. Hoe uw video exact wordt geproduceerd hangt af van het doel dat de promotievideo of bedrijfsfilm heeft.

Zo kunt u een promotievideo of bedrijfsfilm bijvoorbeeld gebruiken om meer klanten in uw zaak te krijgen. Een andere mogelijkheid is om simpelweg meer informatie over uw werkwijze te geven. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een virtuele rondleiding.

Afhankelijk van de situatie kunnen we bijvoorbeeld een video produceren met een voice-over eronder die de nodige uitleg geeft. Ook kunt u bij uw videoproductie een drone piloot huren voor extra beelden vanuit de lucht. Wij zorgen dat uw bedrijfsfilm geschikt is voor een goede videomarketing en dat u binnen de kortste keren meer naamsbekendheid of klanten krijgt. U bereikt uw doel door de videoproductie!

Aftermovie

Een aftermovie video laten maken is de ideale manier om op een evenement terug te blikken. In een aftermovie komt de sfeer van het evenement flitsend naar voren en herbeleeft u de avond in 4K.

Een aftermovie kan ervoor zorgen dat kijkers overtuigd raken om aan de volgende editie van uw evenement deel te nemen.

Een drone piloot huren die vanuit de lucht beelden maakt zal uw video een stuk aantrekkelijker maken.

Daarnaast is een luchtfoto laten maken gedurende het evenement ook mogelijk.

De beelden op de grond worden in de meeste gevallen, afhankelijk van de aftermovie gemaakt door middel van een Sony FS5 of een Sony FS7.

Net als een promotievideo, kan ook een aftermovie effectief worden gebruikt als promotiemiddel. 

Influencer Video

Ook influencer video’s behoren tot onze diensten bij BEKA Media. Wij werken dan ook regelmatig samen met grote namen uit de Nederlandse influencerwereld.

Zo produceerden wij bijvoorbeeld de documentaire “Alles Of Niets” van DieTim. Ook produceren we regelmatig zijn promotievideo’s. Verder werd seizoen 2 van Bayram Op Bezoek van influencer Izzle ook door onze filmploeg geproduceerd. Bekijk hier enkele van onze influencer video’s

4K Camera
bekamedia_marryme

Naast commerciële video soorten hebben wij ook de juiste specialisten in huis voor video- en fotografie rondom het huwelijk. Dit valt onder de afdeling BEKA Weddings. Deze video’s noemen we de “marry me” video’s. Zo produceren we bijvoorbeeld huwelijksaanzoek video’s. Binnen deze branche verkopen wij erg populaire combi-paketten.

Verder kunt u bij BEKA Media terecht voor animatievideo’s en ook voor behind the scenes producties. Ook als wij de oorspronkelijke video of film niet produceren kunt u bij ons terecht voor de behind the scenes. 

Marry me

Eén van de meest waardevolle momenten voor de meeste mensen is het moment van het huwelijk. Veel mensen kiezen er dan ook voor om van hun huwelijksaanzoek een mooie video te laten maken. Huwelijksaanzoek video’s zijn dan ook absolute aanraders als herinnering!

U kunt bij ons terecht voor de complete video van uw huwelijksaanzoek, maar indien nodig ook voor hulp met de huwelijksaanzoek organisatie! Hiervoor werken wij samen met Lichtletters XXL. Dit zorgt dat wij zeer voordelige combi-paketten kunnen aanbieden.

Verder kunt u onder de categorie “marry me” ook uw trouwvideo laten maken bij ons!

Animatievideo

Ook animatievideo’s zijn vaak goede opties! Bijvoorbeeld als u een duidelijker beeld wilt geven van wat uw bedrijf doet. Een animatievideo is in principe niets meer dan een visueel verhaal. Vaak wordt ook dit gebruikt als promotiemiddel. Animaties zijn zeer overzichtelijk wat voor kijkers erg prettig is.

Het voordeel is dat er niet op locatie gefilmd hoeft te worden. Onze specialisten tekenen alles in een professioneel animatie programma uit waarna iedere beweging tot in de detail geanimeerd wordt.

Met een animatievideo kunt u de omgeving creëren die u wilt en ieder figuur of ieder product de beweging laten doen die u wilt. Wel kan de productie enkele weken duren. Dit komt doordat in het animatie programma iedere frame tot in de detail geanimeerd moet worden.

Behind The Scenes

Een behind the scenes video is onder andere een goed idee als u uw sociale media op een professionele manier wilt opvullen.

In een behind the scenes video zien de kijkers hoe het er achter de schermen aan toegaat tijdens de opnames.

Een behind the scenes video van bijvoorbeeld een influencer video of bedrijfsfilm kan dusdanig veel interesse trekken dat zelfs de kijkcijfers van de oorspronkelijke video kunnen stijgen. Het is dus ook nog eens een goede marketingmethode.

Droneshots, voice-overs en kleurcorrectie behoren tot de extra’s die u bij uw videoproductie kunt krijgen.

Wanneer u een complete video aan ons laat maken zit de kleurcorrectie hier wel al standaard bij inbegrepen. Daarnaast kunt u deze diensten ook los afnemen zonder een videoproductie aan ons te laten maken. 

Drone Piloot Huren

Het huren van een professionele drone piloot behoort ook tot de mogelijkheden die ons bedrijf biedt.

Dit kan zowel voor bedrijven als voor particulieren goed van pas komen bij bepaalde projecten. Het huren van een drone piloot is los mogelijk, maar ook als extra dienst bij uw videoproductie. Hierover leest u uitgebreid meer in het artikel drone piloot huren

Kleurcorrectie

Kleurcorrectie zien wij als een belangrijk onderdeel van een videoproductie. Door middel van een goede kleurcorrectie zorgen wij ervoor dat uw video er een stuk levendiger uitziet.

De sfeer van de video of foto wordt ook voor een groot deel bepaald door de kleuren die elkaar aanvullen. De juiste kleuren zorgen in een video samen voor de juiste sfeer.

Het is ook mogelijk om losse kleurcorrectie diensten bij ons af te nemen. Bekijk hier enkele afbeeldingen met en zonder kleurcorrectie. 

Voice-over

Een voice-over onder bijvoorbeeld een promotievideo kan uw video de nodige aanvulling geven. Wij bieden dan ook verschillende voice-over mogelijkheden.

U kunt kiezen uit verschillende vrouwelijke stemmen, maar u kunt ook kiezen voor een mannenstem. Een losse voice-over aangeleverd krijgen zonder een videoproductie is uiteraard ook mogelijk.

Aftermovie
Computer

Ook een professionele webshop of website laten maken doet u bij ons!

Weet u niet precies hoe uw website eruit moet komen te zien? Wij zorgen dat uw website dusdanig wordt gebouwd dat deze past bij uw branche en bedrijf. Wij produceren dat iedere website op maat. Een website afnemen in combinatie met een nieuw logo en een nieuwe huisstijl voor uw bedrijf is ook mogelijk!

Website

Uw bedrijf een betere online vindbaarheid geven? Uw potentiële klanten online informeren of misschien wel online producten verkopen? Dan is een webshop of website laten maken de stap die u zou moeten nemen!

Wij zijn in staat websites in verschillende vormen te bouwen. Uw website komt eruit te zien zoals u wilt en met de juiste functies.

Wij gebruiken onze creativiteit en zorgen dat uw website ook gebruiksvriendelijk is voor al uw bezoekers. Na de productie van uw website heeft u uiteraard de mogelijkheid eventuele wijzigingen aan ons door te geven! We zorgen dat u tevreden bij ons weggaat en leveren uw website gebruiksklaar aan!

Nieuwe Huisstijl

De huisstijl van uw bedrijf is iets dat overal terugkomt. Het is handig als uw logo kleuren en huisstijl kleuren allebei hetzelfde zijn. Op deze manier creëert u herkenbaarheid voor uw bedrijf.

Onder de huisstijl van uw bedrijf kunnen diverse zaken vallen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de teksten (lettertypes, tekstgrootte en tekstkleuren), maar ook het design van uw verpakkingen, tassen, flyers, visitekaartjes en nog veel meer.

Wanneer u uw volledige huisstijl aan ons laat maken kunt u zelf kiezen wat u wel en niet wilt. Uw flyer laten ontwerpen, de visitekaartjes laten maken en enkele designs laten ontwerpen is vaak een populaire keuze.

Op deze manier kunt u met de juiste materialen een knallende nieuwe huisstijl creëren. Uw huisstijl en website allebei bij ons afnemen is natuurlijk helemaal een goed idee! Zo krijgt u ook te maken met voordeel prijzen!

Logo

Ook uw logo kunt u uiteraard aan ons laten ontwerpen. Bij het laten maken van een logo kunt u de crativiteit volledig aan ons over laten, of u kunt zelf van te voren aangeven wat u ongeveer wilt.

U krijgt een bepaalde hoeveelheid aan wijzigingen die u kunt laten doorvoeren als u toch het één en ander veranderd wilt hebben aan uw logo. Ook kunnen wij uw huidige logo aanpassen. 

Onze klanten

Tevreden klanten

{

BEKA Media heeft mijn website precies gemaakt hoe ik het wil hebben. Ze hebben voor mij werk op maat geleverd en ook nog in een korte tijd. Ik ben het bedrijf dankbaar en zou het aan iedereen aanraden.

Cleanwynd Nederland

Ibrahim 

{

De samenwerking met BEKA Media verliep heel soepel, kennismaking waren ze ook heel spontaan en kwamen ook met ideeën waar we ook serieus over gingen nadenken. Waar uiteindelijk een leuke introductie video uitkwam.
Bedankt voor de samenwerking!

NedCap Reclame

Adem

{

Onlangs heb ik samengewerkt met BEKA Media voor onze nieuwe bedrijfsfilmpje. Berke en Kaan zijn respectvolle en talentvolle jongens met passie voor hun vak. Binnen een week was alles klaar en online. Jongens bedankt voor alles! Dikke aanrader!

Motorrijschool Hallo Moto

Ersan

Cleanwynd Nederland

Ibrahim 

NedCap Reclame

Adem

Motorrijschool Hallo Moto

Ersan

Loading...