Bedrijfsfilm laten maken? Wij maken uw bedrijfsfilm op maat, naar wens en met alle nodige creativiteit! Bij het maken van een bedrijfsfilm is
het belangrijkste dat u als ondernemer uw doel behaalt door onze bedrijfsfilm. Dit kan het binnenhalen van meer klanten zijn, maar ook het tonen
van bijvoorbeeld uw werkwijze.

Klik hier om onze bedrijfsfilm pakketten te bekijken of uw eigen aanvraag in te dienen!

Bedrijfsfilm laten maken | De beste kwaliteit/prijs verhouding
Bedrijfsfilm laten maken

Een bedrijfsfilm laten maken is één van de beste manieren om uw bedrijf beter op de kaart te zetten, meer informatie met uw huidige en potentiële klanten te delen en om überhaupt meer klanten binnen te halen. Wij van BEKA Media zijn dan ook DE specialist wat betreft het produceren van uw ideale bedrijfsfilm!

Een bedrijfsfilm laten maken kan veel verschillende doelen hebben. Wij zorgen niet alleen voor uitstekende 4K kwaliteit, maar wij zorgen ook dat u met de bedrijfsfilm daadwerkelijk uw doel behaalt! Op basis van uw wensen passen wij de juiste marketingtechnieken toe. Verder onderscheid BEKA Media zich met gegarandeerd een uitstekende kwaliteit/prijs verhouding waarbij uw tevredenheid onze hoogste prioriteit is!

Direct onze bedrijfsfilm pakketten bekijken of een op maat gemaakte offerte aanvragen? Klik dan hier! Wilt u meer te weten komen over bedrijfsfilm producties? lees dan vooral op uw gemak even verder! 

In dit artikel gaan wij u meenemen in de wereld van bedrijfsfilms. In welke situaties kan een bedrijfsfilm tot welke voordelen leiden? Wat zijn de mogelijkheden? Wat betaalt u als u een goede bedrijfsfilm wilt laten maken? Over al deze onderwerpen vertellen wij u hieronder alles wat u moet weten!

Inhoudsopgave

– Bedrijfsfilm laten maken, wat zijn de voordelen?
– Welke soorten bedrijfsfilms kunt u laten maken?
– Bedrijfsfilm maken met drone

– Een bedrijfsfilm laten maken, hoe gaat het proces?
– Kosten bedrijfsfilm
– Bedrijfsfilm Rotterdam
– Bedrijfsfilm Amsterdam
– Uw eigen bedrijfsfilm laten maken

Bedrijfsfilm laten maken

Bedrijfsfilm laten maken, wat zijn de voordelen?

Een bedrijfsfilm laten maken kan in talloze situaties enorme voordelen met zich meebrengen. Welke voordelen het exact met zich meebrengt hangt vooral af van het doel dat u heeft met de bedrijfsfilm. Wij nemen de verantwoordelijkheid ervoor te zorgen dat er een dusdanige bedrijfsfilm wordt gemaakt dat u uw doel hiermee behaalt!

Wilt u een bedrijfsfilm laten maken om uw klanten meer te vertellen over uw werkwijze? Dan is het onze taak om dit op de beste manier naar voren te brengen. Wilt u simpelweg meer klanten? Dan zorgen wij ervoor dat uw bedrijfsfilm dusdanig wordt geproduceerd dat de focus ligt op het binnenhalen van klanten en sales.

Wanneer wij uw bedrijfsfilm maken gaan wij hier niet alleen met de juiste videospecialisten, maar ook met onze marketingspecialisten naar kijken. Als één van de weinige bedrijven houden wij bij uw bedrijfsfilm ook rekening met het marketingtechnische gedeelte.

In zijn geheel betekent dit dat wij als bedrijf zijnde niet enkel uw video produceren, maar ook kijken naar de juiste marketingtechnieken die toegepast kunnen worden.

Onze marketingspecialisten werken nauw samen met bijvoorbeeld onze video editor. Uiteindelijk beschikt u dus niet alleen over een topkwaliteit video, maar ook over een soort marketingmachine als u deze op de juiste manier gebruikt.

Het kan overigens ook zo zijn dat u zelf specifieke wensen heeft voor uw bedrijfsfilm. In dat geval is het aan ons de taak uw wensen exact na te streven. Indien dit niet het geval is denken wij ook graag creatief met u mee! Even rond de tafel zitten met onze specialisten is overigens ook mogelijk!

Uiteindelijk variëren de bedrijfsfilm voordelen dus per situatie. Hieronder gaan we in op een aantal mogelijke doelen die u met de videoproductie kunt hebben. We vertellen u de voordelen die een bedrijfsfilm per situatie met zich mee kan brengen. Neem vooral op uw gemak de kopjes door en kijk in welk doel u zichzelf herkent. Wat wilt u bereiken met de bedrijfsfilm die u laat maken?

Bedrijfsfilm laten maken

Bedrijfsfilm laten maken voor meer klanten & sales

Meer klanten en meer sales binnenhalen behoort tot de grootste motieven om een bedrijfsfilm te laten maken. Niet alleen startende bedrijven die hun kleine hoeveelheid klanten willen vergroten, maar ook zeer grote bedrijven die nog verder willen groeien maken om deze reden vaak bedrijfsfilms. Vaak zien we dat grotere bedrijven die ook wat meer te besteden hebben zelfs regelmatig een nieuwe bedrijfsfilm laten maken. 

Onze specialisten zorgen ervoor dat de juiste voordelen en “Unique Selling Points” van uw onderneming naar voren komen. In uw bedrijfsfilm worden de meest toepasselijke marketingtechnieken gebruikt, waardoor u uiteindelijk snel te maken zult krijgen met het gewenste resultaat.

Het resultaat is in dit geval natuurlijk dat u meer klanten en meer sales binnenhaalt. Uiteindelijk betekent dit natuurlijk ook meer omzet. We zorgen ervoor dat de juiste shots vooraan staan, dat de voice-over conversie-geoptimaliseerd is en dat kijkers op de juiste manier ‘getriggerd’ worden. We maken de kijkers ‘warm’ en zorgen dat zij een goed gevoel krijgen bij uw product of dienst. Zonder dit principe te behalen is het immers erg lastig om van een kijker een klant te maken.

Uiteraard is het ook van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat de kijker geen seconde de gelegenheid krijgt om zich te vervelen of zijn interesse te verliezen. Het allerbelangrijkste hierbij is om te beseffen dat u de bedrijfsfilm niet voor uzelf, maar voor uw potentiële klanten maakt. Uw doelgroep dus! 

Bedrijfsfilm indelen in fases

In bepaalde situaties is het bijvoorbeeld een goede optie om de bedrijfsfilm in een aantal fases in te delen. In de eerste fase (bijvoorbeeld de eerste 5 seconden) maken we de kijker alleen nieuwsgierig. Dit doen we dusdanig dat hij of zij in ieder geval verder zal kijken.

In de volgende fase (bijvoorbeeld de 10 seconden erna) vertellen we welk probleem uw product of dienst oplost. Hierbij raken we als eerst het ‘pijnpunt‘ van de kijker. 

Het effect is tot nu toe al dat de kijker (indien het de juiste doelgroep is) zeer geïnteresseerd raakt. Vervolgens deelt u de informatie die u met de kijker moet delen en overtuigen we hem/haar om daadwerkelijk klant bij te worden! Uiteraard is dit slechts één van de mogelijke opties. Zo zijn er nog veel meer fases waarin we uw bedrijfsfilm kunnen indelen en nog veel meer marketingtrucjes due toegepast kunnen worden. 

Een klant die eenmaal iets bij u koopt, is bij tevredenheid sneller geneigd om later over te gaan tot nog een aanschaf. Ook raadt een klant u sneller aan bij eventuele kennissen, familie en vrienden. U haalt dus niet alleen eenmalig een aantal meer sales en klanten binnen, maar in veel gevallen ook voor de langere termijn. Er wordt dus een grote hoeveelheid aan vaste klanten opgebouwd. Daarnaast bouwt u ook een enorme naamsbekendheid op.

Promoten op de juiste manier

Let op! Als uw bedoeling is om de bedrijfsfilm te promoten op bijvoorbeeld social media, is het hierbij wel belangrijk dit op de juiste manier te doen. De bedrijfsfilm kan nog zo perfect geproduceerd zijn met als doel het behalen van klanten en sales, maar als u uw bedrijfsfilm niet op de juiste manier promoot zal het effect beperkt zijn. Reclame maken dient op de juiste manier te gebeuren!

Wel is het aan u de taak om de gemaakte bedrijfsfilm natuurlijk zoveel mogelijk te delen. Indien mogelijk is het zelfs een aanrader te adverteren met uw bedrijfsfilm. Ook hierbij helpen onze specialisten u graag!

Overigens helpen wij u na de productie ook graag met het bereiken van de juiste doelgroep. Dit kan door middel van een goede website, maar ook door middel van bijvoorbeeld FaceBook advertenties. Onze specialisten hebben ook op dit vlak de juiste kennis & ervaring. 

Voorbeeldvideo: De bedrijfsfilm van Vocar Cleaning. Deze video had als doel het binnenhalen van meer klanten. 

Bedrijfsfilm laten maken om uw werkwijze te tonen

Een bedrijfsfilm laten maken kan ook een heel ander doel hebben dan het binnenhalen van meer klanten. Bijvoorbeeld het tonen van uw werkwijze. Het kan zo zijn dat u uw werkwijze wilt laten zien aan uw potentiële, maar ook aan uw huidige klanten. Dit kan diverse redenen hebben:

– U wilt de klant laten zien hoe zorgvuldig zijn/haar product/dienst gemaakt en geleverd wordt. 
– Het werk en de uren die erin zitten wordt regelmatig onderschat waardoor de prijs te duur lijkt. U wilt tonen hoeveel werk en uren er daadwerkelijk in zitten. 
– U wilt kijkers informeren en via deze weg ook wat naamsbekendheid meepakken. Wie kennis over zijn of haar vak kan delen straalt immers expertise uit.

En zo kunnen er nog veel meer redenen zijn waarom u uw werkwijze zou willen laten zien in een bedrijfsfilm. 

Als dit uw doel is dan gaat ons team net iets anders te werk. Marketingtechnieken om meer klanten binnen te halen zijn immers geen prioriteit meer. Een overzichtelijk proces wordt veel belangrijker. Vaak wordt er aan een bedrijfsfilm met dit doel ook een voice-over toegevoegd. Daarover vertellen we later meer. 

Meer vertrouwen winnen door uw werkwijze te tonen

Een groot voordeel bij zo’n soort bedrijfsfilm is dat u veel vertrouwen wint van de klant. Door te laten zien dat hun spullen (bijvoorbeeld) zorgvuldig worden geproduceerd, ingepakt of geleverd, geeft u de klant een erg prettig gevoel.

Daarnaast is de mens van zichzelf erg nieuwsgierig. Wanneer u hen een kijkje achter de schermen geeft worden ze vaak gerust gesteld. Dit leidt tot voldoening en dus ook meer vertrouwen.

Met name als iemand al geïnteresseerd is in uw product of dienst zal hij of zij sneller geneigd zijn uw bedrijfsfilm te bekijken. 

Een ander groot voordeel is dat de klant bijvoorbeeld ziet hoeveel werk een bepaalde productie daadwerkelijk kost. Het kan best zo zijn dat uw klant de prijzen behoorlijk duur vindt. Hij of zij weet echter niet hoeveel tijd, energie en vakmanschap er in uw product of dienst zit.

Door dit te laten zien kan de klant meer begrip krijgen voor uw vraagprijs. Als bedrijf wordt u dus ook minder makkelijk gezien als “duur”, maar juist eerder als een bedrijf dat alle nodige moeite steekt in haar klanten.

Wij raden het om die reden ook vaak aan om volledige processen in beeld te brengen als uw doel is om uw werkwijze aan de klant te tonen. Dit leidt er wel toe dat de opnames erg lang kunnen duren. In de edit wordt alles tot een versneld geheel gebracht. 

Voorbeeldvideo: De bedrijfsfilm van NedCap Reclame. Deze videoproductie had als doel het tonen van de werkwijze. 

Bedrijfsfilm laten maken om huidige acties te promoten

Dit valt wat ons betreft eigenlijk net niet in de categorie bedrijfsfilms, maar meer onder de categorie promotiefilms. Hierbij is het doel namelijk het promoten van een huidige actie of aanbieding. Het volledige bedrijf wordt dus niet gepromoot.

Zo kunnen er bijvoorbeeld producten, of stukken uitleg over bepaalde diensten in beeld komen.

Deze video’s worden vaak slechts een aantal dagen tot weken gebruikt. Enkele weken of maanden later wordt er dan een nieuwe videoproductie gemaakt. Hierin komt uiteraard de nieuwe actie voor.

Een bedrijfsfilm laten maken hoeft dus niet een eenmalige actie te zijn. Er zijn ook zeker bedrijven die iedere maand of bijvoorbeeld iedere 3 maanden voor een nieuwe bedrijfsfilm of promotievideo gaan.

Hierin zijn overigens ook lange termijn afspraken mogelijk. Bedrijven die echt iedere week of iedere maand producties bij ons afnemen kiezen over het algemeen vaak voor abonnementsvormen. 

Een voordeel van zo’n soort promotiefilm voor een specifieke actie is dat u aan de kijkers laat zien actief te zijn als bedrijf. U staat niet stil, maar probeert continu uw klanten blij te maken met nieuwe aanbiedingen.

Daarnaast kan zo’n soort video ervoor zorgen dat u gigantische verkopen draait in een korte tijd. Ondanks dat het een klein nadeel is dat dit maar voor een “korte” tijd is, is het vaak wel erg goed voor uw bedrijf. Een goed marketingplan bevat vaak ook maandelijkse promotievideo’s. 

Overigens is dit ook een manier om klanten die u al had ertoe te overtuigen om snel nog een aankoop bij u te doen. Als eerste bedrijfsfilm is dit niet de beste optie, maar als u al een tijdje bezig bent, een wat groter marketingbudget heeft en een mooie aanbieding in uw hoofd heeft kan zo’n promotievideo uitstekend werken!

Bedrijfsfilm laten maken

Social media opvullen

Een ander relatief veel voorkomend motief om een promotievideo of bedrijfsfilm te laten maken, is om social media kanalen op een professionele manier op te vullen. Video’s die hiervoor worden gebruikt zijn vaak nog korter dan reguliere bedrijfsfilms.

Er komt geen uitleg in voor, maar een simpel op de beat gemonteerde video met hier en daar wat effecten. Niet alleen bedrijven, maar ook bijvoorbeeld influencers maken hier veel gebruik van. 

Dergelijke video’s zorgen ervoor dat u meer wordt gezien als ondernemer, of bijvoorbeeld dus als influencer. Het is veel aantrekkelijker dan een social media account dat enkel is opgevuld met teksten en foto’s. Men klikt overigens ook veel sneller op een video, dan op een grote lap tekst. Verder wekt het ook een erg professionele indruk.

Het feit dat u de moeite doet om puur voor uw social media professionele video’s te maken zorgt vaak al voor een goed gevoel bij mensen. De video’s worden nog een stuk aantrekkelijker door bijvoorbeeld de drone shots die erin voorkomen. Droneshots kunt u bij vrijwel iedere bedrijfsfilm toevoegen aan uw pakket, maar u kunt bij ons ook los een drone piloot huren.

Een bedrijfsfilm laten maken met drone is een absolute aanrader om uw video nog aantrekkelijker tee maken voor de kijkers. 

Overigens halen extreem veel ondernemers niet het maximale uit social media, wat naar onze mening erg zonde is. Een goed geordend social media kanaal kan immers leiden tot een gigantische groei in naamsbekendheid en hoeveelheid klanten. Wij zien dat veel bedrijven dit wel willen, maar simpelweg niet weten hoe ze zouden moeten beginnen. Ook hierbij helpen wij u graag!

Voorbeeldvideo: De promotievideo van Killtrition. Dit voorbeeld werd geproduceerd voor influencer Dietim en was dus bedoeld voor zijn social media kanalen. 

Uiteraard kunnen bedrijfsfilms nog veel meer verschillende doelen en voordelen met zich meebrengen. De hierboven genoemde doelen en voordelen zijn echter wel de meest voorkomende. Heeft u zelf bepaalde bijzondere doelen? Geef het dan gerust bij ons aan! Onze filmploeg, maar ook onze media experts zullen er alles aan doen om op de juiste manier creatief met u mee te denken!

Welke soorten bedrijfsfilms kunt u laten maken?

Soorten bedrijfsfilms vallen in principe onder te verdelen in een aantal categorieën. Welke categorie u het liefst heeft hangt natuurlijk af van uw eigen wensen. Bij het ene doel kan de ene soort bedrijfsfilm echter wel effectiever zijn dan bij het andere doel. Wat dit betreft geven wij u uiteraard alle nodige advies.

Hieronder sommen we de 3 meest voorkomende soorten bedrijfsfilms op.

Bedrijfsfilm laten maken met voice-over

Als u een uitgebreide bedrijfsfilm laat maken dan is een voice-over een absolute aanrader. Een goed voorbeeld van een bedrijfsfilm met voice-over kon u hierboven bekijken (tweede video).

Dit is een erg goede optie als u uw onderneming wilt introduceren. U wilt laten zien, maar ook duidelijk vertellen wat uw bedrijf doet en levert. Ook is het vaak de ideale optie als uw doel is om uw werkwijze te laten zien.

Een bedrijfsfilm met voice-over is de meest klassieke soort bedrijfsfilm. Het geeft een maximaal goed overzicht van hetgeen dat u duidelijk wilt maken. In de meeste gevallen is dit dan ook de soort bedrijfsfilm die wij aanraden aan onze klanten. Ook als uw doel het behalen van meer sales en klanten is kan een bedrijfsfilm met voice-over optimaal werken. 

In dat geval is het echter wel belangrijk dat niet alleen de bedrijfsfilm zelf, maar ook de voice-over conversie-geoptimaliseerd is. Uiteraard zorgen wij hiervoor!

Een bedrijfsfilm laten maken met voice-over is als één van de weinige soorten bedrijfsfilms een keuze die bij vrijwel elk doel goed is. Of u nu meer klanten wilt behalen, meer naamsbekendheid wilt of een ander doel heeft. De tekst van de voice-over is in iedere situatie uniek. De beelden en de voice-over sluiten dan ook altijd goed op elkaar aan.

Onze filmploeg gaat dusdanig te werk dat alle nodige beelden op de locaties worden gemaakt. Tijdens de videomontage wordt uiteindelijk een logisch en vloeiend geheel gecreëerd van alle beelden.

De voice-over wordt ook in deze fase pas toegevoegd aan de video. Dit wordt op een dusdanige manier gedaan dat de beelden en de voice-over elkaar aanvullen. Wat de kijker ziet, daarover hoort hij of zij tegelijkertijd meer informatie. Dit versterkt het effect enorm en zorgt dat de informatie goed aankomt bij de kijker.

Voorbeeldvideo: De bioscoop advertentie van Motorrijschool Hallo Moto. Deze video is geen uitgebreide, maar zeer korte bedrijfsvideo. 

Onlangs heb ik samengewerkt met BEKA Media voor onze nieuwe bedrijfsfilmpje. Berke en Kaan zijn respectvolle en talentvolle jongens met passie voor hun vak. Binnen een week was alles klaar en online. Jongens bedankt voor alles! Dikke aanrader!

Ersan

Motorrijschool Hallo Moto

Bedrijfsfilm laten maken met titels

Dit is uiteraard weer een hele andere soort bedrijfsfilm dan de vorige variant. Een bedrijfsfilm met titels betekent niet direct dat de kijker gedurende de hele video aan het lezen is. In de meeste gevallen is het een video, netjes op de beat gemonteerd waarbij de kijker enkel tussendoor wat titels te zien krijgt.

De titels zeggen kort iets over de voordelen van uw diensten, producten of uw bedrijf in zijn geheel. Ook deze titels worden uiteraard marketingtechnisch op de juiste manier in beeld gebracht.

Dit kan een erg goede keuze zijn als u simpelweg niet veel te vertellen heeft, maar vooral dingen wilt laten zien aan de kijker. De beelden zelf moeten eigenlijk alles al zeggen. Wij brengen bijvoorbeeld uw zaak in beeld, van binnen en van buiten.

Ondertussen worden op een aantal momenten bepaalde specifieke voordelen van uw bedrijf kort in beeld gebracht. Dit gebeurt op een opvallende, maar niet storende manier. 

Bij de ene video zijn dit slechts 2 titels over de hele bedrijfsfilm, en bij de ander zijn dit er bijna 10. Dit hangt in de eerste plaats natuurlijk af van de lengte van uw bedrijfsfilm. Daarnaast hangt het ook af van het aantal “Unique Selling Points” dat u met de kijker wilt delen. Dit zijn eigenlijk de specifieke dingen waarin uw bedrijf zich onderscheidt.

Vaak zijn het wel de dingen die de kijker niet meteen op beeld kan zien. In de meeste gevallen brengen we hetgeen dat aan de beelden al te zien is, niet nogmaals als tekst ook in beeld. 

De titels worden dusdanig ingevoegd dat het past bij de video. Er worden geen lelijke teksten toegevoegd, puur voor de informatie. Als uw bedrijf aan bepaalde specifieke kleuren herkenbaar is, gebruiken wij bijvoorbeeld deze kleuren in de titels. 

Voorbeeldvideo: De bedrijfsfilm van Woiss Meubel. Een bedrijfsfilm met titels. 

Bedrijfsfilm laten maken met spreker

Ook deze variant is zeker niet onbelangrijk om te noemen. Er zijn namelijk ook bedrijfsfilms zonder voice-over of titels, maar wel met een spreker. Hij of zij vertelt alle nodige informatie. Ook dit is een erg populaire keuze.

Veel bedrijven en organisaties kiezen er bijvoorbeeld voor om meerdere leden van de organisatie te laten spreken in de bedrijfsfilm. Zo kan het bijvoorbeeld zo zijn dat iedereen iets over zijn of haar functie vertelt. Wat vaak wordt gedaan is dat terwijl de spreker de nodige uitleg geeft er continu nieuwe zaken in beeld komen. Zo wordt het niet saai en benutten we de minuten goed. 

Alle sprekers worden vloeiend achter elkaar geplakt. De shots die ondertussen te zien zijn, zijn uiteraard wel een aanvulling op hetgeen dat zij vertellen. De bedoeling is dat alles goed en logisch op elkaar aansluit. 

Als u de juiste sprekers heeft en graag de informatie aan uw eigen specialisten wilt laten vertellen, dan kan een bedrijfsfilm laten maken met spreker een goede optie zijn. Het zijn vaak scholen en organisaties die hiervoor kiezen, maar ook als bedrijf zijnde kunt u gebruik maken van deze optie. 

Wij hebben onder andere voor de 70+ locaties van Peuterschool Peuter & Co per locatie een losse promotievideo gemaakt met spreker. Deze video’s kunt u bekijken in ons portfolio. Verder deden wij dit ook eerder voor Albeda Weena, Calvijn Business College & Gemeente Rotterdam

Voorbeeldvideo: Promotievide Gemeente Rotterdam. Een promotievideo met meerdere betrokken sprekers, waaronder de Rotterdamse burgermeester Aboutaleb.

Bedrijfsfilm maken met drone

Een bedrijfsfilm laten maken met drone is zoals wij vaker benoemen een absolute aanrader. Waarom staat een bedrijfsfilm met drone niet tussen de soorten bedrijfsfilms hierboven? Dit komt doordat wij drone beelden bij vrijwel iedere bedrijfsfilm aanraden!

Of uw bedrijfsfilm nu met voice-over is of alleen uit beelden bestaat. Beelden vanuit de lucht maken uw video bijna altijd een stuk aantrekkelijker. Het is dan ook niet voor niets dat wij bijna iedere bedrijfsfilm en promotiefilm starten met drone beelden. Dit is een sleutel naar een aantrekkelijke bedrijfsfilm. 

Drone shots trekkeen meteen de aandacht van de kijker. Zelfs als de kijker eigenlijk niet geïnteresseerd was in het onderwerp, kunnen drone shots ertoe leiden dat hij of zij toch nog eventjes verder kijkt. 

Een bedrijfsfilm laten maken met drone straalt niet alleen klasse uit, maar het is ook weer marketingtechnisch een erg goede keuze. Een pakkend startshot is van cruciaal belang in uw videoproductie. 

Daarnaast geven drone beelden een professionelere indruk. Hierdoor komt u vaak nog beter over bij de kijkers dan bij een bedrijfsfilm zonder drone beelden. Tussendoor laten we zoals in de meeste voorbeeldvideo’s te zien is ook nog wat extra beelden zien. Soms omdat dit de video simpelweg mooier maakt, maar soms ook om even een overzichtelijk shot te hebben om titels in beeld te brengen.

Sinds dat wij enkele jaren geleden drone beelden hebben toegevoegd aan de mogelijkheden die wij bieden hebben wij gezien hoe groot de impact hiervan is.

Tegenwoordig beschouwen wij drone shots als een onmisbare factor. Vandaar dat onze drone piloot ook bij vrijwel iedere shoot aanwezig is. Een drone piloot huren is overigens ook los mogelijk!

Kortom, een bedrijfsfilm maken met drone is als u het ons vraagt bijna altijd beter dan een variant zonder drone. Het brengt talloze voordelen met zich mee en zorgt uiteindelijk zelfs dat u uw doel met de bedrijfsfilm sneller zult behalen. Huurt u onze drone piloot in voor uw shoot? Dan kunt u tijdens de opnames ook een gratis luchtfoto laten maken. Dit krijgt u er als service van de zaak bij!

Bedrijfsfilm laten maken

Bedrijfsfilm laten maken, hoe gaat het proces?

Een bedrijfsfilm laten maken hoeft niet erg lang te duren, maar het is natuurlijk wel belangrijk dat het op de juiste manier wordt gedaan. Als u een eigen bedrijfsfilm wilt laten maken komen er een aantal simpele stappen bij kijken. Het begint natuurlijk bij het punt waarop u contact met ons opneemt, één van onze pakketten uitkiest of een gratis offerte aanvraag indient.

Vanaf dit punt weten wij wat uw wensen zijn en helpen wij u verder.Stel, u heeft een standaard pakket uitgekozen voor uw bedrijfsfilm. Dan is de volgende stap dat u binnen enkele uren de offerte met het pakket naar uw wens zult ontvangen. Daarnaast zullen wij contact met u opnemen om de nodige details te bespreken. 

Het kan ook zo zijn dat u niet één van onze standaard pakketten heeft gekozen, maar een offerte op maat heeft aangevraagd. In dat geval zullen wij kijken wat we met uw wensen voor u kunnen betekenen. Op basis hiervan zullen wij een offerte op maat maken en deze naar u toesturen. Tevens in dit geval nemen we natuurlijk contact met u op. 

In het geval dat de vraagprijs in de offerte boven uw budget is kijken wij graag met u mee wat wij binnen uw budget voor u kunnen betekenen. De prijs die wij u in eerste instantie toesturen is altijd de prijs op basis van het best mogelijke. Hieronder valt bijvoorbeeld de best mogelijke filmapparatuur en het meest uitgebreide pakket. 

In het geval van een beperkt budget kunnen wij bijvoorbeeld kiezen voor wat minder geavanceerd videoapparatuur. U zult in dit geval nog steeds een 4K bedrijfsfilm ontvangen, maar bijvoorbeeld net iets minder cinematisch. 

Zodra wij een akkoord hebben bereikt is het eigenlijk een kwestie van een datum prikken. Wij kijken dan op welke dagen onze filmcrew bij u langs kan komen. Voor de afgesproken datum treffen wij alle nodige voorbereidingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het klaarmaken van alle apparatuur. Hieronder vallen niet alleen camera’s en drones, maar indien nodig ook belichting, geluidsapparatuur, extra statieven en batterijen en nog veel meer. 

De opnamedag(en)

Op de afgesproken datum(s) vinden uiteindelijk de opnames van uw bedrijfsfilm plaats. Wij hoeven u zeker geen datum te geven die pas over enkele maanden is. Over het algemeen hebben wij voldoende cameramannen beschikbaar om een afspraak te maken met u binnen de gewenste periode.

Wanneer wij langskomen om te filmen hangt met name af van wat u prettig vindt. In de meeste gevallen kunnen de opnames binnen 2 weken al plaatsvinden.

Nog korter op de dag is ook vaak mogelijk. Hoeveel dagen wij voor de opnames nodig hebben wordt ook besloten op basis van wat er allemaal gefilmd moet worden. Bij de meeste bedrijfsfilms is 1 dag of 1 dagdeel filmen meer dan genoeg. Voor de uitgebreidere bedrijfsfilms hebben wij ook grotere pakketten beschikbaar. 

Onze cameraman, regisseur en bijvoorbeeld drone piloot zijn dusdanig op elkaar ingespeeld dat alles soepel en efficiënt verloopt. Waar mogelijk filmen zij bijvoorbeeld tegelijkertijd en waar nodig ondersteunen zij elkaar. Als u zelf tijdens de opnames geen taak heeft zoals bijvoorbeeld spreken in de video, dan zullen wij u gedurende de opnames niet lastig vallen. U kunt uw gangetje gaan terwijl wij alle nodige beelden maken! 

De videmontage

Na de opnames vindt de videomontage plaats. Onze video editor zorgt dan dat er een vloeiend geheel wordt gecreëerd naar uw wens. De drone beelden en de beelden van de camera(‘s) worden afgewisseld met elkaar. Indien u een bedrijfsfilm met voice-over laat maken wordt de voice-over ook tijdens de edit toegevoegd aan de video.

Als de volledige video staat wordt ook de kleurcorrectie gedaan door onze specialisten. De kleurcorrectie is de kers op de taart. Dit maakt uw bedrijfsfilm een stuk levendiger een aantrekkelijker. Kleurcorrectie zit overigens altijd in het pakket. 

Na de opnamedagen hanteren wij een gemiddelde levertijd van 1 tot maximaal 2 weken voor uw bedrijfsfilm. Bij korte promo’s is de montage vaak binnen een week afgerond na de opnames.

Uitgebreidere bedrijfsfilms kunnen wat meer tijd in beslag nemen. Heeft u zelf een deadline? Dan horen wij dit uiteraard ook graag! Het aanvragen van een spoedopdracht behoort overigens ook tot de mogelijkheden!

Bedrijfsfilm laten maken

Kosten bedrijfsfilm

Bedrijfsfilm kosten kunnen enorm variëren. Hierboven hebben we vrijwel alle nodige uitleg gegeven met betrekking tot de soorten bedrijfsfilms en de processen. De exacte kosten van uw productie hangen dan ook vooral af van deze factoren. Er valt niet in 1 zin te zeggen dat bedrijfsfilm kosten zoveel of zoveel euro zijn. 

Met name omdat wij bedrijfsfilms op maat maken kunnen er grote verschillen zitten in prijzen. Wel hebben we zoals gezegd enkele vaste pakketten en kan iedere klant ook zijn eigen offerte op maat aanvragen op basis van specifieke wensen. 

Wij bieden pakketten tegenover zeer lage bedrijfsfilm kosten. Dit betekent dat onze kwaliteit/prijs verhouding van het hoogste niveau is. Wij zorgen dat u uw doelen behaalt met de bedrijfsfilm en zeer tevreden bent aan het einde van de rit!

Hieronder kunt u onze bedrijfsfilm kosten bekijken in de vorm van pakketten. Wilt u liever uw eigen kostenplaatje op maat laten maken op basis van zeer specifieke wensen? Denk hierbij bijvoorbeeld aan locaties of voertuigen die door ons gehuurd moeten worden, dan is het een aanrader een offerte aan te vragen. Dit is geheel vrijblijvend. 

Alle bedrijfsfilm kosten hieronder zijn inclusief de opnames, de videomontage & kleurcorrectie. Al onze diensten worden geleverd in 4K resolutie en er zitten uiteraard geen addertjes onder het gras!

– De juiste marketingtechnieken toegepast in uw bedrijfsfilm
– Ieder pakket bevat een gratis wijzigingsronde om maximale tevredenheid te kunnen realiseren

Geen extra reiskosten
Geen parkeerkosten
Geen voorrijkosten
Gratis wijzigingsronde

Bedrijfsfilm laten maken

Bedrijfsfilm Rotterdam

Een bedrijfsfilm Rotterdam is meteen een wat specifiekere wens dan überhaupt een bedrijfsfilm laten maken. Allereerst vinden wij het belangrijk om voorop te stellen dat wij als bedrijf overal filmen. Niet alleen door heel Nederland, maar waar nodig ook internationaal.

Het is echter wel zo dat een bedrijfsfilm laten maken in Rotterdam en omstreken soms een wat kortere levertijd kan hebben. Dit heeft er mee te maken dat ons hoofdkantoor gevestigd zit in Rotterdam. 

Verder brengt een bedrijfsfilm in Rotterdam ook wat extra voordelen met zich mee in vergelijking met bedrijfsfilms op andere locaties. In de omgeving van Rotterdam hebben wij immers alle nodig kennis wat betreft de plekken die ideaal zijn om te filmen. Met name in deze omgeving weten onze videograven wat het beste is om bijvoorbeeld te kiezen qua locatie. 

Daarover leest u meer in het artikel videograaf Rotterdam. Naar de locaties hoeft in dit geval dus geen extra onderzoek gedaan te worden. Ook kan het natuurlijk zo zijn dat u zelf een pand heeft in Rotterdam of omstreken. Uw bedrijfsfilm in Rotterdam laten filmen in uw eigen pand is natuurlijk ook een mogelijkheid!. Als dit het geval is produceren wij uw bedrijfsfilm uiteraard ook graag naar wens, maar in dat geval is het regelen van externe locaties simpelweg niet nodig.

Verder maken wij in Rotterdam en omstreken graag wat extra drone beelden voor u indien nodig. Het komt namelijk nog best vaak voor dat klanten graag losse beelden van Rotterdam toegevoegd willen hebben aan hun bedrijfsfilm.

Onze cameraman inhuren voor losse beelden is overigens ook mogelijk in Rotterdam en omstreken. In Rotterdam en omstreken hebben wij tot nu toe onder andere samenwerkingen gehad met de Gemeente Rotterdam, Albeda Weena, Calvijn Business College, Peuter & Co, Kruidvat Slinge en Stichting JOZ.

Ook bieden wij losse beelden aan van Rotterdam die we al hebben en indien nodig inzetten voor onze klanten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een uitgebreide timelapse van de zonsondergang bij de Erasmusbrug. 

Bedrijfsfilm laten maken

Bedrijfsfilm Amsterdam

Een bedrijfsfilm Amsterdam heeft op bepaalde vlakken vergelijkbare voordelen met een bedrijfsfilm Rotterdam. Buiten het feit dat onze specialisten door heel Nederland en waar nodig zelfs internationaal actief zijn, hebben wij extra ervaring in Amsterdam.

Onze specialisten weten waar welke beelden het best gemaakt kunnen worden. Ook in Amsterdam en omstreken kunnen extra beelden gemaakt worden, bijvoorbeeld vanuit de lucht. Bij een bedrijfsfilm in Amsterdam is het ook geen enkel probleem als het nodig is dat onze filmploeg meerdere dagen op rij komt filmen. 

Als u een bedrijfsfilm in Amsterdam wilt laten maken, dan horen wij van te voren graag om welke specifieke locaties het gaat zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Uiteindelijk zullen wij er alles aan doen om het eindresultaat exact naar uw wens, maar met onze creativiteit te produceren. Onze pakketten zijn uiteraard ook geldig voor bedrijfsfilms in Amsterdam. 

In Amsterdam en omstreken hebben wij tot nu toe onder meer samengewerkt met Stichting Leren Voor De Toekomst, Stichting Talenten Van Morgen & De Turkse Ouderenraad. Het regelmatig laten maken van een promotievideo, bijvoorbeeld 1 keer in de week is overigens ook een mogelijkheid. Hiervoor hebben wij extra voordelige abonnementsvormen. 

Uw eigen bedrijfsfilm laten maken

Weet u inmiddels genoeg over de werking, het proces en bijvoorbeeld de soorten bedrijfsfilms en wilt u nu uw eigen bedrijfsfilm laten maken? Klik dan hier om een keuze te maken uit onze diverse bedrijfsfilm pakketten. Zitten uw specifieke wensen hier niet tussen? Klik dan op “Bedrijfsfilm op maat”. Voer de nodige informatie in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op met een op maat gemaakte prijs. 

Voor vragen kunt u gerust contact met ons opnemen!

Wij hopen dat u wat heeft gehad aan dit artikel! Laat hieronder vooral even weten waarover u de volgende keer graag meer leest!

Volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven van de nieuwste videoproducties!

Al onze bedrijfsfilms bekijken? Klik dan hier!

Loading...