Bayram Show – Bayram op bezoek bij Boer Ayoub

In deze aflevering van Bayram op Bezoek gaat influencer Izzle op bezoek bij Boer Ayoub. Boer Ayoub werkt op verschillende boerderijen. Op een dag heeft hij dan ook diverse taken. Bayram loopt een dagje mee. Hij proeft het boerenleven en hij helpt mee. Ondertussen wordt er gezellig gepraat. Daarnaast wordt er natuurlijk ook gewerkt. Zo moet boer Ayoub bijvoorbeeld de koeien melken. Ook hierbij helpt Bayram. Na enkele uren op de boerderij houdt Bayram het voor gezien. 

Camerawerk BEKA Media

Onze filmploeg heeft voor deze aflevering minimaal apparatuur gebruikt. Afhankelijk van de video wordt er uitgebreider apparatuur ingezet. Neutraal apparatuur zorgt voor lagere kosten. De cameraman kan natuurlijk nooit ontbreken. Bij Bayram Show komt er vaak ook een drone piloot mee. Er wordt neutraal video-apparatuur gebruikt om de video in een laag budget te filmen. Onze specialisten zorgen dat er zowel binnen als buiten gefilmd kan worden. Normaal worden camera-instellingen aangepast per locatie. Bij Bayram Show afleveringen is dit natuurlijk een stuk lastiger. Dit komt doordat onze filmploeg steeds meeloopt met het tweetal. Zo is er binnen bijvoorbeeld meer licht nodig dan buiten. Ook wordt er hierbij geen opstelling gemaakt. Alles wordt vanuit de hand gefilmd. Dit is met name om ook de spontane momenten niet te missen. Er is immers geen scenario. 

Videomontage Bayram Show

Onze video editor monteert de Bayram Show afleveringen volgens de echte volgorde. Vaak worden er hele lange stukken gefilmd. De saaie stukken worden weggeknipt. Alles wordt tot een vloeiend geheel gemonteerd. Verder voegen we het standaard muziekje toe. Uiteraard ontbreekt ook de intro niet. Aan het einde van de videomontage wordt de kleurcorrectie gedaan. Deze is ook een stuk lastiger dan normaal. Ook dit heeft ermee te maken dat het tweetal continu nieuwe ruimtes binnenloopt. Met minimaal apparatuur is het soms moeilijk om hier rekening mee te houden. 

Uw eigen videoproductie laten maken of een drone huren met piloot? Vraag nu een gratis offerte aan! Voor al uw vragen kunt u gerust contact met ons opnemen. 

Volg BEKA Media op Instagram om op de hoogte te blijven van de nieuwste projecten. 

Loading...