Bayram Show – Bayram op bezoek bij Boer Ayoub

Boer Ayoub is de volgende gast in de serie “Bayram op bezoek” van influencer Izzle. Tijdens deze serie gaat Izzle al personage “Bayram” op bezoek bij verschillende Nederlandse influencers. Zo loopt hij een dagje mee in hun leven en voert hij gesprekken met de influencers. In deze aflevering was het de beurt aan Boer Ayoub.

Boer Ayoub werkt op verschillende boerderijen door Nederland. Op zo’n werkdag heeft hij dan ook verschillende taken. Tijdens deze aflevering loopt Bayram mee bij het uitvoeren van deze taken en proeft het boerenleven. Ondertussen wordt er gezellig gepraat terwijl Ayoub onder andere de koeien melkt met Bayram zijn hulp.

Boer Ayoub

Boer Ayoub werd enkele jaren geleden bekend voor het Nederlandse publiek door zijn ambities voor een carrière als boer. Hij ging hiermee viraal en kwam onder andere op het nieuws. Het was met name bijzonder omdat er weinig jongeren van zijn leeftijd en uit zijn situatie de ambitie hebben om boer te worden. Voor Ayoub zat dat anders.

Op het moment dat deze aflevering wordt opgenomen heeft Boer Ayoub geen eigen boerderij. Hij werkt op verschillende boerderijen, maar is ondertussen ook een bekendheid geworden op het internet.

Tijdens Bayram op bezoek gaat influencer Izzle bij hem langs onder de naam “Bayram”. Hij stelt vragen aan de boer terwijl ze samen alle taken uitvoeren die bij Ayoub zijn dagelijkse routine horen. Wij van BEKA Media leggen dit alles vast.

Camerawerk aflevering Boer Ayoub

Onze filmploeg heeft voor deze aflevering weinig apparatuur gebruikt. Afhankelijk van de video wordt er uitgebreider apparatuur ingezet. Neutraal apparatuur zorgt voor lagere kosten en was daarom bij Bayram op bezoek de voorkeur van de klant.

Bij deze aflevering is er natuurlijk gefilmd door onze cameraman, maar daarnaast zijn er ook drone beelden gemaakt van bijvoorbeeld de boerderij door onze drone piloot. Normaal worden camera-instellingen aangepast per locatie. Bij Bayram Show afleveringen is dit natuurlijk een stuk lastiger. Dit komt doordat onze filmploeg steeds meeloopt met het tweetal. Zo is er binnen bijvoorbeeld meer licht nodig dan buiten. Ook wordt er hierbij geen opstelling gemaakt. Alles wordt vanuit de hand gefilmd. Dit is met name om ook de spontane momenten niet te missen. Er is immers geen scenario. 

Videomontage Bayram Show

Onze video editor monteert de Bayram Show afleveringen volgens de echte volgorde hoe deze zijn gefilmd. Vaak worden er hele lange stukken gefilmd. De saaie stukken worden weggeknipt. Alles wordt tot een vloeiend geheel gemonteerd.

Verder voegen we het standaard Bayram Show muziekje toe. Uiteraard ontbreekt ook de intro niet. Aan het einde van de edit wordt de kleurcorrectie gedaan. Deze is ook een stuk lastiger dan normaal. Dit heeft ermee te maken dat het tweetal continu nieuwe ruimtes binnenloopt. Met minimaal apparatuur is het soms moeilijk om hier rekening mee te houden. 

Uw eigen video laten maken?  Vraag nu een gratis offerte aan! Voor al uw vragen kunt u gerust contact met ons opnemen. 

Loading...