Bedrijfsfilm – Caravanstalling Margraten

Caravanstalling Margraten is een grote caravanstalling in het zuiden van de provincie Limburg. Richting het einde van 2022 kreeg het bedrijf de wens een bedrijfsfilm te laten maken en via deze weg aan toekomstige klanten te tonen wat ze te bieden hebben.

Hiervoor nam de caravanstalling contact met ons op. Samen met onze specialisten nam Caravanstalling Margraten hen wensen door. Op basis van deze wensen hebben wij een toepasselijk aanbod gedaan.

Eén van de belangrijkste punten voor Caravanstalling Margraten was dat de grootte van het terrein in beeld kwam door middel van een drone. Een bedrijfsfilm laten maken en voor de beelden vanuit de lucht een drone piloot huren kan natuurlijk bij BEKA Media! Dit behoort dan ook tot één van onze populairste combi-pakketten!

De opnames van de caravanstalling zijn in eerste instantie een aantal keer uitgesteld in verband met slechte weersomstandigheden. Regelmatig komt het voor dat klanten geen boeking voor een bepaalde datum durven te plaatsen, omdat ze bang zijn dat de weersomstandigheden op die datum niet zullen meezitten. In dergelijke situaties bieden wij u echter de mogelijkheid de opnames (indien dit nog mogelijk is) te verplaatsen naar de volgende beschikbare datum.

Caravanstalling Margraten opnames

De opnames van de bedrijfsfilm van Caravanstalling Margraten duurden zoals gebruikelijk één dagdeel. Het bedrijf vond het uiterst belangrijk dat er met name veel beeldmateriaal vanuit de lucht werd gemaakt. Het tonen van de grootte van het terrein was een hoge prioriteit.

Voor de opnames vanuit de lucht heeft onze drone piloot een 4K drone van DJI gebruikt. De beelden vanaf de grond, voor bijvoorbeeld de shots van dichtbij, zijn gemaakt met een 4K Sony FDR camera. Onze videospecialisten kijken per videoproductie naar welke filmapparatuur de beste en efficiëntste keuze is. In dit geval waren 1 camera en 1 drone voldoende.

De beelden zijn dusdanig gemaakt dat de kijker zo goed mogelijk te zien krijgt dat Caravanstalling Margraten honderden Caravans beveiligt. Wanneer wij uw bedrijfsfilm produceren zorgen wij niet alleen voor goede kwaliteit, maar we houden ook rekening met de marketingtechnische vlakken.

Een video laten maken doet u met een bepaald doel. Wij zorgen ervoor dat uw video dusdanig wordt gefilmd en gemonteerd, dat de belangrijkste punten naar voren komen en u uw doel behaalt!

Videomontage & afwerking

Na de opnames zijn de beelden natuurlijk naar onze video editor gegaan. Tijdens de edit wordt ervoor gezorgd dat er een vloeiend en goed samenhangend geheel wordt gecreëerd. Ook hierbij wordt er rekening gehouden met de marketingtechnische vlakken.

Wij van BEKA Media onderscheiden ons door echte video marketing te leveren! We kijken zelfs in de edit nog naar de zaken die uw bedrijfsfilm nog pakkender kunnen maken!

Bij de videomontage wordt alles netjes op de beat gemonteerd, worden er toepasselijke overgangen gemaakt en indien nodig titels toegevoegd. Bij dit project heeft de klant ook gebruik gemaakt van één van onze voice-over diensten.

Bij veel bedrijfsfilms is een voice-over een goede keuze om de informatie die belangrijk is over uw bedrijf te delen. Tijdens de edit wordt ervoor gezorgd dat de beelden en de voice-over elkaar waar nodig aanvullen.

De videomontage is verreweg het gedeelte van een productie waar de meeste tijd in zit. Na de edit doen wij bij iedere videoproductie ook de kleurcorrectie. Dit maakt uw eindresultaat een stuk levendiger.

Lees ook: Reclame maken voor uw bedrijf, de 10 beste manieren!

Loading...