Bayram Show – Bayram op bezoek bij Andy

Andy van der Meijde was de derde gast in het tweede seizoen van Bayram Show. In Bayram Show, de YouTube serie van Izzle, gaat Izzle langs bij verschillende influencers. In het eerste seizoen kwamen de influencers langs bij Izzle zelf, maar in het tweede seizoen is Izzle (Bayram) de gast.

Andy van der Meijde gaf “Bayram” een rondleiding in zijn zeer grote villa. Andy voetbalde op het hoogste niveau en heeft onder andere gespeeld voor Inter, Everton en Ajax. De carrière van Andy was dan ook één van de onderwerpen in de video.

Verder wordt er gesproken over het huidige leven van Andy van der Meijde en natuurlijk de prachtige woning. Momenteel presenteert Andy het programma “Bij Andy in de auto”, waar ook Izzle zelf een keer aan heeft meegedaan.

In de villa gaat het tweetal onder andere langs het zwembad, een enorm weiland met paarden, een gamekamer en een vijver. Andy van der Meijde en Bayram houden een kort gesprek in de woning, waarna ze langs vrijwel alle bijzondere hoeken van de villa gaan.

Dit wordt van begin tot eind vastgelegd door onze cameraman. Alles wordt gefilmd zoals het gebeurt en er wordt dan ook niet geacteerd in de Bayram Show afleveringen.

Filmwerk Andy van der Meijde opnames

Voor de productie van deze Bayram Show aflevering heeft onze filmploeg 4K videoapparatuur gebruikt. Hieronder viel in dit geval een Sony FDR variant. In verband met privacy redenen van hebben wij geen gebruik gemaakt van dronebeelden. Onder normale omstandigheden gebruikt onze filmploeg bij Bayram Show ook een 4K drone.

Voor het geluid gebruikten we audioapparatuur van Røde.

Over het algemeen wordt er in de Bayram Show afleveringen zo min mogelijk apparatuur gebruikt. Dit is onder andere zodat onze cameraman continu snel kan handelen. Daarnaast speelt het budget dat de klant aan een bepaalde aflevering kwijt wilt natuurlijk ook een rol.

Videomontage

Bij de montage zijn natuurlijk enorme stukken van lange fragmenten gebruikt. Bij veel video’s worden er continu kleine stukjes opgenomen. Deze worden dan in de videomontage tot een geheel gebracht. Bij Bayram Show wordt er echter in één keer door gefilmd in tegenstelling tot vele andere videoproducties. Dit wordt gedaan oom geen enkel spontaan moment tussen Bayram en de influencer te missen.

Hierdoor hoeft er niet continu van shot of standpunt veranderd te worden in de videomontage. Wel voegt onze video editor uiteraard de nodige sfeerbeelden toe. Ook wordt er een levende kleurcorrectie toegevoegd. Dit speelt een belangrijke rol bij de uitstraling van een video.

Uw eigen entertainment video, bedrijfsfilm of aftermovie laten maken?

Vraag gerust een vrijblijvend offerte aan of neem contact op!

Loading...