Bayram Show – Bayram op bezoek bij Hesdy Gerges

Dit is de inmiddels vierde aflevering van het tweede seizoen van Bayram Show. In deze aflevering van het concept “Bayram op bezoek” gaat Bayram (influencer Izzle) op bezoek bij kickbokser Hesdy Gerges. Hesdy Gerges is al jarenlang bekend door de sport. Zo heeft hij onder andere grote wedstrijden gevochten tegen vechters als Badr Hari en Rico Verhoeven. In deze aflevering bezoekt Bayram hem tijdens zijn dagelijkse training. Het tweetal gaat samen trainen. Hesdy en zijn trainer geven Bayram zware opdrachten. Na afloop van de training houden Hesdy Gerges en Bayram nog een kort gesprek. 

Camerawerk filmploeg

Onze filmploeg heeft minimalistisch apparatuur gebruikt voor de opnames van deze aflevering. Zoals bij Bayram Show bijna altijd het geval is, is de uitdaging om met zo min mogelijk apparatuur een toffe video neer te zetten. Het voornaamste doel is het entertainen van de doelgroep van Izzle. BEKA Media onderscheidt zich dan ook door ook in zeer kleine budgetten te kunnen werken. Hierbij wordt er dan echter wel weinig apparatuur gebruikt. Ook bij Bayram Show gebruikt onze filmploeg dus minimalistisch apparatuur. Wij hebben voor deze aflevering gebruik gemaakt van een 4K Sony camera en Røde geluidsapparatuur. Ook een drone huren met piloot is bij ons mogelijk, maar dat was voor deze aflevering niet nodig. Een drone huren met piloot gebeurt zo nu en dan wel voor andere Bayram Show afleveringen. Naar onze mening maken drones videoproducties een stuk mooier! Zo is een bedrijfsfilm maken met drone ook iets wat wij ten alle tijden aanraden. Natuurlijk wel als de plek geschikt is om een drone te vliegen. 

De edit

Onze video editor heeft alles natuurlijk in goede volgorde gezet. Uiteindelijk moest er tijdens de edit een vloeiend geheel gecreëerd worden. Hesdy Gerges en Bayram hebben erg lang samen getraind. Tijdens de montage is de bedoeling hier de leukste stukken van te selecteren. Van alle diverse oefeningen die er zijn gedaan zijn er specifieke delen gepakt en in de video gezet. Uiteraard is er een toepasselijk muziekje aanwezig op de achtergrond. Verder is tijdens de videomontage te kleurcorrectie natuurlijk gedaan. 

Uw eigen bedrijfsfilm met drone maken, of een andere soort videoproductie realiseren? Twijfel niet en neem meteen contact met ons op!

 

Loading...