Bayram Show – Bayram op bezoek bij Hesdy Gerges

Kickbokser Hesdy Gerges is de nieuwe gast in de inmiddels vierde aflevering van het tweede seizoen van Bayram Show. In deze aflevering van het concept “Bayram op bezoek” gaat Bayram (influencer Izzle) op bezoek bij kickbokser Hesdy Gerges.

Het concept tijdens Bayram op bezoek is dat “Bayram” een aantal uurtjes meeloopt met zijn gast en een kijkje neemt in zijn leven. Hesdy Gerges zijn leven bestaat voor een groot deel uit de sport. Bayram bezocht Hesdy Gerges dan ook tijdens een training.

Het bleef echter niet bij een bezoekje, want Bayram heeft ook een groot deel van de training meegetraind. In de aflevering is te zien hoe Hesdy het zwaar maakt voor hem.

Hesdy Gerges training

Hesdy Gerges is een bekende kickbokser uit de zwaargewicht divisie. Wanneer influencer Izzle op bezoek bij hem gaat voor de nieuwe aflevering van Bayram op bezoek, is Hesdy al bijna 20 jaar actief als kickbokser. Hij gaat als gedisciplineerde sporter door het leven en traint onder andere veel met zijn vrouw Denise, die ook topsporter is.

Ook in deze aflevering is te zien dat niet alleen Hesdy Gerges, maar ook Denise een zware training afwerkt. Ook Izzle (Bayram) probeert hen bij te houden, maar heeft het behoorlijk zwaar.

De training begint met een aantal simpele oefeningen met de bokszak, maar het wordt al snel zwaarder en zwaarder. Later gaan Hesdy Gerges en Bayram zelfs nog even een potje sparren.

Tijdens de training stelt Izzle als personage Bayram allerlei vragen zoals gebruikelijk tijdens de serie. De gast, in dit geval Hesdy, doet spontaan mee. Er wordt niet gewerkt volgens een script maar creatief en spontaan.

Camerawerk filmploeg

Onze filmploeg heeft minimalistisch apparatuur gebruikt voor de opnames van deze aflevering. Zoals bij Bayram Show bijna altijd het geval is, is de uitdaging om met zo min mogelijk apparatuur een toffe video neer te zetten.

Het voornaamste doel is het entertainen van de doelgroep van Izzle. BEKA Media onderscheidt zich dan ook door ook in zeer kleine budgetten te kunnen werken. Hierbij wordt echter wel weinig apparatuur gebruikt. Ook bij Bayram Show gebruikt onze filmploeg dus minimalistisch apparatuur.

Wij hebben voor deze aflevering gebruik gemaakt van een 4K Sony camera en Røde geluidsapparatuur.

Gedurende de volledige aflevering loopt onze filmploeg mee met het tweetal. Bayram leidt de aflevering door spontaan mee te lopen met zijn gast. Onze cameraman zorgt dat alles op beeld is en filmt continu om geen enkel belangrijk moment tussen de twee te missen.

De edit

Na de opnames heeft onze video editor alles natuurlijk in goede volgorde gezet en er een geheel van gemaakt.

Hesdy Gerges en Bayram hebben erg lang samen getraind. Tijdens de montage is de bedoeling hier de leukste stukken van te selecteren. Van alle diverse oefeningen die er zijn gedaan zijn er specifieke delen gepakt en in de video gezet.

Uiteraard is er een toepasselijk muziekje aanwezig op de achtergrond. Verder is tijdens de de kleurcorrectie natuurlijk gedaan. 

Uw eigen video laten maken? Twijfel niet en neem meteen contact met ons op!

Loading...