Bayram Show – Bayram op bezoek bij Andy van der Meijde

Andy van der Meijde was de derde gast in het tweede seizoen van Bayram Show, de comedy serie van influencer Izzle.

In deze serie gaat Izzle langs bij verschillende influencers. In het eerste seizoen kwamen de influencers langs bij Izzle zelf, maar in het tweede seizoen (dat door BEKA Media wordt gefilmd) is Izzle (Bayram) de gast. 

Andy van der Meijde gaf “Bayram” een rondleiding in zijn zeer grote villa. Het Andy van der Meijde huis speelt een grote rol in deze aflevering. Andy van der Meijde laat “Bayram” eerst binnenkomen in zijn gigantisch huis, en neemt hem daarna mee naar de verschillende ruimtes en plekken in en rondom het Andy van der Meijde huis.

Over Andy van der Meijde

Andy van der Meijde voetbalde jarenlang op het hoogste niveau en heeft onder andere gespeeld voor Inter Milaan, Everton en Ajax. Zijn landelijke (en internationale bekendheid) is dan ook van start gegaan door zijn voetbalcarrière. Andy van der Meijde zijn voetbalcarrière kende veel ups en downs en dit was dan ook één van de onderwerpen in deze Bayram Show aflevering.

Verder wordt er gesproken over het huidige leven van Andy van der Meijde en natuurlijk het Andy van der Meijde huis. Voetballen doet Andy allang niet meer. Momenteel presenteert hij het programma “Bij Andy in de auto”, waar ook Izzle zelf een keer aan heeft meegedaan. Andy van der Meijde zijn landelijke bekendheid is door dit programma nog groter geworden.

Andy van der Meije huis

In het gigantische huis van Andy  gaat het tweetal tijdens de aflevering onder andere langs het zwembad, een enorm weiland met paarden, een gamekamer en een vijver.

Andy van der Meijde en “Bayram” houden een kort gesprek in de woning, waarna ze langs vrijwel alle bijzondere hoeken van de villa gaan. Vanaf de eerste ontmoeting van het tweetal bij de voordeur van het huis, tot aan het laatste shot in de video is niets geacteerd. Er wordt in deze serie dan ook niet volgens een script of scenario gewerkt. Izzle (Bayram) voert spontaan de gesprekken en ook de gast, in dit geval Andy, doet spontaan mee met de loop van de video.

Dit wordt van begin tot eind vastgelegd door onze cameraman. Ook de rondleiding door het Andy van der Meijde huis is zonder planning uitgevoerd.

Filmwerk opnames

Voor de productie van deze Bayram Show aflevering heeft onze filmploeg 4K videoapparatuur gebruikt. Hieronder viel in dit geval een Sony FDR variant. In verband met privacy redenen van onze gast hebben wij geen gebruik gemaakt van dronebeelden. Onder normale omstandigheden gebruikt onze filmploeg bij Bayram Show ook een 4K drone.

Voor het geluid gebruikten we audioapparatuur van Røde.

Over het algemeen wordt er in de Bayram Show afleveringen zo min mogelijk apparatuur gebruikt. Dit is onder andere zodat onze cameraman continu snel kan schakelen. Daarnaast speelt het budget dat de klant aan een bepaalde aflevering kwijt wilt natuurlijk ook een rol in de apparatuurkeuze.

Videomontage

Na de opnames met Andy van der Meijde en Izzle zijn alle beelden naar onze video editor gegaan. Hij heeft er natuurlijk voor gezorgd dat er een complete aflevering van de beelden is gemaakt.

Bij de montage zijn enorme stukken van lange fragmenten gebruikt, omdat alles zoals gezegd een “one-taker” is. De beelden zijn zoals de gebeurtenissen gebeurden. Er is niets opnieuw gefilmd of in scene gezet.

Bij veel video’s worden er continu kleine stukjes opgenomen. Deze worden dan in de videomontage tot een geheel gebracht. Bij Bayram Show wordt er echter in één keer door gefilmd in tegenstelling tot vele andere videoproducties. Dit wordt gedaan oom geen enkel spontaan moment tussen Bayram en de influencer te missen.

Hierdoor hoeft er niet continu van shot of standpunt veranderd te worden in de videomontage. Wel voegt onze video editor uiteraard de nodige sfeerbeelden toe. Ook wordt er een levende kleurcorrectie toegevoegd. Dit speelt een belangrijke rol bij de uitstraling van een video.

Uw eigen entertainment video laten maken?

Vraag gerust een vrijblijvend offerte aan of neem contact op!

Loading...