fbpx

Behind The Scènes

Een behind the scènes video op een creatieve manier laten maken kan een erg goede keuze zijn. Dit kan bijvoorbeeld leiden tot een stuk meer weergaven op uw essentiële video. Wie wil groeien op social media zal creatief moeten zijn. U kunt als bedrijf, ondernemer, particulier of artiest verschillende vormen van videomarketing gebruiken. Een persoonlijke video levert vaak echter een heel ander effect. Wanneer u bijvoorbeeld zodra uw bedrijfsfilm of muziekclip is uitgekomen daarnaast op uw social media ook een behind the scènes video toont dan kan dit aardig wat interesse opwekken.

Waarom een behind the scènes video?

Een behind the scènes video brengt verschillende voordelen met zich mee. Om te beginnen spreek u uw kijkers op een persoonlijke manier aan. U neemt ze namelijk mee in een proces dat voor de meeste onbekend is. Uw bedrijfsfilm of muziekclip kan dan wel talloze weergaven hebben, mensen blijven geïnteresseerd in hoe zoiets tot stand komt. Hierdoor kan een behind the scènes video veel bekeken worden, maar ook veel worden doorgestuurd.

Uiteindelijk zullen er ook zeker kijkers van de behind the scènes video geïnteresseerd raken in uw bedrijf of bijvoorbeeld in uw oorspronkelijke clip. Het is dus een vorm van videomarketing, maar dan zonder hardop reclame te maken. U trekt interesse van kijkers door iets te tonen wat niet vaak wordt getoond. Daarnaast is een behind the scènes video, oftewel een making off, ook een ideale manier om uw sociale media op te vullen. Het is niet alleen een handige, maar ook een zeer professionele manier. Dit kan bijvoorbeeld als Instagram post door middel van een making off van 60 seconden. Ook kan het als Instagram Story. 

Wanneer de making off voor Instagram Story gebruikt gaat worden wordt de 4K video verticaal geleverd. Ook kunt u er dan voor kiezen om bijvoorbeeld 5 verticale video’s van 15 seconden te ontvangen voor de Instagram Story.

Hoe ziet een behind the scènes video / making off eruit?

Een making off laat zoals gezegd het proces zien van tijdens de opnames. Dit kunnen bijvoorbeeld shots zijn dat de spullen die nodig zijn op de opname locatie worden uitgeladen. Ook shots waarop alles wordt opgebouwd en shots van tijdens de scènes die gefilmd worden zijn interessant.

Naast dit soort beelden kan er in de making off ook een videoboodschap zitten. Een videoboodschap in de video wordt met name gebruikt wanneer het gaat om een making off van een muziekclip. De artiest of artiesten die in de clip voorkomen praten dan af en toe tegen de camera. Ze vertellen bijvoorbeeld hoe de opnames vooralsnog verlopen. De bedoeling is dat de artiesten hierbij volledig zichzelf zijn. Zo krijgt de kijker ook mee hoe de artiest zich voelt gedurende de opnames. Een videoboodschap kan meerdere keren voorkomen in de video.

Verder kunnen er op aanvraag ook effecten en droneshots gebruikt worden in de video. Indien het een Instagram post wordt kan dit ook zeker aantrekkelijk zijn! Onze filmploeg zorgt dat er beelden worden gemaakt die de juiste doelgroep interessant vindt. Het is mogelijk onze filmploeg een behind the scènes te laten filmen als wij sowieso al verantwoordelijk zijn voor de bedrijfsfilm of muziekclip. Daarnaast kunt u ook ook los een making off aan ons laten maken, ook indien wij de oorspronkelijke video niet produceren.

Heeft u een iets waarvan u graag een behind the scènes video zou laten maken? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak en voor al uw vragen! Telefonisch kunnen onze specialisten u ook een snelle prijsindicatie geven. 

Volg BEKA Media op Instagram om op de hoogte te blijven van de nieuwste projecten!

Loading...