Gefeliciteerd met jouw E-book, maar wacht nog even…

Je aanvraag voor het gratis E-book is gelukt. Je zult deze binnen enkele minuten ontvangen op jouw e-mailadres. Maar hoe zou je het vinden om naast deze 8 gratis tips om van een kijker een klant te maken, ook daadwerkelijk te leren hoe je al deze tips toepast? Deze kans wil je niet missen!

Jouw bedrijf een BOOST in klanten geven!

Met slechts een aantal verbeteringen een enorme boost in aantal klanten, naamsbekendheid & vindbaarheid

Geef jouw klanten ALLEEN nuttige informatie

Jouw klanten krijgen de informatie die zij zoeken! Dit zorgt voor net dat laatste duwtje in de rug om jouw product of dienst aan te schaffen!

}

Bereik SNEL een HOGERE omzet met jouw bedrijf

Het kost jou slechts 45 minuten om deze kennis op te doen en een paar minuten extra om het daadwerkelijk toe te passen!

De kans is groot dat ondanks het aantal klanten dat je nu hebt, er dagelijks nog steeds klanten zijn die jouw product of dienst wel interessant vinden, maar net dat laatste zetje in de rug missen om over te gaan tot de aanschaf ervan! Samen zorgen wij dat jouw klant ook dat laatste zetje in de rug krijgt!

Daarnaast: Wie wilt er nou geen gigantische boost in aantal klanten, door simpelweg een aantal fouten van nu te verbeteren? Wie wilt er nou niet iets beter doen en hiermee het vertrouwen van de klant verdubbelen?

Wij geven je de middelen waardoor je het zelf in slechts een aantal stappen kunt toepassen! Je bent 45 minuten bezig met het vergaren van deze kennis en slechts een paar minuten extra om het daadwerkelijk toe te passen!

Door de afgelopen jaren heen hebben wij al talloze ondernemers geholpen door onze tools, kennis en middelen in te zetten en hiermee hun onderneming te boosten! Ook jou helpen we graag, nu met een unieke eenmalige mogelijkheid!

Tevreden klanten

{

Wij als Stichting JOZ hebben een fantastische ervaring gehad met de mannen van BEKA Media. Ze hebben oog voor detail, zijn creatief en flexibel. Daarnaast geven ze de klant hun volle focus. Een enorme aanrader!

Stichting JOZ

Stichting JOZ

Saif

{

De samenwerking met BEKA Media verliep heel soepel, kennismaking waren ze ook heel spontaan en kwamen ook met ideeën waar we ook serieus over gingen nadenken. Waar uiteindelijk een leuke introductie video uitkwam.
Bedankt voor de samenwerking!

NedCap Reclame

Adem

{

Onlangs heb ik samengewerkt met BEKA Media voor onze nieuwe bedrijfsfilmpje. Berke en Kaan zijn respectvolle en talentvolle jongens met passie voor hun vak. Binnen een week was alles klaar en online. Jongens bedankt voor alles! Dikke aanrader!

Motorrijschool Hallo Moto

Ersan

Stichting JOZ

Stichting JOZ

Saif

NedCap Reclame

Adem

Motorrijschool Hallo Moto

Ersan

Een supercursus met de informatie die jij nodig hebt en dat in slechts 45 minuten! Dit betekent dat je geen volledige dag vrij hoeft te maken om je bedrijf een GROTE boost te geven.

Jou levert het uiteindelijk meer klanten op, maar misschien nog wel belangrijker: klanten die daadwerkelijk de waarde van je product of dienst inzien! Dat betekent waardevollere klanten die ook sneller een aankoop bij je zullen doen en je zullen aanraden bij anderen!

Daarnaast is het voor elke klant het belangrijkst om vertrouwen te hebben in het bedrijf waar zij een dienst/product aanschaffen. Stel je eens voor dat er twee bedrijven op de markt zijn. Eén hiervan toont duidelijk het product/dienst en licht alle pluspunten ervan toe. De ander geeft niet de informatie die je zoekt, toont geen duidelijk beeld, maar heeft alleen als tekst op de website wat losse informatie staan. Het eerste bedrijf zal in dit geval zeker meer aankopen krijgen. Dit zullen wij samen voor jouw bedrijf realiseren en hiermee dus het verschil maken met anderen.

k

Leer FOUTLOZE content maken

Alle informatie die je nodig hebt om jouw video’s naar het volgende niveau te tillen! Uitgelegd door echte videoproductie experts! Haal veel gemaakte fouten nu uit je promo’s!

&

Meer klanten & rendement

Zorg voor meer klanten, meer rendement en uiteindelijk dus meer omzet! Samen maken we van een kijker een klant!

p

Wordt UNIEK in jouw branch

Win van je concurrentie door HET unieke bedrijf in jouw branche te worden! Geef je klanten die duidelijkheid die zij willen met slechts een paar verbeteringen!

Wat krijg je van ons?

✅ Een 45 minuten durende SUPERCURSUS waarin een echte videospecialist jou uitlegt welke fouten je moet voorkomen bij je promotievideo’s en andere content.
✅ Je leert hoe je de juiste inhoud geeft aan jouw content.
✅ De juiste kennis om vanaf nu in slechts een paar minuten betere promo’s te maken.
✅ Je leert hoe je aantrekkelijke shots maakt oom de kijker geïnteresseerd te houden.
✅ Je leert marketingtechnieken toepassen om daadwerkelijk de juiste doelgroep de juiste informatie te geven!
✅ Je leert een promotievideo daadwerkelijk winstgevend te maken.
✅ Je krijgt niet meteen te maken met hoge bedrijfsfilm kosten, maar juist de kans om zelf de trucjes toe te passen die wij gebruiken bij de bedrijfsfilms van onze tevreden klanten. 
✅ Je hoeft geen uitgebreide opnamedagen in te plannen.
✅ Je geeft je klanten het laatste zetje in de rug om iets bij jou af te nemen!

Dit allemaal in een cursus van slechts 45 minuten! Deze kans bieden wij eenmalig aan, juist omdat wij heel goed begrijpen dat het misschien een grote stap is om in 1x een bedrijfsfilm te laten produceren! Je krijgt dus de kans om de trucjes van onze professionals zelf toe te passen, voordat je een dienst bij ons afneemt!

Deze bijzondere aanbieding is nu beschikbaar voor slechts €18,95,-

Een grote kans die niet snel terug zal komen dus!

 

Ik heb zelf geen verstand van video's & marketing, werkt dit ook voor mij?

Ja zeker! Na de supercursus van 45 minuten weet ook jij hoe je aan de slag kunt!

Is 45 minuten wel voldoende om zo'n grote hoeveelheid aan kennis op te doen?

Absoluut! 45 minuten is ruim voldoende voor al deze kennis!

Mijn business is alleen online, heeft het in dat geval nut?

Absoluut! Er is niets belangrijkers in jouw advertenties dan productvideo’s, maar dan wel met de juiste technieken ne trucjes!

Heeft het ook nut zonder voorkennis?

Ja zeker! Ook als je nu nog geen promotievideo’s of andere videocontent maakt en ook nog geen kennis hierover hebt is de supercursus een goede keuze. Het is niet alleen het verbeteren van content die je al maakt, maar ook het meteen uitstekend starten als je nog niet bent begonnen.

Het toepassen van de juiste technieken in jouw video’s hoeft niet lastig te zijn! Wij helpen jou hierbij en tillen je content naar het niveau waar van een kijker een klant wordt gemaakt!

Loading...