Een cameraman inhuren doet u bij BEKA Media! Als één van de weinige bedrijven in Nederland hebben wij de juiste gespecialiseerde cameramannen in huis voor
Alle soorten videoproducties. Een cameraman inhuren is door heel Nederland mogelijk! Wij vertellen u meer over de mogelijkheden!

Vraag gratis offerte aan!

Trouwvideo laten maken? Wij bieden u den scherpste prijzen en uiteraard de beste kwaliteit! Uw bruiloft gefilmd, gefotografeerd en uiteraard
gemonteerd. Lees vooral op uw gemak verder en bekijk onze trouwvideo pakketten. Ook het indienen van uw aanvraag is in een aantal
muisklikken gedaan!

Cameraman inhuren

vinkje 4K videobeelden
vinkje Professionele cameraman op locatie
vinkje Professionele videomontage (indien gewenst)
vinkje 4K drone beelden (indien gewenst)
vinkje Eénmalige betaling, geen verrassingen
vinkje Snelle leveringen

De ontwerpers van de video volgen precies je wensen en door hun creativiteit en het vermogen om gevoel en ervaring in beeld vast te leggen, is het een prachtig resultaat geworden.

Wij en onze client, waar de video over gaat, zijn ontzettend tevreden met deze samenwerking.

ZorgMies Nederland

Evelien Kraakman

Onlangs heb ik samengewerkt met BEKA Media voor onze nieuwe bedrijfsfilmpje. Berke en Kaan zijn respectvolle en talentvolle jongens met passie voor hun vak. Binnen een week was alles klaar en online.

Jongens bedankt voor alles!
Dikke aanrader!

Motorrijschool Hallo Moto

Ersan


Bijzonder flexibel en een uitstekend eindresultaat, kan ze van harte aanraden voor je volgende video project! ?
 

i3D Net

Maurice Klapwijk

Cameraman inhuren: Vraag een gratis offerte op maat aan

Wilt u ook drone beelden?

Bij het inhuren van onze cameraman komt u in aanmerking voor 50% korting op onze fotografie diensten. Wilt u hier ook gebruik van maken?

Wilt u de beelden los ontvangen of een complete videoproductie (inclusief videomontage)

ontvangen op uw offerte? Meld u dan aan om GRATIS op de hoogte te blijven van onze nieuwe aanbiedingen!

Cameraman inhuren? Wij bieden u de beste kwaliteit tegenover de voordeligste tarieven!

Cameraman inhuren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Een cameraman inhuren met uitstekende kwaliteit en een zeer voordelige prijs doet u bij BEKA Media!

Als één van de weinige Nederlandse mediabedrijven beschikken wij over alle nodige specialisten, kennis en ervaring om u in iedere soort situatie een toepasselijke video op maat te bezorgen!

Meteen te weten komen wat de kosten van uw project zullen zijn? Vraag dan direct een gratis offerte aan!

Wij zorgen dat u uiterlijk binnen 24 uur een voordelige & op maat gemaakte prijs ontvangt op basis van uw eigen wensen

Komt u liever eerst wat meer te weten over een cameraman inhuren, de werking ervan en nog meer? Lees dan vooral op uw gemak verder!

Voor vragen kunt u gerust contact met ons opnemen!

Een cameraman inhuren kan in talloze verschillende situaties handig, en tegenwoordig soms zelfs nodig zijn. We leven in een steeds modernere en digitalere tijd, waarin beeldmateriaal steeds meer en steeds doelgerichter wordt gebruikt. In sommige gevallen kan een cameraman niet meer ontbreken!

Men vindt het belangrijk om van speciale momenten beeldmateriaal te hebben als herinnering. Daarnaast wordt een cameraman inhuren ook vaak door bedrijven gedaan voor commerciële doleinden.

Onze cameramannen beschikken over de juiste kennis en ervaring. Wij zorgen dat alles wat u wilt filmen in hoogwaardige 4K kwaliteit wordt vastgelegd en (indien gewenst) na afloop professioneel en op maat wordt gemonteerd tot één gehele video.

Eén van de populairste diensten waarbij een cameraman inhuren niet kan ontbreken, is trouwvideo laten maken. In onze trouwvideo pakketten bieden wij naast videografie ook fotografie en drone beelden. Wat commerciële doeleinden betreft is een bedrijfsfilm laten maken één van de diensten die vaak wordt afgenomen waarbij een cameraman uiteraard niet kan ontbreken. Ook hierbij wordt een cameraman inhuren vaak gecombineerd met een drone piloot huren.

Zo heeft uw videoproductie de nodige variatie door de prachtige combinatie van 4K beelden vanaf de grond en vanuit de lucht.

Kortom, er zijn talloze situaties waarin een cameraman inhuren een erg goede keuze is! Hetgeen dat ons, BEKA Media, onderscheidt, is dat wij gespecialiseerd zijn in de productie van alle soorten video’s! Voor iedere soort productie hebben wij de juiste cameramannen in huis en gebruiken wij de juiste apparatuur. Onder andere daarover geven wij in dit artikel veel meer nuttige informatie!

We gaan onder meer verder in op de mogelijkheden, het proces en de werking van het inhuren van een cameraman! We geven over het volledige proces duidelijkheid en hopen al uw vragen te beantwoorden!

Wilt u niet verder lezen maar meteen persoonlijk uw vragen stellen? Neem dan meteen contact met ons op!

Meteen een gratis offerte aanvragen? Klik dan hier!

1. Cameraman inhuren in verschillende situaties

Wij van BEKA Media zorgen dat iedere soort videoproductie naar wens wordt gemaakt. Onze topprioriteit is dan ook het leveren van de best mogelijke kwaliteit en een uitstekende klantenservice. Hier tegenover bieden wij de meest voordelige tarieven!

Zoals eerder benoemd zijn wij één van de weinige bedrijven in Nederland dat beschikt over de juiste specialisten, kennis en ervaring voor alle soorten videoproducties! Voor iedere productie gebruiken wij de meest geschikte apparatuur en de meest geschikte personeelsleden!

In ons bedrijf zijn cameramannen werkzaam met kennis en ervaring op diverse vlakken. De verschillen tussen diverse video’s zijn enorm. De kunst is echter om bij iedere soort video te weten hoe het gefilmd en gemonteerd dient te worden voor het beste resultaat.

Wanneer u een cameraman inhuurt voor bijvoorbeeld uw evenement, dan moet dit op een hele andere manier gefilmd worden en moet er hele andere apparatuur ingezet worden dan bijvoorbeeld bij een bruiloft.

Zo kan een bruiloftsvideo bestaan uit rustige en vloeiende beelden, terwijl een aftermovie bestaat uit extreem korte en flitsende beelden. Deze verschillen zijn van cruciaal belang.

Een cameraman inhuren kunt u bij ons met een gerust gevoel doen. Wij zorgen er ten alle tijden voor dat u te maken krijgt met de juiste specialist voor in uw situatie.

Wij kijken per video wat de beste optie is! Op basis hiervan wordt ook de juiste videoapparatuur per videoproductie uitgekozen en klaargemaakt voor de door u gereserveerde datum.

Wij werken met neutrale camera’s die voor vrijwel iedere productie geschikt zijn, maar ook met specifieke camera’s voor specifieke shoots.

Met deze laatste optie kunnen we het maximale halen uit de productie. Als u een cameraman inhuurt, dan zit de beste filmapparatuur hier automatisch bij inbegrepen!

2. Voor welke verschillen zorgen diverse camera’s?

Onze kwaliteit is voor een groot deel te danken aan de hoeveelheid aandacht die wij aan iedere productie schenken. Onze filmploeg wordt per project zorgvuldig samengesteld! Hetzelfde geldt ook voor alle filmapparatuur, maar voor welke verschillen zorgen deze diverse camera’s eigenlijk?

Welke camera’s en apparatuur de beste keuze zijn hangt af van de opnames en de soort video. Zo zijn er video’s waarbij snel schakelen en spontaan kunnen filmen bijvoorbeeld erg belangrijke factoren zijn. Denk bijvoorbeeld aan een situatie waarin u een documentaire laat maken.

Een documentaire is een videoproductie waarbij de cameraman gereed moet zijn om ieder belangrijk moment vast te leggen.

Hele grote camera’s die dan nog ingesteld of opgesteld moeten worden zijn hierbij dus vaak erg onhandig. In zo een situatie kiezen wij liever voor compacte camera’s die snel handelen mogelijk maken.

Ook kan in zo’n situatie een enkele cameraman een betere optie zijn dan een complete filmploeg. Uiteraard houden wij wat dit betreft ook rekening met uw voorkeur indien u die heeft.

Het kan ook zijn dat u een uitgebreide bedrijfsfilm wilt laten maken. In dat geval kiezen wij vaak liever voor grote en veelzijdige camera’s. We stoppen dan een stuk meer tijd in de instellingen en het opstellen van alles, maar het zorgt wel voor toepasselijkere en cinematischere kwaliteit.

Bij een bedrijfsfilm kunnen tientallen verschillende instellingen nodig zijn om de beste kwaliteit eruit te halen. Deze camera’s maken het voor de cameraman mogelijk om op ieder moment de ISO aan te passen, geluidsinstellingen te controleren en nog veel meer.

Wij leveren hoe dan ook bij iedere productie 4K kwaliteit. De verschillende camera’s kunnen echter wel zorgen voor net wat meer of net wat minder diepte in het beeld.

Ook zijn er shoots waarbij regelmatig van cameralens wisselen voor een beter resultaat kan zorgen. In dat geval nemen we alle nodige lenzen mee.

Het is dan natuurlijk wel van belang om voor een camera te kiezen waarbij een lenzenwissel mogelijk is!

Simpel voorbeeld: De Sony Z150 is een erg goede optie bij interviews. Deze camera zouden wij echter nooit gebruiken bij een bedrijfsfilm, omdat het niet mogelijk is van lens te wisselen. In zo’n situatie is de Sony FS7 bijvoorbeeld onze voorkeur!

Is het bij uw videoproductie toch handiger om snel te kunnen schakelen, maar ook de talloze instellingen tegelijk te kunnen bedienen? Dan is het kleinere broertje van de Sony FS7 weer een ideale optie, namelijk de Sony FS5.

Wat betreft camera’s met verwisselbare lenzen zijn er genoeg opties.

Wel zorgen wij natuurlijk dat er altijd in 4K wordt gefilmd. Of het voor u ook handig is uw video in 4K te uploaden vertellen we later meer over.

3. Cameraman inhuren met juiste doeleinden

Een cameraman inhuren kan bij veel bedrijven, maar het punt dat vaak ontbreekt is dat bedrijven bijvoorbeeld enkel in actievolle video’s gespecialiseerd zijn, waardoor ze niet de nodige kennis hebben om een goede bedrijfsfilm te produceren.

Wanneer een bedrijfsfilm gefilmd wordt op dezelfde manier als bijvoorbeeld een aftermovie, is de kans klein dat er een goede video terecht zal komen.

Verschillen kunnen dus enorm zitten in de stijlen van het filmen, de stijlen van het monteren en zelfs in de kleurcorrectie. De complete videoproductie van een aftermovie is simpelweg heel anders dan die van een bedrijfsfilm of trouwvideo.

Ook de filmapparatuur die de betere optie is kan verschillend zijn.

Daarnaast is het wat ons betreft ook erg belangrijk om afhankelijk van het doel van uw video de juiste marketingtrucs te gebruiken.

Als u meer klanten wilt werven brengen wij bijvoorbeeld andere soorten titels in beeld dan wanneer u enkel informatie wilt delen.

Ook de tekst van de eventuele voice-over zal erg verschillen. Als uw doel het binnenhalen van meer klanten is, dan maken wij op basis hiervan de juiste shots. Een bedrijfsfilm is dus niet “gewoon” een bedrijfsfilm. Deze wordt op maat gemaakt afhankelijk van uw doel.

In de ene video zitten bijvoorbeeld enkel titels die wat voordelen van het bedrijf beschrijven. In de andere video zit een voice-over die uitgebreid de werkwijze van het bedrijf vertelt. En de andere video is weer extreem kort en krachtig, maar de voice-over bevat wel de belangrijke informatie.

Van dit laatste laten we hiernaast een voorbeeld zien!

Voorbeeld: De bioscoopadvertentie die wij produceerden voor Motorrijschool Hallo Moto! (Let vooral op de tekst van de voice-over)

4. Hoe gaat een cameraman inhuren in zijn werking?

Het is duidelijk hoe wij van BEKA Media zorgen dat u altijd de juiste cameraman op uw set krijgt. Het is ook duidelijk dat een cameraman inhuren bij ons niet alleen de cameraman, maar een complete filmploeg betekent indien nodig!

De vraag die velen echter nog hebben is dan, hoe gaat dit hele proces in zijn werking? Waar beginnen we? Duurt het maken van een afspraak lang? Hoe weet ik hoeveel het me gaat kosten en wanneer is mijn video af? Op al deze vragen gaan wij verder in!

Laten we vanaf het begin van het proces starten. U heeft besloten dat u een cameraman wilt inhuren. De eerste stap voor u is dan om een gratis offerte aan te vragen of contact met ons op te nemen.

Wij kijken dan naar wat uw wensen zijn en zijn dan binnen enkele uurtjes bij u terug met de prijs en levertijd van uw project. Dit wordt direct op kantoor overlegd zodat wij uw dit dezelfde dag nog kunnen laten weten!

In plaats van enkel standaard pakketten aan te bieden, gaat onze voorkeur er naar uit om offertes op basis van uw wensen te maken. Op deze manier betaalt u nooit teveel en zitten er geen onnodige kosten in uw offerte.

Er zullen een aantal vragen zijn waar wij antwoord op nodig hebben. Deze vragen zullen wij telefonisch stellen, maar ook als u ons mailt. Tevens als u direct een offerte aanvraagt krijgt u met deze vragen te maken. De vragen zien er als volgt uit:

Om wat voor project gaat het?

Wilt u een bedrijfsfilm laten maken? Of een cameraman inhuren om een bepaald evenement vast te leggen?

Is het een simpele promotievideo of gaat u misschien trouwen of een huwelijksaanzoek organiseren en wilt u hiervoor een cameraman inhuren?

Dit is het eerste punt dat belangrijk is voor ons om u te helpen! Op basis van deze informatie nemen wij immers bepaalde beslissingen. Bijvoorbeeld met welke specialisten we de filmploeg het best kunnen opstellen en welke apparatuur we het best kunnen gebruiken.

Ook kan het zijn dat we u op basis van deze informatie met een bepaalde specifieke collega doorverbinden.

Hoelang moet er gefilmd worden?

Deze vraag is eigenlijk niet in iedere situatie relevant. Als het bijvoorbeeld gaat om een promotievideo of bedrijfsfilm, dan is het antwoord op deze vraag aan onze specialisten. Wij kunnen dan zelf kijken hoelang de opnames ongeveer zullen duren.

Een situatie waarin we echter wel antwoord van u nodig hebben is bijvoorbeeld als het gaat om een evenement of een bruiloft. Duurt uw evenement een uur? Twee uur? Of misschien wel de hele avond. Op basis hiervan stellen wij vast hoelang de filmploeg op locatie zal zijn.

Hoelang wilt u uw video ongeveer hebben?

Hoelang uw video moet duren is uiteraard ook aan u! Natuurlijk kunnen wij u ook op dit vlak voorzien van alle nodige advies. Zo zijn er bruiloftsvideo’s die klanten het liefst 2 uur zien duren. Er zijn echter ook klanten die hun bruiloft graag in maximaal 10 minuten terugkijken.

Met name bij bedrijfsfilms en promotievideo’s raden wij het aan uw video niet al te lang te maken. Bij het maken van een bedrijfsfilm passen wij de juiste technieken toe om van uw kijker een klant te maken. Een te lange video kan hierbij vaak tegenwerken.

Waar moet er gefilmd worden?

Tot slot is het natuurlijk belangrijk voor ons om te weten waar er gefilmd moet worden. Op welke locatie(s) verwacht u onze cameraman?

Zodra wij op al deze vragen een helder antwoord hebben kunnen wij u een voordelige prijs geven! Dit doen wij in de vorm van een offerte.

Zodra de offerte is verzonden zal één van onze collega’s ook direct telefonisch contact met u opnemen. Dit om samen de offerte even door te lopen.

Indien u dan nog vragen heeft kunt u deze gerust stellen.

Hebben we een akkoord bereikt? Dan is het de bedoeling dat u de offerte ondertekent. Dit kan simpel digitaal in het programma waarin wij onze offertes verzenden. Uitprinten, tekenen en inscannen is dus niet nodig!

Wanneer u de offerte heeft ondertekend, ontvangt u meteen per mail een orderbevestiging samen met de betaallink en factuur. Zodra u uw bestelling heeft afgerond staat de afgesproken datum vast!

Ook vanuit onze kant worden vanaf dit moment alle onkosten gemaakt en treffen onze cameramannen de nodige voorbereidingen. De nodige personeelsleden worden voor u ingeboekt zodat u gegarandeerd uw cameraman op tijd op locatie hebt!

Uiteindelijk zorgen wij dat de ingehuurde cameraman op de afgesproken datum op locatie is! Onze filmploeg zal alle nodige beelden maken. Onze cameraman en (bijvoorbeeld) drone piloot zijn zodanig op elkaar ingespeeld dat alles vloeiend een soepel zal verlopen.

Huurt u onze cameraman in voor uw videoproductie? Dan komt u ook in aanmerking voor een korting van maar liefst 50% op onze fotografie diensten.

Zo kunt u uw evenement laten filmen & fotograferen op hetzelfde moment. Naast reguliere foto’s kunt u ook zwart wit fotografie diensten afnemen. Ook hierop geldt de korting van 50%!

Na de opnames gaan alle beelden naar onze video editor. Hij creëert uiteindelijk de volledige video. Hoelang de edit duurt hangt af van de soort video. Over het algemeen geven wij onze klanten een richtlijn van zo’n 1 a 2 weken. In de videomontage zit ook een passende kleurcorrectie. Deze zorgt ervoor dat uw video een stuk levender wordt.

Zoals gezegd huurt u dus niet enkel onze cameraman in, maar krijgt u te maken met een zeer compleet pakket.

5. Hoelang wordt er gefilmd door onze cameraman?

Bij een cameraman inhuren is één van de grootste verwarringen die bij onze klanten voorkomt de tijd hoelang er gefilmd zal worden. Veel klanten gaan er immers vanuit dat als een video niet langer dan een minuut gaat duren, het filmen ook niet al te lang zal duren. Dit kan in bepaalde situaties kloppen, maar dit is absoluut niet altijd het geval!

Voorbeeldvideo: De aftermovie van het evenement dat wij filmden voor de Krajicek Foundation. Voor deze aftermovie is er een hele dag gefilmd, maar de uiteindelijke video is slechts 3 minuten geworden.

Een goed voorbeeld hiervan is een evenement. Stel, u heeft een evenement waarvan u een aftermovie wilt van maximaal 1 minuut. Betekent dit dan dat onze filmploeg ook maar zeer kort zal filmen op uw evenement? Nee, zeker niet!

In de meeste gevallen is onze filmploeg zelfs vanaf het begin tot en met het einde van het evenement aanwezig. In sommige gevallen is dat de hele dag.

Dit doen wij om te zorgen dat wij niets belangrijks missen en alle gebeurtenissen goed op beeld hebben.

Tijdens de montage kiezen we dan de beste beelden uit en vatten we die samen tot een video van 1 minuut. Er wordt een vloeiend en creatief geheel geproduceerd.

Ook kan het zo zijn dat uw evenement een bepaalde specifieke volgorde had. Denk bijvoorbeeld aan: gasten verwelkomen, eten uitdelen, het daadwerkelijke evenement uitvoeren etc. In dat geval kunnen wij een samenvatting van een minuut maken waarbij alles op volgorde, maar op de juiste manier wordt getoond in het eindresultaat.

Uiteraard is het ook mogelijk dat u een bepaald gedeelte van uw evenement helemaal niet in de video wilt. Dan is onze cameraman inhuren voor enkel het gedeelte dat u op beeld wilt uiteraard mogelijk.

Wilt u toch liever los een cameraman inhuren? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. Onze pakketen zijn zoals verteld compleet, inclusief de edit, kleurcorrectie etc., maar indien u enkel losse beelden wilt is dit ook mogelijk.

Het kan bijvoorbeeld zijn dat u graag zelf voor de videomontage zorgt. Het proces zal in zo’n situatie uiteraard ook een stuk korter duren. Ook zult u in prijs goedkoper uit zijn.

6. In het kort: Cameraman inhuren, 5 grote voordelen

Al met al, een cameraman inhuren brengt in talloze situaties verschillende voordelen met zich mee!

Hieronder vindt u in 1 overzicht de grootste voordelen nogmaals op een rijtje:

– U creëert een geweldige herinnering voor uzelf van het evenement of bijvoorbeeld van uw huwelijksaanzoek of bruiloft.
– U hoeft zich geen zorgen te maken over of alles goed op beeld staat, dat regelen wij voor u!
– Onze cameramannen zijn unieke professionals. U heeft dus gegarandeerd topkwaliteit.
– Onze cameraman beschikt over de juiste apparatuur voor ieder moment en natuurlijk ook voor iedere shoot.
– De cameraman weet als geen andere wat de beste manieren zijn om bepaalde gebeurtenissen te filmen. In combinatie met de geweldige edit komt u dus niets tekort!

7. Publiceren in 4K of Full HD?

Nadat de taak van onze cameraman en de rest van onze filmploeg erop zit wordt uw video zoals gezegd gemonteerd. De edit is vaak het gedeelte waar het meeste tijd in zit van de videoproductie. 

Net zoals dat alle beelden in 4K kwaliteit worden gefilmd, wordt de edit van uw video ook altijd in 4K gedaan. Het laatste wat onze video editor doet is de export. Dit is het “laden” van uw uiteindelijke videoproductie. Het eindresultaat dus.

Of wij dus volledig 4K leveren, daarop is het antwoord 100% ja. Maar is het delen van uw video ook altijd handig in 4K? Dat zeker niet!

Of u uw video beter in 4K of in Full HD kunt delen hangt maar net af van het platform. Zelf zijn wij na meerdere 4K publicaties op Instagram bijvoorbeeld tot de conclusie gekomen dat het op dat specifieke platform beter is om video’s in Full HD te delen.

4K video’s op Instagram vallen kwalitatief naar onze mening lager uit. Wilt u een video laten maken voor op YouTube? Dan is 4K een goede keuze.

Houd er alleen wel rekening mee dat nog lang niet iedereen beschikt over een 4K televisie, laptop of monitor.

Is 4K delen dus een must? Nee, in de meeste gevallen absoluut niet. Wel zorgt het natuurlijk voor veel mooiere beelden als u de video op een 4K televisie gaat bekijken.

Wij leveren uw video standaard in 4K, maar u kunt gratis een Full HD versie erbij aanvragen. Dit leveren wij er ten alle tijden bij als service.

8. Zelf een cameraman inhuren? Voel u gerust om al uw vragen te stellen!

Al met al, en cameraman inhuren blijft niet alleen bij het inhuren van een cameraman! Onze prijzen zijn all-inclusief. Van een complete filmploeg op locatie tot aan de drone piloot, de videomontage en de kleurcorrectie.

Heeft u na deze blog toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Ook horen wij hieronder graag wat u van dit artikel vond! Ook als er onderwerpen zijn waarover u graag een artikel van één van onze experts leest horen wij dat graag! Laat het hieronder vooral even weten.

Klik hier om uw project aan te vragen!

Loading...