fbpx

Cameraman inhuren voor iedere soort video, dit onderscheidt ons

Cameraman Inhuren

Een cameraman inhuren is iets wat de meeste mensen voor een specifieke video doen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een bedrijfsvideo, een aftermovie, een commercial en nog veel meer soorten video’s. Hetgeen dat ons, BEKA Media, echter onderscheidt op dit vlak, is dat wij gespecialiseerd zijn in de productie van iedere soort video. Daar waar veel bedrijven zich richten op 1 soort videoproductie richten wij ons op alle categorieën. Dit overigens op een manier dat er niets ten koste gaat van onze hoogwaardige kwaliteit! Voor iedere soort productie hebben wij de juiste vakmensen in huis. 

Verschillen per video

BEKA Media is in staat iedere soort video exact naar uw wens te maken. Alleen hoe kan het eigenlijk dat een mediabedrijf in letterlijk iedere soort video gespecialiseerd is? Dat zit als volgt!

In ons bedrijf zijn specialisten werkzaam met kennis en ervaring op diverse vlakken. Zo zijn er bijvoorbeeld opleidingen afgerond en hebben wij bakken vol ervaring opgebouwd. Deze ervaring bestaat bijvoorbeeld uit het produceren van talloze promotievideo’s, video’s van huwelijksaanzoeken, bedrijfsfilms, aftermovies en nog veel meer.

De verschillen tussen diverse video’s zijn enorm. De kunst is echter om bij iedere soort video te weten hoe het gefilmd en gemonteerd dient te worden. Zo kan een bedrijfsfilm bestaan uit rustige en vloeiende beelden, terwijl een aftermovie bestaat uit extreem korte flitsende beelden. De ene video zit vol met special effects, terwijl de andere video extreem stabiel en rustgevend is. Wij kijken per video wat het best is! Het punt wat vaak ontbreekt is dat bedrijven bijvoorbeeld enkel in actievolle video’s gespecialiseerd zijn, waardoor ze niet de kennis hebben voor een bedrijfsfilm. Hiervoor is kennis en ervaring nodig. Wanneer een bedrijfsfilm gefilmd wordt op dezelfde manier als bijvoorbeeld een aftermovie, is de kans klein dat er een goede video terecht zal komen. 

Verschillen kunnen dus enorm zitten in de stijlen van het filmen, de stijlen van het monteren en zelfs in de kleurcorrectie. Daarnaast bepalen wij ook per shoot wat de beste apparatuur is. Bij een video vol actie wordt bijvoorbeeld andere apparatuur ingezet dan bij een bedrijfsfilm. Het feit dat wij de mogelijkheid hebben alle soorten apparatuur te gebruiken speelt hierbij uiteraard ook in ons voordeel.

Cameraman inhuren voor diverse categorieën

Een cameraman inhuren kan bij BEKA Media dus voor iedere soort video. Wat in onze portfolio staat is uiteraard niet alles wat we hebben gemaakt, maar het kan u wel een beeld geven van onze diversiteit en kwaliteit. Een aftermovie zoals die van de Krajicek Foundation is bijvoorbeeld een hele andere soort video dan de promotievideo van Kruidvat. Ook een bedrijfsfilm met voice-over is weer een andere soort video. Zo zijn er nog talloze voorbeelden van bedrijfsfilms, aftermovies, commercials, animatievideo’s, huwelijksaanzoeken etc. Wel raden wij een bedrijfsfilm maken met drone ten alle tijden aan! Dronebeelden maken uw video immers een stuk pakkender. Indien u een cameraman bij ons inhuurt, huurt u automatisch ons team in. Als u er dus tevens dronebeelden bij wilt zal er ook een drone piloot meekomen. 

Daarnaast filmt BEKA Media ook video’s van influencers. Zo is de Counter Pounter clip van Dietim bijvoorbeeld volledig geproduceerd door ons team. Ook zijn wij verantwoordelijk voor alle Bayram Show video’s op het YouTube kanaal van Izzle. Ook dit zijn uiteraard weer hele andere soorten video’s dan bedrijfsvideo’s. Het is daarom belangrijk dat u als klant geen voorbeeld van een sketch gaat bekijken als u een bedrijfsfilm wilt laten maken. Dit kan immers een vertekend beeld geven van wat wij u kunnen leveren. Wat wij leveren is immers exact wat u als klant van ons vraagt!

Heeft u vragen over uw op maat gemaakte videoproductie? Neem dan meteen contact met ons op! Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen

Loading...