fbpx

Bedrijfsfilm Rotterdam en omgeving, topkwaliteit videoproducties naar wens!

Bedrijfsfilm Rotterdam

Bedrijfsfilm Rotterdam en omgeving laten maken? Dan bent u bij BEKA Media aan het juiste adres. Wij leveren enkel videoproducties van topkwaliteit en gaan door tot u tevreden bent. Een bedrijfsfilm Rotterdam is onze specialiteit. In principe is BEKA Media ook nationaal en internationaal actief, maar het hart van onze services ligt in Rotterdam. Onze specialisten zijn zelf ook bekend in de stad. Hierdoor weten we per shot de juiste plek uit te kiezen. Een mogelijkheid bij ons is bijvoorbeeld een bedrijfsfilm maken met drone. Onze drone piloot zorgt dan dat er op de juiste plek drone shots worden gemaakt. Uw uiteindelijke bedrijfsfilm wordt een video die voldoet aan uw wensen. 

Werkwijze Bedrijfsfilm Rotterdam

Bij een bedrijfsfilm Rotterdam kijken we als eerst naar de doelen van uw video. Het doel kan bijvoorbeeld zijn om meer publiciteit voor uw bedrijf te bereiken. Ook kan het zijn dat u al beschikt over de nodige publiciteit, maar dat u de voordelen van uw bedrijf beter wilt belichten. In beide situaties kunnen wij u het nodige advies geven. Op basis van onder andere deze informatie wordt vastgesteld wat voor soort bedrijfsfilm de beste keuze is. Ook bepalen we vervolgens natuurlijk waar in Rotterdam we het best beelden kunnen maken. Indien u beschikt over een bedrijfspand is de kans natuurlijk groot dat dit de belangrijkste locatie wordt. Indien het gaat om producten kijken we per video naar de beste opties. U bent vrij in alle beslissingen die u neemt met betrekking tot uw bedrijfsfilm. Aan ons is enkel de taak uw wensen zo specifiek mogelijk na te streven. Het is echter ook mogelijk dat u zelf nog redelijk blanco staat in het project. In dat geval helpen onze specialisten u graag met vrijblijvende tips en advies. Ook kunt u gerust bij ons langskomen op kantoor. Maak hiervoor vrijblijvend een afspraak. 

Mogelijkheden soorten bedrijfsfilms

Een bedrijfsfilm Rotterdam kan zoals gezegd op diverse manieren worden geproduceerd. Wij zorgen altijd voor topkwaliteit beelden. Indien nodig zowel vanuit de lucht als vanaf de grond. Op basis van uw doel kan het best worden vastgesteld wat voor soort video de juiste keuze is. Een bedrijfsfilm maken met drone is sowieso in de meeste gevallen een absolute aanrader. Dronebeelden maken uw video immers meteen aantrekkelijker. Wat het doel van de video ook is, dronebeelden hebben bijna altijd een enorme toegevoegde waarde. Een bedrijfsfilm maken met drone heeft echter ook weer verschillende opties. 

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een variant met een voice-over. Indien u van alles en nog wat te vertellen heeft kan dit een goede keuze zijn. Als het doel het delen van informatie over uw bedrijf is bijvoorbeeld. Indien u enkel een aantrekkelijke video wilt maken die voor meer klanten zorgt kunt u de voice-over ook weglaten. Een bedrijfsfilm maken Rotterdam met de juiste beelden is hierbij al voldoende. Onze cameraman inhuren en onze drone huren met piloot is hiervoor al genoeg. Bij een pakket zitten de videomontage en kleurcorrectie uiteraard ook. Kortom, het is all-inclusive. De mooiste beelden worden op de beat gemonteerd door onze video editor. U krijgt uiteindelijk een professionele bedrijfsfilm binnen. Bekijk vooral enkele voorbeelden van bedrijfsfilm met voice-over, maar ook varianten zonder voice-over. 

Wat is de levertijd van een bedrijfsfilm Rotterdam?

Wij houden van een hoog tempo. Dat houdt in dat we zodra we een akkoord hebben bereikt meteen aan de slag kunnen. Van u verwachten we enkel dat u na een mondelinge akkoord een offerte ondertekent. Vervolgens voldoet u de aanbetaling, waarna we meteen een opnamedag kunnen inplannen. Een opnamedag kan vaak voor de aankomende week al worden ingepland. Tot die tijd zorgt onze filmploeg dat de juiste apparatuur klaargemaakt wordt. De meeste bedrijfsfilms in Rotterdam en omgeving kunnen in 1 dag worden gefilmd. Van de opnamedag maken we natuurlijk een gezellige dag, maar alles wat nodig is wordt wel gerealiseerd!

Na de opnames hanteren wij een levertijd van 1 tot 2 weken. Hoelang onze video editor exact nodig heeft hangt af van de grootte van de video. Geen tijd om te wachten? Vraag dan een spoed opdracht aan! Wanneer u een gratis offerte aanvraagt kunt u de optie “spoed” ook aanvinken. 

Wat zijn bedrijfsfilm tarieven?

Bedrijfsfilm tarieven verschillen enorm. Op onze tarieven pagina geven wij een indicatie van een goedkope, een gemiddelde en een zeer uitgebreide variant. Ons advies is echter om uw eigen prijs op maat te laten maken. Dit is vaak een stuk voordeliger. Bedrijfsfilm tarieven worden gebaseerd op een aantal factoren. Allereerst hangt het af van de hoeveelheid tijd die er in uw productie zal gaan. Hieronder valt het aantal uren filmen, maar ook het aantal uren monteren. Ook speelt de tijd die er in de kleurcorrectie gaat zitten een rol. Verder speelt de apparatuur die wij nodig hebben een rol in het uiteindelijke bedrag. 

Uitgaande van een gemiddelde bedrijfsfilm Rotterdam zitten de kosten meestal tussen de €750 en de €1250 exclusief btw. Dit is inclusief de nodige apparatuur en de drone beelden. U kunt echter ook kiezen voor een “low budget” bedrijfsfilm. Hierbij wordt een stuk minder uitgebreid apparatuur gebruikt. U behoudt de 4K kwaliteit, maar uw video bevat een stuk minder diepte. Ook wordt het eindresultaat net wat minder cinematisch en “smooth”. Dit scheelt meestal enkele honderden euro’s. 

Interesse in een bedrijfsfilm Rotterdam? Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte aan!

Volg ons op Instagram om de nieuwste projecten te bekijken!

Loading...