Commercials

Een commercial is een andere vorm van reclame maken dan een klassieke bedrijfsfilm. Lees via onze blog meer over een commercial laten maken en bekijk hieronder enkele BEKA Media commercials

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Een commercial is een andere soort video dan een bedrijfsfilm. In de meeste gevallen wordt er in een commercial geacteerd. De video’s hierboven zijn uiteraard geproduceerd door onze specialisten. Vaak wordt de dienst of het product waarvoor de reclame bedoeld is niet opvallend in beeld gebracht. In onze blog gaan wij verder in op methodes om onopvallend reclame te maken. Zo wordt er in een bedrijfsfilm vaak uitgebreid verteld wat de pluspunten zijn. Kijkers worden overtuigd om een bepaalde product of dienst aan te schaffen. Dat het een reclame is komt dus duidelijk naar voren. Bij een commercial wordt vaak alleen een positieve ervaring van een persoon laten zien. 

Waarom een commercial?

Net als bedrijfsfilms hebben ook commercials veel voordelen. Zo zorgen ze bijvoorbeeld voor meer naamsbekendheid. Ook kunnen ze op een natuurlijke manier laten zien hoe iets werkt. Bij de commercial van Mealvertising is dit ook het geval. Mealvertising geeft bedrijven de mogelijkheid hun logo op pizzadozen plaatsen. Bedrijven bouwen hierdoor naamsbekendheid op. Ook wordt er een QR-code bij het logo geplaatst. Hierdoor kunnen mensen eenvoudig naar de website van het bedrijf. De video toont kort en krachtig aan hoe eenvoudig dit is. Er wordt geen uitleg gegeven, maar wel op een positieve manier getoond hoe makkelijk het proces is. Ook maken commercials vaak gebruik van bekende personen. Indien een idool van iemand iets gebruikt, gebruikt de juiste doelgroep het ook nog liever. 

Ook is het in zulke video’s belangrijk de positieve sfeer naar voren te laten komen. Eén van de belangrijkste punten is het aantonen dat uw product of dienst leidt tot een prettige ervaring. Dit kan vaak nog best lastig zijn. Onze specialisten helpen u dan ook graag. Niet alleen met het produceren van de video, maar indien nodig ook met creatieve ideeën.

Uw eigen commercial laten maken? Vraag nu een gratis offerte aan of neem contact op met één van onze specialisten! Telefonisch kunnen wij u spoedig een prijsindicatie geven. 

Loading...