fbpx

Bedrijfsfilm kosten, uw bedrijfsfilm binnen uw budget

Bedrijfsfilm Tarieven

Bedrijfsfilm kosten zijn zoals wij wel in meerdere artikelen uitleggen enorm variërend. Één van de meest gestelde vragen aan ons: Wat kost een bedrijfsfilm? Of wat kost een aftermovie maken of drone film laten maken? Dit zijn echter vragen die wij enkel kunnen beantwoorden als we net iets meer informatie van u krijgen. Één ding maakt ons echter wel onderscheidend, namelijk dat wij de meest unieke video’s voor de mooiste prijzen maken. Ook kunt u uw eigen budget aangeven.

Wat maakt de bedrijfsfilms van BEKA Media zo speciaal?

Op diverse vlakken onderscheiden wij ons als bedrijf van vele anderen. Om te beginnen is BEKA Media gespecialiseerd in iedere soort video. Bedrijfsfilms, aftermovies, animaties etc. Het mooie is hierbij dat uw video er tot in het detail uit kan komen te zien hoe u wilt. Ook wanneer u zelf geen enkel idee heeft van wat uw wilt stellen wij u absoluut tevreden. Wij kunnen u bijvoorbeeld vragen stellen om erachter te komen wat u wilt bereiken met een video om zo te concluderen wat het beste voor u zal zijn. In dit volledige proces kunnen wij rekening houden met uw budget. Op deze manier houden we de bedrijfsfilm kosten binnen uw eigen budget.

Bedrijfsfilm kosten, wat is bepalend?

Bedrijfsfilm kosten worden op slechts een aantal factoren gebaseerd. De prijs kan dan op basis van één of meerdere van deze factoren verlaagd worden indien het toch te hoog is voor u. Daarover leest u zo meer.

Bedrijfsfilm kosten worden gebaseerd op:

  • Hoelang er gefilmd moet worden
  • Hoelang de montage van de video zal duren
  • Reiskosten op basis van locaties
  • De apparatuur die voor het beste resultaat kan zorgen

Deze factoren worden los echter ook weer op enkele punten gebaseerd. Hoelang er bijvoorbeeld gefilmd moet worden hangt af van uw video. Bij een “normale” bedrijfsfilm met een gemiddeld pand zijn wij meestal tussen de 3 en 6 uur aan het opnemen. Dit kan echter een stuk langer duren als u uw bedrijf gedetailleerder naar voren wilt brengen. Nadat we weten wat u precies wilt kijken wij hoeveel uur we nodig zullen hebben voor het filmen.

De tijd die er in de montage, oftewel de edit gaat, is zeer afhankelijk van de soort video. Een bedrijfsfilm waarbij we een enorm pand hebben en alles zeer netjes op de beat moeten monteren kan erg lang duren om in elkaar te zetten. Een video waarbij er weinig shots zijn en weinig effecten nodig zijn kan korter duren. Ook de kleurcorrectie van uw video is belangrijk en kost aardig wat tijd. Dit behoort tot de montage van de video.

De apparatuur kosten gelden per dag. Wij kijken wat voor u de beste apparatuur is om mee te nemen en geven in de offerte duidelijk aan wat u voor deze apparatuur betaalt.

Bedrijfsfilm kosten te hoog?

Als de bedrijfsfilm kosten u te hoog zijn dan kunnen wij een aantal zaken anders aanpakken. Op deze manier proberen wij u maximaal tegemoet te komen in de prijs. Zo kunnen we bijvoorbeeld gaan voor een iets minder uitgebreide video wat ertoe leidt dat er minder uren in de opnames gestopt moeten worden. Ook kunnen we kiezen voor een minder uitgebreide montage. Tevens dit leidt tot minder werkuren. Een ander punt dat voor lagere kosten kan zorgen is natuurlijk apparatuur. Wij raden u ten alle tijden aan gebruik te maken van de beste apparatuur, maar indien dit net te hoog is voor uw budget kunnen wij ook hierbij wat minder uitgebreide apparatuur kiezen. Als de video die u wilt in het buitenland gefilmd moet worden zijn de prijzen uiteraard hoger.

U heeft ook altijd de mogelijkheid om uw budget bij ons aan te geven. In dat geval kunnen wij kijken wat het best mogelijke is binnen uw portemonnee. Neem gerust contact met ons op indien u vragen heeft. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen!

Loading...