fbpx

Een bedrijfsvideo, tot welke voordelen leidt het?

Bedrijfsvideo

Een bedrijfsvideo, oftewel een bedrijfsfilm, kan in verschillende situaties zorgen voor veel voordelen. De kunst bij een bedrijfsvideo is echter ervoor te zorgen dat uw video exact de voordelen krijgt die u nodig heeft. Hierbij is het van cruciaal belang dat uw bedrijfsvideo dusdanig wordt geproduceerd dat het juiste doel ermee wordt bereikt. Om het juiste doel te bereiken moet in de video de juiste boodschap zitten. Verder moet de video van uitstekende kwaliteit zijn. De juiste zaken moeten naar voren komen. Na de productie van uw bedrijfsfilm kunnen we eventueel samen kijken hoe we de juiste doelgroep kunnen bereiken. 

Verschillende soorten bedrijfsvideo’s

Een bedrijfsvideo kunnen wij op veel verschillende manieren produceren. Het kan hierbij best zo zijn dat u al uw eigen idee hebt. In dat geval is het de taak van onze media expert om deze in samenwerking met de filmploeg, exact naar uw wens te realiseren. In het geval dat u nog geen idee heeft zal onze media expert met u meedenken. Er zal gekeken worden naar wat voor soort bedrijfsvideo in uw situatie ideaal is.

Bedrijfsvideo met voice-over

De verschillende soorten bedrijfsvideo’s hebben uiteraard verschillende doelen. Een voorbeeld is een bedrijfsvideo met een voice-over. Hierbij is het bijvoorbeeld een mogelijkheid om als eerst wat beelden vanuit de lucht te laten zien van uw bedrijf of winkel. Een bedrijfsfilm maken met drone is erg aantrekkelijk. Hiermee geeft u de kijker een fijn overzicht en toont u uw locatie vanuit de lucht. Vervolgens worden er beelden getoond die onze filmploeg binnen in uw zaak filmt. Hiervan wordt een zeer professioneel geheel gemonteerd. Onder de bedrijfsvideo komt een voice-over. De voice-over vertelt de grote voordelen van uw bedrijf. Zo kan hij of zij bijvoorbeeld tijdens de beelden die vanuit de lucht zijn gemaakt vertellen op wat voor prachtige locatie uw bedrijf zit. Tijdens de beelden van binnenin uw zaak vertelt de voice-over bijvoorbeeld over uw geweldige producten of diensten. Onze filmploeg zorgt dat de belangrijke punten worden gefilmd. 

Een bedrijfsfilm met voice-over heeft in veel gevallen als doel om uw bedrijf met de juiste voordelen naar voren brengen. Hierbij kunt u zorgen voor meer publiciteit, een betere online vindbaarheid, maar ook voor simpelweg meer klanten. Wanneer u ingaat op 1 specifieke dienst of product en hierbij gebruikmaakt van een voice-over, dan is het doel exact datgene te verkopen. Bij een bedrijfsfilm is het doel meestal uw bedrijf in zijn geheel te promoten. Onze filmploeg maakt hierbij dan ook zowel van binnen als van buiten de perfecte 4K beelden. Onze media expert kan u achteraf ook helpen met de marketing van uw video. 

Geen voice-over, alleen beelden

Een bedrijfsvideo zonder voice-over, maar met alleen spectaculaire 4K beelden die met muziek zijn bewerkt is uiteraard ook een optie. Hierbij verandert het doel echter een beetje. Het doel is immers niet meer om uw bedrijf naar voren te brengen met de juiste uitleg en de voordelen, maar juist om uw bedrijf puur en alleen te tonen. Indien u geen behoefte heeft aan het delen van informatie met de kijkers en aan het opnoemen van voordelen kan deze keuze ideaal zijn. Wij maken 4K beelden vanuit de lucht en vanaf de grond en de beelden zelf tonen de schoonheid van uw zaak. Er wordt dus nergens uitleg gegeven. Wel kunnen er op een mooie manier titels verschijnen. De titels vertellen kort iets over de voordelen van uw bedrijf. Wanneer u kiest voor een bedrijfsfilm maken met drone, kunnen de titels bijvoorbeeld tijdens de dronebeelden getoond worden. 

Overige opties

De hierboven genoemde mogelijkheden voor een bedrijfsfilm of bedrijfsvideo zijn veel voorkomende opties. Uiteraard kunt u hier gebruik van maken, maar als u een totaal andere soort bedrijfsfilm wilt kan dit zeker ook. Hierover kunt u tevens sparren met onze media expert. Onze cameraman inhuren met alle nodige specialisten erbij kan voor al uw videoproducties. 

Opties die mogelijk zijn, maar minder vaak worden gekozen dan de hierboven genoemde voorbeelden zijn bijvoorbeeld video’s waarin een proces wordt getoond van A tot Z. Ook video’s waarin een spreker zelf in beeld komt en uitleg geeft komt wel eens voor. Hetzelfde geldt weer voor losse dronevideo’s die enkel uw locatie laten zien.

Voor vrijblijvend advies kunt u gerust contact met ons opnemen. Ook kunt u een gratis offerte aanvragen

Loading...