Bedrijfsfilm laten maken? Wij maken uw bedrijfsfilm op maat, naar wens en met alle nodige creativiteit! Bij het maken van een bedrijfsfilm is het belangrijkste dat u als ondernemer uw doel behaalt door onze bedrijfsfilm. Dit kan het binnenhalen van meer klanten zijn, maar ook het tonen van bijvoorbeeld uw werkwijze.
Klik hier om onze bedrijfsfilm pakketten te bekijken of uw eigen aanvraag in te dienen!
Trouwvideo laten maken? Wij bieden u den scherpste prijzen en uiteraard de beste kwaliteit! Uw bruiloft gefilmd, gefotografeerd en uiteraard gemonteerd. Lees vooral op uw gemak verder en bekijk onze trouwvideo pakketten. Ook het indienen van uw aanvraag is in een aantal muisklikken gedaan!
Bedrijfsfilm laten maken | De beste kwaliteit/prijs verhouding

Topkwaliteit bedrijfsfilm op maat
De juiste marketingtechnieken toegepast
4K opnames op locatie
4K droneshots vanuit de lucht
Professionele voice-over
All-inclusief prijs, geen verrassingen
Gratis wijzigingen na productie

Ik heb slechts 2 dagen voor mijn evenement contact met ze opgenomen. Ze werkten voor de beste prijs voor mij en hebben geweldig werk geleverd! De video’s zien er geweldig uit, heel erg bedankt! We zullen jullie diensten in de toekomst inhuren en je aanbevelen bij onze collega’s.

(Vertaald vanuit het Engels)

MaxValue B.V.

Victor

Onlangs heb ik samengewerkt met BEKA Media voor onze nieuwe bedrijfsfilmpje. Berke en Kaan zijn respectvolle en talentvolle jongens met passie voor hun vak. Binnen een week was alles klaar en online.

Jongens bedankt voor alles!
Dikke aanrader!

Motorrijschool Hallo Moto

Ersan

Bijzonder flexibel en een uitstekend eindresultaat, kan ze van harte aanraden voor je volgende video project! 🙂

i3D Net

Maurice Klapwijk

Bedrijfsfilm laten maken pakketten

Pakket op maat aanvragen

Wilt u droneshots laten maken?

Wilt u een voice-over?

Wilt u bedrijfsfoto's laten maken? (50% korting bij afname van een bedrijfsfilm)

Direct 5% korting ontvangen op uw offerte? Meld u dan aan om GRATIS op de hoogte te blijven van onze nieuwe aanbiedingen!

Bedrijfsfilm laten maken? Wij helpen u graag!

Een bedrijfsfilm laten maken is één van de beste manieren om uw bedrijf beter op de kaart te zetten, meer informatie met uw huidige en potentiële klanten te delen en om überhaupt meer klanten binnen te halen. Wij van BEKA Media zijn dan ook DE specialist wat betreft het produceren van uw ideale bedrijfsfilm op maat!

Een bedrijfsfilm laten maken kan veel verschillende doelen hebben. Wij zorgen niet alleen voor uitstekende 4K kwaliteit, maar wij zorgen ook dat u met de bedrijfsfilm daadwerkelijk uw doel behaalt!

Op basis van uw wensen passen wij de juiste marketingtechnieken toe. Verder onderscheid BEKA Media zich met gegarandeerd een uitstekende kwaliteit/prijs verhouding waarbij uw tevredenheid onze hoogste prioriteit is!

Direct onze bedrijfsfilm pakketten bekijken of een op maat gemaakte offerte aanvragen? Klik dan hier!

Wilt u meer te weten komen over bedrijfsfilm producties? Bedrijfsfilm kosten, of bijvoorbeeld een specifieke bedrijfsfilm laten maken Amsterdam, Rotterdam of in een andere stad door heel Nederland/België? Lees dan vooral op uw gemak even verder!

In dit artikel zullen wij u meenemen in de wereld van bedrijfsfilms. In welke situaties kan een bedrijfsfilm tot welke voordelen leiden? Wat zijn de mogelijkheden? Wat betaalt u als u een goede bedrijfsfilm wilt laten maken?

Over al deze onderwerpen vertellen wij u hieronder alles wat u moet weten!

1. Bedrijfsfilm laten maken, wat zijn de voordelen en wat doen we?

Een bedrijfsfilm laten maken kan in talloze situaties enorme voordelen met zich meebrengen. Welke voordelen een bedrijfsfilm laten maken exact met zich meebrengt hangt vooral af van het doel dat u heeft met de bedrijfsfilm.

Wij nemen de verantwoordelijkheid ervoor te zorgen dat er een dusdanige bedrijfsfilm wordt gemaakt dat u uw doel hiermee behaalt! Wilt u een bedrijfsfilm laten maken om uw klanten meer te vertellen over uw werkwijze? Dan is het onze taak om dit op de beste manier naar voren te brengen. Wilt u simpelweg meer klanten? Dan zorgen wij ervoor dat uw bedrijfsfilm dusdanig wordt geproduceerd dat de focus ligt op het binnenhalen van klanten en sales.

Wanneer wij uw bedrijfsfilm maken gaan wij hier niet alleen met de juiste videospecialisten, maar ook met onze marketingspecialisten naar kijken. Als één van de weinige bedrijven houden wij bij uw bedrijfsfilm ook rekening met het marketingtechnische gedeelte.

In zijn geheel betekent dit dat wij als bedrijf zijnde niet enkel uw video produceren, maar ook kijken naar de juiste marketingtechnieken die toegepast kunnen worden. Uiteraard houden we maximaal rekening met uw wensen en komt uw bedrijfsfilm er uit te zien hoe u dit zou willen!

Onze marketingspecialisten werken nauw samen met bijvoorbeeld onze video editor. Uiteindelijk beschikt u dus niet alleen over een topkwaliteit video, maar ook over een soort marketingmachine als u deze op de juiste manier gebruikt.

Het kan uiteraard ook zo zijn dat u zelf specifieke wensen heeft voor uw bedrijfsfilm. In dat geval is het aan ons de taak uw wensen exact na te streven. Indien dit niet het geval is denken wij graag creatief met u mee! Even rond de tafel zitten met onze specialisten is overigens ook mogelijk!

Uiteindelijk variëren de bedrijfsfilm voordelen dus per situatie. We halen zelf de voordelen eruit die u nodig vindt!

Hieronder gaan we in op een aantal mogelijke doelen die u met de videoproductie kunt hebben. We vertellen u de voordelen die een bedrijfsfilm per situatie met zich mee kan brengen. Neem vooral op uw gemak de kopjes door en kijk in welk doel u zichzelf herkent. Wat wilt u bereiken met een bedrijfsfilm laten maken?

Bedrijfsfilm laten maken voor meer klanten & sales

Meer klanten en meer sales binnenhalen behoren tot de grootste motieven om een bedrijfsfilm te laten maken.

Niet alleen startende bedrijven die hun kleine hoeveelheid klanten willen vergroten, maar ook zeer grote bedrijven die nog verder willen groeien maken om deze reden vaak bedrijfsfilms. Vaak zien we dat grotere bedrijven die ook wat meer te besteden hebben zelfs regelmatig een nieuwe bedrijfsfilm laten maken. 

Onze specialisten zorgen ervoor dat de juiste voordelen en “Unique Selling Points” van uw onderneming naar voren komen.

In uw bedrijfsfilm worden de meest toepasselijke marketingtechnieken gebruikt, waardoor u uiteindelijk snel te maken zult krijgen met het gewenste resultaat.

Het resultaat is in dit geval natuurlijk dat u meer klanten en meer sales binnenhaalt. Uiteindelijk betekent dit natuurlijk ook meer omzet. We zorgen ervoor dat de juiste shots vooraan staan, dat de voice-over conversie-geoptimaliseerd is en dat kijkers op de juiste manier ‘getriggerd’ worden.

We maken de kijkers ‘warm’ en zorgen dat zij een goed gevoel krijgen bij uw product of dienst. Zonder dit principe te behalen is het immers erg lastig om van een kijker een klant te maken.

Uiteraard is het ook van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat de kijker geen seconde de gelegenheid krijgt om zich te vervelen of zijn interesse te verliezen. Het allerbelangrijkste hierbij is om te beseffen dat u de bedrijfsfilm niet voor uzelf, maar voor uw potentiële klanten maakt. Uw doelgroep dus!

Bedrijfsfilm indelen in fases

In bepaalde situaties is het een goede optie om de bedrijfsfilm in een aantal fases in te delen. In de eerste fase (bijvoorbeeld de eerste 5 seconden) maken we de kijker alleen nieuwsgierig. Dit doen we dusdanig dat hij of zij in ieder geval verder zal kijken.

In de volgende fase (bijvoorbeeld de 10 seconden erna) vertellen we welk probleem uw product of dienst oplost. Hierbij raken we als eerst het ‘pijnpunt‘ van de kijker.

Het effect is tot nu toe al dat de kijker (indien het de juiste doelgroep is) zeer geïnteresseerd raakt. Vervolgens deelt u de informatie die u met de kijker moet delen en overtuigen we hem/haar om daadwerkelijk klant bij u te worden!

Uiteraard is dit slechts één van de mogelijke opties. Zo zijn er nog veel meer fases waarin we uw bedrijfsfilm kunnen indelen en nog veel meer marketingtrucjes due toegepast kunnen worden. Het is afhankelijk van uw doelen en uw wensen.

Een klant die eenmaal iets bij u koopt, is bij tevredenheid sneller geneigd om later over te gaan tot nog een aanschaf. Ook raadt een klant u sneller aan bij eventuele kennissen, familie en vrienden. U haalt dus niet alleen eenmalig een aantal meer sales en klanten binnen, maar in veel gevallen ook voor de langere termijn. Er wordt een grote hoeveelheid aan vaste klanten opgebouwd. Daarnaast bouwt u ook een enorme naamsbekendheid op.

Promoten op de juiste manier

Let op! Als uw bedoeling is om de bedrijfsfilm te promoten op bijvoorbeeld social media, is het hierbij wel belangrijk dit op de juiste manier te doen.

De bedrijfsfilm kan nog zo perfect geproduceerd zijn met als doel het behalen van klanten en sales, maar als u uw bedrijfsfilm niet op de juiste manier promoot zal het effect beperkt zijn. Reclame maken dient op de juiste manier te gebeuren!

Wij zorgen dat uw bedrijfsfilm ideaal is om te promoten en effectief te werken. Wel is het aan u de taak om de gemaakte bedrijfsfilm zoveel mogelijk te delen als uw doel het bereiken van zoveel mogelijk kijkers (& klanten) is.

Indien mogelijk is het zelfs een aanrader te adverteren met uw bedrijfsfilm. Ook hierbij helpen onze specialisten u graag!

Bedrijfsfilm laten maken om uw werkwijze te tonen

Een bedrijfsfilm laten maken kan ook een heel ander doel hebben dan het binnenhalen van meer klanten. Bijvoorbeeld het tonen van uw werkwijze. Het kan zo zijn dat u uw werkwijze wilt laten zien aan uw potentiële, maar ook aan uw huidige klanten. Dit kan diverse redenen & voordelen hebben:

– U wilt de klant laten zien hoe zorgvuldig zijn/haar product/dienst gemaakt en geleverd wordt.
– Het werk en de uren die erin zitten wordt regelmatig onderschat waardoor de prijs te duur lijkt. U wilt tonen hoeveel werk en uren er daadwerkelijk in zitten.
– U wilt kijkers informeren en via deze weg ook wat naamsbekendheid meepakken. Wie kennis over zijn of haar vak kan delen straalt immers expertise uit.

En zo kunnen er nog veel meer redenen zijn waarom u uw werkwijze zou willen laten zien in een bedrijfsfilm.

Als dit uw doel is dan gaat ons team net iets anders te werk. Marketingtechnieken om meer klanten binnen te halen zijn immers geen prioriteit meer. Een overzichtelijk proces wordt veel belangrijker. Vaak wordt er aan een bedrijfsfilm met dit doel ook een voice-over toegevoegd. Daarover vertellen we later meer.

Meer vertrouwen winnen door uw werkwijze te tonen

Een groot voordeel bij zo’n soort bedrijfsfilm is dat u veel vertrouwen wint van de klant. Door te laten zien dat hun spullen (bijvoorbeeld) zorgvuldig worden geproduceerd, ingepakt of geleverd, geeft u de klant een erg prettig gevoel.

Daarnaast is de mens van zichzelf erg nieuwsgierig. Wanneer u hen een kijkje achter de schermen geeft worden ze vaak gerust gesteld. Dit leidt tot voldoening en dus ook meer vertrouwen.

Een ander groot voordeel is dat de klant bijvoorbeeld ziet hoeveel werk een bepaalde productie daadwerkelijk kost. Het kan best zo zijn dat uw klant de prijzen behoorlijk duur vindt. Hij of zij weet echter niet hoeveel tijd, energie en vakmanschap er in uw product of dienst zit.

Door dit te laten zien kan de klant meer begrip krijgen voor uw vraagprijs. Als bedrijf wordt u dus ook minder makkelijk gezien als “duur”, maar juist eerder als een bedrijf dat alle nodige moeite steekt in haar klanten.

Wij raden het om die reden ook vaak aan om volledige processen in beeld te brengen als uw doel is om uw werkwijze aan de klant te tonen. Dit leidt er wel toe dat de opnames erg lang kunnen duren.In de edit wordt alles tot een versneld geheel gebracht. 

Voorbeeldvideo: De bedrijfsfilm van NedCap Reclame. Deze videoproductie had als doel het tonen van de werkwijze. 

Bedrijfsfilm laten maken om huidige acties te promoten

Dit valt wat ons betreft eigenlijk net niet in de categorie bedrijfsfilms, maar meer onder de categorie promotiefilms. Hierbij is het doel namelijk het promoten van een huidige actie of aanbieding. Zo kunnen er bijvoorbeeld producten, of stukken uitleg over bepaalde diensten in beeld komen.

Deze video’s worden vaak slechts een aantal dagen tot weken gebruikt. Enkele weken of maanden later wordt er dan een nieuwe videoproductie gemaakt. Hierin komt uiteraard de nieuwe actie voor.

Een bedrijfsfilm laten maken hoeft dus niet een eenmalige actie te zijn. Er zijn ook zeker bedrijven die iedere maand of bijvoorbeeld iedere 3 maanden voor een nieuwe bedrijfsfilm of promotievideo gaan.

Hierin zijn overigens ook lange termijn afspraken mogelijk. Bedrijven die echt iedere week of iedere maand producties bij ons afnemen kiezen over het algemeen vaak voor abonnementsvormen.

Een voordeel van een promotiefilm voor een specifieke actie is dat u aan de kijkers laat zien actief te zijn als bedrijf. U staat niet stil, maar probeert continu uw klanten blij te maken met nieuwe aanbiedingen.

Daarnaast kan zo’n soort bedrijfsfilm ervoor zorgen dat u gigantische verkopen draait in een korte tijd. Ondanks dat het een klein nadeel is dat dit maar voor een “korte” tijd is, is het vaak wel erg goed voor uw bedrijf. Een goed marketingplan bevat vaak ook maandelijkse promotievideo’s. 

Overigens is dit ook een manier om klanten die u al had ertoe te overtuigen om snel nog een aankoop bij u te doen. Als eerste bedrijfsfilm is dit niet de beste optie, maar als u al een tijdje bezig bent, een wat groter marketingbudget heeft en een mooie aanbieding in uw hoofd heeft kan zo’n promotievideo uitstekend werken!

Social media opvullen

Een ander relatief veel voorkomend motief om een promotievideo of bedrijfsfilm te laten maken, is om social media kanalen op een professionele manier op te vullen. Video’s die hiervoor worden gebruikt zijn vaak nog korter dan reguliere bedrijfsfilms. Er komt geen uitleg in voor, maar een simpel op de beat gemonteerde video met hier en daar wat effecten. Niet alleen bedrijven, maar ook bijvoorbeeld influencers maken hier veel gebruik van.

Dergelijke video’s zorgen ervoor dat u meer wordt gezien als ondernemer, of bijvoorbeeld dus als influencer. Het is veel aantrekkelijker dan een social media account dat enkel is opgevuld met teksten en foto’s. Men klikt overigens ook veel sneller op een video, dan op een grote lap tekst. Verder wekt het ook een erg professionele indruk.

De video’s worden nog een stuk aantrekkelijker door bijvoorbeeld de drone shots die erin voorkomen. Droneshots kunt u bij vrijwel iedere bedrijfsfilm toevoegen aan uw pakket, maar u kunt bij ons ook los een drone piloot huren.

Overigens halen extreem veel ondernemers niet het maximale uit social media, wat naar onze mening erg zonde is. Een goed geordend social media kanaal kan immers leiden tot een gigantische groei in naamsbekendheid en hoeveelheid klanten. 

Voorbeeldvideo: De promotievideo Kossonutrition (influencer Kosso) Kort & krachtig, bedoeld voor social media.

Uiteraard kunnen bedrijfsfilms nog veel meer verschillende doelen en voordelen met zich meebrengen. De hierboven genoemde doelen en voordelen zijn echter wel de meest voorkomende. Heeft u zelf bepaalde bijzondere doelen? Geef het dan gerust bij ons aan! Onze filmploeg, maar ook onze media experts zullen er alles aan doen om op de juiste manier creatief met u mee te denken!

2. Welke soorten bedrijfsfilms kunt u laten maken?

Soorten bedrijfsfilms vallen in principe onder te verdelen in een aantal categorieën. Welke categorie u het liefst heeft hangt natuurlijk af van uw eigen wensen. Bij het ene doel kan de ene soort bedrijfsfilm echter wel effectiever zijn dan bij het andere doel. Wat dit betreft geven wij u uiteraard alle nodige advies.

Hieronder sommen we de 3 meest voorkomende soorten bedrijfsfilms op.

Bedrijfsfilm laten maken met voice-over

Als u een uitgebreide bedrijfsfilm laat maken dan is een voice-over een absolute aanrader. Dit is een erg goede optie als u uw onderneming wilt introduceren. U wilt laten zien, maar ook duidelijk vertellen wat uw bedrijf doet en levert. Ook is het vaak de ideale optie als uw doel is om uw werkwijze te laten zien.

Een bedrijfsfilm met voice-over is de meest klassieke soort bedrijfsfilm. Het geeft een maximaal goed overzicht van hetgeen dat u duidelijk wilt maken. In de meeste gevallen is dit dan ook de soort bedrijfsfilm die wij aanraden aan onze klanten. Ook als uw doel het behalen van meer sales en klanten is kan een bedrijfsfilm met voice-over optimaal werken.

In dat geval is het echter wel belangrijk dat niet alleen de bedrijfsfilm zelf, maar ook de voice-over conversie-geoptimaliseerd is. Uiteraard zorgen wij hiervoor!

Een bedrijfsfilm laten maken met voice-over is als één van de weinige soorten bedrijfsfilms een keuze die bij vrijwel elk doel goed is. Of u nu meer klanten wilt behalen, meer naamsbekendheid wilt of een ander doel heeft. De tekst van de voice-over is in iedere situatie uniek.

De beelden en de voice-over sluiten dan ook altijd goed op elkaar aan.

Onze filmploeg gaat dusdanig te werk dat alle nodige beelden op de locaties worden gemaakt. Tijdens de videomontage wordt uiteindelijk een logisch en vloeiend geheel gecreëerd van alle beelden.

De voice-over wordt ook in deze fase pas toegevoegd aan de video. Dit wordt op een dusdanige manier gedaan dat de beelden en de voice-over elkaar aanvullen. Wat de kijker ziet, daarover hoort hij of zij tegelijkertijd meer informatie. Dit versterkt het effect enorm en zorgt dat de informatie goed aankomt bij de kijker. De videomontage van uw bedrijfsfilm is dan ook het gedeelte waar verreweg de meeste uren in zitten.

Onlangs heb ik samengewerkt met BEKA Media voor onze nieuwe bedrijfsfilmpje. Berke en Kaan zijn respectvolle en talentvolle jongens met passie voor hun vak. Binnen een week was alles klaar en online. Jongens bedankt voor alles! Dikke aanrader!

Ersan

Motorrijschool Hallo Moto

Voorbeeldvideo: De bioscoop advertentie van Motorrijschool Hallo Moto. Deze video is geen uitgebreide, maar zeer korte bedrijfsvideo.

Bedrijfsfilm laten maken met titels

Dit is uiteraard weer een hele andere soort bedrijfsfilm dan de vorige variant. Een bedrijfsfilm met titels betekent niet direct dat de kijker gedurende de hele video aan het lezen is. In de meeste gevallen is het een promotievideo, netjes op de beat gemonteerd waarbij de kijker enkel tussendoor wat titels te zien krijgt.

De titels zeggen kort iets over de voordelen van uw diensten, producten of uw bedrijf in zijn geheel. Ook deze titels worden uiteraard marketingtechnisch op de juiste manier in beeld gebracht.

Dit kan een erg goede keuze zijn als u simpelweg niet veel te vertellen heeft, maar vooral dingen wilt laten zien aan de kijker. De beelden zelf moeten eigenlijk alles al zeggen. Wij brengen bijvoorbeeld uw zaak in beeld, van binnen en van buiten, of bijvoorbeeld uw producten.

Ondertussen worden op een aantal momenten bepaalde specifieke voordelen van uw bedrijf kort in beeld gebracht. Dit gebeurt op een opvallende, maar niet storende manier. 

In de ene bedrijfsfilm gaat het om slechts 2 titels over de hele bedrijfsfilm, en bij de ander zijn dit er bijna 10.

Dit hangt in de eerste plaats natuurlijk af van de lengte van uw bedrijfsfilm. Daarnaast hangt het ook af van het aantal “Unique Selling Points” dat u met de kijker wilt delen. Dit zijn eigenlijk de specifieke dingen waarin uw bedrijf zich onderscheidt. Wat maakt uw bedrijf speciaal? Waarom zou de kijker bijvoorbeeld klant bij u moeten worden?

Vaak zijn gaan titels wel over dingen die de kijker niet meteen op beeld kan zien. In de meeste gevallen brengen we hetgeen dat aan de beelden al te zien is, niet nogmaals als tekst ook in beeld. Uiteraard tenzij dit marketingtechnisch beter is om wel te doen.

De titels worden dusdanig ingevoegd dat het past bij de video. Er worden geen lelijke teksten toegevoegd, puur voor de informatie. Als uw bedrijf aan bepaalde specifieke kleuren herkenbaar is, gebruiken wij bijvoorbeeld deze kleuren in de titels.

Voorbeeldvideo: De bedrijfsfilm van Woiss Meubel. Een bedrijfsfilm met titels. 

Voorbeeldvideo: De bedrijfsfilm van Woiss Meubel. Een bedrijfsfilm met titels. 

Voorbeeldvideo: Promotievide Gemeente Rotterdam. Een promotievideo met meerdere betrokken sprekers, waaronder de Rotterdamse burgermeester Aboutaleb.

Bedrijfsfilm laten maken met spreker

Ook deze variant is zeker niet onbelangrijk om te noemen. Er zijn namelijk ook bedrijfsfilms zonder voice-over of titels, maar wel met een spreker. Hij of zij vertelt alle nodige informatie. Ook dit is een erg populaire keuze.

Veel bedrijven en organisaties kiezen er bijvoorbeeld voor om meerdere leden van de organisatie te laten spreken in de bedrijfsfilm. Zo kan het bijvoorbeeld zo zijn dat iedereen iets over zijn of haar functie vertelt. Wat vaak wordt gedaan is dat terwijl de spreker de nodige uitleg geeft er continu nieuwe zaken in beeld komen. Zo wordt het niet saai en benutten we de minuten goed.

Alle sprekers worden vloeiend achter elkaar geplakt. De shots die ondertussen te zien zijn, zijn uiteraard wel een aanvulling op hetgeen dat zij vertellen. De bedoeling is dat alles goed en logisch op elkaar aansluit. Hier zorgen wij in de edit voor. Als u de juiste sprekers heeft en graag de informatie aan uw eigen specialisten wilt laten vertellen, dan kan een bedrijfsfilm laten maken met spreker een goede optie zijn. Het zijn vaak scholen en organisaties die hiervoor kiezen, maar ook als bedrijf zijnde kunt u gebruik maken van deze optie.

Wij hebben onder andere voor de 70+ locaties van Peuterschool Peuter & Co per locatie een losse promotievideo gemaakt met spreker. Verder deden wij dit ook eerder voor Albeda Weena, Calvijn Business College & Gemeente Rotterdam.

3. Bedrijfsfilm maken met drone

Een bedrijfsfilm laten maken met drone is zoals wij vaker benoemen een absolute aanrader.

Waarom staat een bedrijfsfilm met drone niet tussen de soorten bedrijfsfilms hierboven? Dit komt doordat wij drone beelden bij vrijwel iedere bedrijfsfilm aanraden!

Of uw bedrijfsfilm nu met voice-over is of alleen uit beelden bestaat. Beelden vanuit de lucht maken uw video bijna altijd een stuk aantrekkelijker. Het is dan ook niet voor niets dat wij bijna iedere bedrijfsfilm en promotievideo starten met drone beelden. Dit is een sleutel naar een aantrekkelijke bedrijfsfilm.

Drone shots trekkeen meteen de aandacht van de kijker. Zelfs als de kijker eigenlijk niet geïnteresseerd was in het onderwerp, kunnen drone shots ertoe leiden dat hij of zij toch nog eventjes verder kijkt. 

Een bedrijfsfilm laten maken met drone straalt niet alleen klasse uit, maar het is ook weer marketingtechnisch een erg goede keuze. Een pakkend startshot is van cruciaal belang in uw videoproductie. 

Daarnaast geven drone beelden een professionelere indruk. Hierdoor komt u vaak nog beter over bij de kijkers. Tussendoor laten we zoals in de meeste voorbeeldvideo’s te zien is ook nog wat extra beelden zien. Soms omdat dit de video simpelweg mooier maakt, maar soms ook om even een overzichtelijk shot te hebben om bijvoorbeeld titels in beeld te brengen.

Drone shots zorgen voor de juiste variatie in uw bedrijfsfilm! Sinds dat wij enkele jaren geleden drone beelden hebben toegevoegd aan de mogelijkheden die wij bieden, hebben wij gezien hoe groot de impact hiervan is.

Tegenwoordig beschouwen wij drone shots als een onmisbare factor. Vandaar dat onze drone piloot ook bij vrijwel iedere shoot aanwezig is. Een drone piloot huren is sinds enkele jaren ook los mogelijk bij ons!

Kortom, een bedrijfsfilm maken met drone is als u het ons vraagt bijna altijd beter dan een variant zonder drone. Het brengt talloze voordelen met zich mee en zorgt uiteindelijk zelfs dat u uw doel met de bedrijfsfilm sneller zult behalen. Huurt u onze drone piloot in voor uw shoot? Dan kunt u tijdens de opnames ook een gratis luchtfoto laten maken. Dit krijgt u er als service van de zaak bij!

4. Bedrijfsfilm laten maken, hoe gaat het proces?

Een bedrijfsfilm laten maken hoeft niet erg lang te duren. Wij zorgen dat dit maximaal efficiënt verloopt, maar het is natuurlijk wel belangrijk dat het op de juiste manier wordt gedaan.

Als u een eigen bedrijfsfilm wilt laten maken komen er een aantal simpele stappen bij kijken. Het begint natuurlijk bij het punt waarop u contact met ons opneemt, één van onze pakketten uitkiest of een gratis offerte aanvraag indient.

Vanaf dit punt weten wij wat uw wensen zijn en helpen wij u verder.

Stel, u heeft een standaard pakket uitgekozen voor uw bedrijfsfilm. Dan is de volgende stap dat u binnen enkele uren de offerte met het pakket naar uw wens zult ontvangen.

Daarnaast zullen wij contact met u opnemen om de nodige details te bespreken. We zullen al uw vragen beantwoorden en uw huidige twijfels behandelen.

Belangrijk om te weten is dat wanneer u een pakket aanvraagt, er nog niets vast staat. Het aanvragen van een pakket betekent nog niet direct dat u dit pakket moet kopen.

Het kan ook zo zijn dat u niet één van onze standaard pakketten heeft gekozen, maar een offerte op maat heeft aangevraagd. In dat geval zullen wij kijken wat we met uw wensen voor u kunnen betekenen. Op basis hiervan zullen wij een offerte op maat maken en deze naar u toesturen. Tevens in dit geval nemen we natuurlijk contact met u op.

Onze offerte zal op maat worden gemaakt en onnodige kosten zullen worden vermeden. Wij kijken specifiek naar wat er wel en niet nodig is om uw wensen na te komen! Dit is ook meteen de reden dat wij van BEKA Media tegenover onze uitstekende kwaliteit, erg efficiënte prijzen bieden. We maken alleen de kosten die nodig zijn. Zo voorkomen we dat u onnodig extra betaalt!

In het geval dat de vraagprijs in de offerte boven uw budget is kijken wij graag met u mee wat wij binnen uw budget voor u kunnen betekenen.

De prijs die wij u in eerste instantie toesturen is altijd de prijs op basis van het best mogelijke. Hieronder valt bijvoorbeeld de best mogelijke filmapparatuur en het meest uitgebreide pakket. Een cinematisch geproduceerde bedrijfsfilm met alles wat nodig is om zowel kwalitatief als marketingtechnisch tot het beste resultaat te komen.

In het geval van een beperkt budget kunnen wij bijvoorbeeld kiezen voor wat minder geavanceerd videoapparatuur. U zult in dit geval nog steeds een 4K bedrijfsfilm ontvangen, maar bijvoorbeeld net iets minder cinematisch.

Zodra wij een akkoord hebben bereikt en alles rond is, is het eigenlijk een kwestie van een datum prikken. Wij kijken dan op welke dagen onze filmcrew bij u langs kan komen. Dit wordt uiteraard met u overlegd.

Voor de afgesproken datum treffen wij alle nodige voorbereidingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het klaarmaken van alle apparatuur. Hieronder vallen niet alleen camera’s en drones, maar indien nodig ook belichting, geluidsapparatuur, extra statieven en batterijen en nog veel meer.

De opnamedag(en)

Op de afgesproken datum(s) vinden uiteindelijk de opnames van uw bedrijfsfilm plaats. Wij hoeven u zeker geen datum te geven die pas over enkele maanden is. Over het algemeen hebben wij voldoende cameramannen beschikbaar om een afspraak te maken met u binnen de gewenste periode.

Wanneer wij langskomen om te filmen hangt met name af van wat u prettig vindt. In de meeste gevallen kunnen de opnames binnen 2 weken al plaatsvinden.

Nog korter op de dag is ook vaak mogelijk. Hoeveel dagen wij voor de opnames nodig hebben wordt ook besloten op basis van wat er allemaal gefilmd moet worden. Bij de meeste bedrijfsfilms is 1 dag of 1 dagdeel filmen meer dan genoeg. Voor de uitgebreidere bedrijfsfilms hebben wij ook grotere pakketten beschikbaar.

Onze cameraman, regisseur en bijvoorbeeld drone piloot zijn dusdanig op elkaar ingespeeld dat alles soepel en efficiënt verloopt. Waar mogelijk filmen zij bijvoorbeeld tegelijkertijd en waar nodig ondersteunen zij elkaar. Als u zelf tijdens de opnames geen taak heeft zoals bijvoorbeeld spreken in de video, dan zullen wij u gedurende de opnames niet lastig vallen. U kunt uw gangetje gaan terwijl wij alle nodige beelden maken!

De videomontage

Na de opnames vindt de videomontage plaats. Onze video editor zorgt dan dat er een vloeiend geheel wordt gecreëerd naar uw wensen en doelen. De drone beelden en de beelden van de camera(‘s) worden afgewisseld met elkaar.

Indien u een bedrijfsfilm met voice-over laat maken wordt de voice-over ook tijdens de edit toegevoegd aan de video.

Als de volledige video staat wordt ook de kleurcorrectie gedaan door onze specialisten. De kleurcorrectie is de kers op de taart. Dit maakt uw bedrijfsfilm een stuk levendiger een aantrekkelijker. Kleurcorrectie zit overigens altijd in het pakket.

Na de opnamedagen hanteren wij een gemiddelde levertijd van 1 tot maximaal 2 weken voor uw bedrijfsfilm.

Bij korte promo’s is de montage vaak binnen een week afgerond na de opnames.

Uitgebreidere bedrijfsfilms kunnen wat meer tijd in beslag nemen. Heeft u zelf een deadline? Dan horen wij dit uiteraard ook graag! Het aanvragen van een spoedopdracht behoort overigens ook tot de mogelijkheden!

5. Bedrijfsfilm laten maken kosten

Bedrijfsfilm laten maken kosten hangen af van een aantal verschillende factoren. Gemiddeld kan worden gezegd dat bedrijfsfilm laten maken kosten bij ons starten vanaf zo’n €995. Vanaf dit bedrag kunt u rekenen op een volledig op maat gemaakte bedrijfsfilm inclusief drone shots van onze drone piloot en een professionele voice-over. Uiteraard kunt u ook rekenen op 4K beelden die op locatie worden geschoten en een professionele videomontage. Wel is dit zoals gezegd zo’n beetje de startprijs van een volledig complete bedrijfsfilm.

Binnen een wat lager budget kunnen wat simpelere promotievideo’s worden geproduceerd.

Hierboven hebben we vrijwel alle nodige uitleg gegeven met betrekking tot de soorten bedrijfsfilms en de processen. De exacte bedrijfsfilm laten maken kosten hangen dan ook vooral af van deze factoren.

De filmapparatuur die nodig is voor uw bedrijfsfilm, het aantal uren dat er gefilmd moet worden en het aantal uren die onze editors in de videomontage moeten stoppen spelen de grootste rol bij de bedrijfsfilm kosten.

Met name omdat wij bedrijfsfilms op maat maken kunnen de kosten erg variëren. We hebben enkele vaste pakketten, maar u kunt ook zelf uw eigen pakket samenstellen.

Wij bieden pakketten tegenover zeer voordelige bedrijfsfilm kosten. Dit betekent dat onze kwaliteit/prijs verhouding van het beste niveau is. Wij zorgen dat u uw doelen behaalt met de bedrijfsfilm en zeer tevreden bent aan het einde van de rit! Wij zorgen dat de investering die u doet het meer dan waard is!

Hieronder kunt u onze bedrijfsfilm laten maken kosten bekijken in de vorm van enkele pakketten. Uit deze pakketten kunt u een keuze maken als u zelf ongeveer een idee heeft van wat u wilt. Het aantal uren filmen dat per pakket staat opgegeven is slechts een indicatie.

Wilt u liever uw eigen kostenplaatje op maat laten maken op basis van zeer specifieke wensen? Dan is het een aanrader een offerte aan te vragen. Dit is geheel vrijblijvend.

Na uw aanvraag zal één van onze specialisten binnen 24 uur contact met u opnemen om uw wensen te bespreken! Ook kunt u zelf direct telefonisch contact opnemen!

Kosten bedrijfsfilm laten maken

Alle bedrijfsfilm laten maken kosten hieronder zijn inclusief de opnames, de videomontage & kleurcorrectie. Al onze diensten worden geleverd in 4K en er zitten uiteraard geen addertjes onder het gras!

– De juiste marketingtechnieken toegepast in uw bedrijfsfilm
– Ieder pakket bevat een gratis wijzigingsronde om maximale tevredenheid te kunnen realiseren

– 4K opnames op locatie
Geen extra reiskosten

Geen parkeerkosten
Gratis kleurcorrectie na de edit
– 50% korting op bedrijfsfoto’s bij afname van een bedrijfsfilm

Belangrijk om bij de pakketten te vermelden is overigens wel dat het aantal uren filmen en de lengte van uw uiteindelijke bedrijfsfilm in deze pakketten slechts indicaties zijn.

Over het algemeen worden de bedrijfsfilm laten maken kosten niet extreem beïnvloed door hoelang u het uiteindelijke resultaat wilt hebben. De minuten zijn een indicatie om u de mogelijkheden te laten zien.

Hetzelfde geldt voor het aantal uren filmen. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u zonder kennis over videoproducties zelf geen idee hebt hoelang er gefilmd zou moeten worden voor uw bedrijfsfilm. Het komt dan ook regelmatig voor dat klanten denken dat een bedrijfsfilm van “slechts 1 minuut”, ook erg snel gefilmd is. Dit kan in sommige gevallen kloppen, maar ook een bedrijfsfilm van slechts 1 minuut kan ons soms een volledige dag aan opnames kosten.

De meeste uren zitten verreweg in de edit van uw video.

6. Bedrijfsfilms door heel Nederland

Wij leveren als bedrijf zijnde onze bedrijfsfilm diensten door heel Nederland. Dit is dan ook een extra punt dat ons als bedrijf zijnde onderscheidt van veel anderen. De stad of provincie waar u gevestigd zit maakt niet uit wat de mogelijkheden betreft. Tot nu toe hebben wij dan ook met diverse grote organisaties en bedrijven gewerkt door heel Nederland.

Hieronder gaan we in op een aantal specifieke steden en het laten maken van een bedrijfsfilm in deze steden!

Bedrijfsfilm laten maken

7. Bedrijfsfilm laten maken Rotterdam

Bedrijfsfilm laten maken in Rotterdam? Dan is BEKA Media uw ideale zakenpartner!

Onze filmspecialisten zijn uitermate ervaren als het gaat om de productie van bedrijfsfilms in Rotterdam en omstreken. Dit heeft er onder meer mee te maken dat veel van onze klanten ook gevestigd zitten in Rotterdam. Ook ons eigen hoofdkantoor bevindt zich in Rotterdam.

Een bedrijfsfilm laten maken in Rotterdam is meteen een wat specifiekere wens dan überhaupt een bedrijfsfilm laten maken.

In Rotterdam uw bedrijfsfilm laten maken heeft los van alle pluspunten ook nog een extra bijkomend voordeel. Namelijk dat dit in sommige gevallen voor snellere levertijden kan zorgen. Dit heeft ermee te maken dat ons hoofdkantoor gevestigd is in Rotterdam. Het heen en weer brengen van eventuele filmapparatuur is dus bijvoorbeeld al een stuk efficiënter te regelen.

Verder brengt een bedrijfsfilm laten maken in Rotterdam ook wat extra voordelen met zich mee in vergelijking met bedrijfsfilms op andere locaties.

In de omgeving van Rotterdam hebben onze specialisten namelijk alle nodig kennis wat betreft de plekken die ideaal zijn om te filmen. Met name in deze omgeving weten onze videograven wat het beste is om bijvoorbeeld te kiezen qua locatie als u zelf geen pand heeft, maar ook als eventuele extra locatie als u zelf wel over een pand beschikt.

Het kan uiteraard zo zijn dat u uw eigen bedrijfspand heeft in de stad en dat extra locaties niet nodig zijn, maar in veel gevallen zijn extra locaties toch handig om te bezoeken voor bijvoorbeeld wat extra sfeerbeelden of drone beelden. Naar de locaties hoeft in dit geval dus geen extra onderzoek gedaan te worden.

Verder maken wij in Rotterdam en omstreken graag wat extra drone beelden voor u indien nodig. Het komt namelijk nog best vaak voor dat klanten graag losse beelden van Rotterdam toegevoegd willen hebben aan hun bedrijfsfilm. Dit kan voor variatie zorgen en een mooie toegevoegde waarde hebben!

Onze cameraman inhuren voor losse beelden is overigens ook mogelijk in Rotterdam en omstreken

In Rotterdam en omstreken hebben wij tot nu toe onder andere samenwerkingen gehad met de Gemeente Rotterdam, Albeda Weena, Calvijn Business College, Peuter & Co, Kruidvat Slinge en Stichting JOZ.

Ook bieden wij losse beelden aan van Rotterdam die we al hebben en indien nodig inzetten voor onze klanten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een uitgebreide timelapse van de zonsondergang bij de Erasmusbrug.

Uw eigen bedrijfsfilm laten maken in Rotterdam? Neem vooral contact met ons op of dien uw aanvraag in! Ook bent u van harte welkom om op afspraak bij ons langs te komen voor het bespreken van uw project!

8. Bedrijfsfilm laten maken Amsterdam

Bedrijfsfilm laten maken Amsterdam? Ook dan bent u bij BEKA Media aan het juiste adres! Wij produceren uw bedrijfsfilm Amsterdam exact naar wens en met alle nodige creativiteit!

Een bedrijfsfilm laten maken Amsterdam gebeurt niet alleen in fantastische 4K kwaliteit, maar wij passen ook nog eens de juiste marketingtechnieken toe in uw video. Zo ontvangt u aan het einde van de rit een Bedrijfsfilm die u daadwerkelijk helpt uw doel te behalen. Wij maken klanten van uw kijkers!

Onze videospecialisten zijn uiterst ervaren met de productie van bedrijfsfilms in Amsterdam en omstreken. Een bijkomend voordeel hiervan is dat het uitkiezen van filmlocaties vaak niet erg lang hoeft te duren. Locatie-onderzoek is in veel gevallen zo gedaan.

Het kan natuurlijk ook best zo zijn dat u zelf uw bedrijfspand heeft in Amsterdam en de opnames hier wilt laten plaatsvinden. In dat geval hoeven er helemaal geen locaties onderzocht te worden! 

Wel kijken wij bijvoorbeeld of het maken van drone beelden rond uw bedrijfspand mogelijk is en of er geen vliegvelden te dichtbij uw locatie zitten.

In sommige gevallen is het ondanks dat u uw eigen pand heeft handig om toch ook in andere gebieden van Amsterdam beelden te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mooie sfeerbeelden of drone beelden voor tussendoor in uw video!

Dit maakt uw bedrijfsfilm Amsterdam een stuk aantrekkelijker voor de kijker. Het zorgt voor de nodige variatie.

Een populaire keuze is bijvoorbeeld het gebruiken van een timelapse (versneld beeld) van de grachten.

Zoals gezegd zijn onze filmspecialisten uiterst ervaren met het maken van bedrijfsfilms in Amsterdam.

We kunnen alle kanten op wat de mogelijkheden betreft en ook meerdere dagen achter elkaar filmen (indien nodig) voor uw bedrijfsfilm in Amsterdam is geen enkel probleem!

Tot nu toe hebben wij dan ook met diverse Amsterdamse bedrijven samengewerkt waaronder Stichting Leren Voor De Toekomst, Stichting Talenten van Morgen en De Turkse Ouderenraad Amsterdam.

Zo nam de Turkse Ouderenraad zelfs voor een lange periode wekelijks een video bij ons af. Voor dit soort situaties hebben wij voordelige abonnementsvormen!

Onze bedrijfsfilm diensten worden regelmatig geleverd in Amsterdam. Talloze tevreden klanten zijn u dan ook al voorgegaan!

Uw eigen bedrijfsfilm laten maken Amsterdam? Bekijk gerust onze pakketten of neem direct contact op!

9. Uw eigen bedrijfsfilm laten maken?

Weet u inmiddels genoeg over de werking, het proces en bijvoorbeeld de soorten bedrijfsfilms en wilt u nu uw eigen bedrijfsfilm laten maken?

Klik dan hier om een keuze te maken uit onze diverse bedrijfsfilm pakketten. Zitten uw specifieke wensen hier niet tussen? Klik dan op “Bedrijfsfilm op maat”. Voer de nodige informatie in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op met een op maat gemaakte prijs!

Voor vragen kunt u gerust contact met ons opnemen!

 

Loading...