fbpx

De voordelen van een aftermovie maken

Aftermovie Maken

Een aftermovie maken van een bepaald evenement of een bepaalde gebeurtenis is vaak een erg goede keuze. Vaak gaat het hierbij om een zeer korte, maar erg pakkende video. Juist dit maakt aftermovies speciaal en interessant. Wanneer u een bepaald evenement hebt kan een aftermovie maken een ideale keuze zijn. of het dan een groot of klein evenement is maakt niet uit! Hieronder leest u meer over de voordelen ervan. Een cameraman inhuren die uw evenement exact naar wens filmt is een goede keuze met veel voordelen!

Een korte, maar zeer krachtige herinnering

Een aftermovie maken kan allerlei commerciële voordelen hebben, maar het eerste grote voordeel voor velen is dat het een geweldige herinnering is. Het is eigenlijk een korte samenvatting van de dag. In het geval van een bepaald evenement kan dit een pakkende video zijn. Zo’n video duurt soms maar 60, soms zelfs 30 seconden, maar laat wel de sfeer uitstekend naar voren komen. De hoogtepunten van de avond worden met een snelle montage aan de kijker getoond. Bij een erg lang evenement waar niet alles flitsend en snel hoeft te zijn kan er ook een lange aftermovie worden gemaakt. 3 tot 4 minuten is gemiddeld erg lang. Een voorbeeld van een aftermovie van ons waarbij het eindresultaat relatief lang is geworden, is het voetbalevenement van de Krajicek Foundation. Kinderen die meededen aan het evenement, maar ook ouders, kunnen jaren later nog met trots terugkijken op de dag. 

Een aftermovie maken = reclame maken

Naast dat het een geweldige herinnering is kan een aftermovie er tevens voor zorgen dat de volgende editie van uw evenement een stuk meer bezoekers trekt. Een flitsende snelle aftermovie kan er al snel aantrekkelijk uitzien door bijvoorbeeld de dronebeelden. Een drone huren met piloot is bij evenementen buiten dan ook een absolute aanrader. Ook de spectaculaire edit en het goed gebruiken van de kleuren dragen hieraan bij. Afhankelijk van uw evenement zullen wij de juiste apparatuur meenemen. Indien u uw video vervolgens deelt op uw website of social media kan dit leiden tot veel interesse en uiteindelijk ook veel nieuwe bezoekers. Een aftermovie maken is dus een ideale manier van reclame maken. 

Uw partners en sponsoren naar voren brengen

Bij een groot evenement bestaat de kans dat u gebruik heeft gemaakt van sponsoren. Deze willen uiteraard ook hun naam en logo zo nu en dan naar voren laten komen. In een aftermovie kan dit op een ideale manier. Wij zorgen ervoor dat bij uw video de logo’s die u in beeld wilt hebben op een mooi moment het beeld in komen. Uw eindresultaat maken wij exact naar uw wens, maar uiteraard met alle nodige creativiteit.

Een aftermovie maken is de perfecte opvulling voor uw social media

Tot slot is een aftermovie maken erg nuttig voor de social media van uw organisatie of bedrijf. Vandaag de dag speelt social media een enorme rol in de samenleving. Hoe vaker u iets post en hoe aantrekkelijker uw post is, hoe meer aandacht uw evenement of evenementen zullen trekken. Een aftermovie maken is dan ook de ideale manier om aandacht van uw volgers te trekken. U kunt hiermee de kijkers van uw video uw potentiële klanten maken.

Uw eigen aftermovie maken? Vraag nu een gratis offerte aan! Voor al uw vragen en virijblijvend advies kunt u gerust contact opnemen met één van onze specialisten. 

Loading...