Bayram Show – Bayram op bezoek bij Kosso

Kosso is de eerste gast die voorkomt in seizoen 2 van Bayram Show. Bayram Show is een concept dat influencer Izzle al eerder had gerealiseerd, maar dan zonder een samenwerking met BEKA Media.

Naast het feit dat het eerste seizoen van Bayram Show niet door ons is gefilmd, zijn er nog meer verschillen tussen het eerste en tweede seizoen. In het eerste seizoen kwamen de influencers namelijk langs bij personage Bayram. In het tweede seizoen gaat ‘Bayram’ zelf langs bij de influencers.

Kosso is hierbij dus de eerste gast waar Izzle langs ging. Tijdens de aflevering laat Kosso zijn bedrijfspand zien aan ‘Bayram’ en rijden ze samen een rondje in Kosso zijn Lamborghini.

Verder trainen Kosso en Bayram even kort samen. Tijdens alles wat er wordt gedaan is het idee natuurlijk ook dat het personage Bayram op een grappige manier allerlei vragen stelt aan Kosso.

Camerawerk filmploeg

Voor de aflevering Bayram op bezoek Bij Kosso heeft onze filmploeg niet bijzonder veel filmapparatuur gebruikt. Wel hebben wij uiteraard een 4K camera en een 4K drone ingezet. Om het geluid goed vast te leggen zijn Røde microfoons gebruikt.

Onze cameraman heeft eigenlijk gedurende de hele aflevering meegelopen met het tweetal. Vanaf de eerste ontmoeting tot aan de afsluiting liep alles spontaan. Er is geen script gebruikt. Terwijl Izzle en Kosso gewoon hun gang gingen, is alles vastgelegd op beeld.

De DJI Mavic Air drone hebben wij gebruikt voor beelden van het autorijden, maar ook om Kossonutrition vloeiend vast te leggen. Een drone piloot huren kan bij BEKA Media ook als losse dienst.

Videomontage

Onze video editor heeft bij de montage van de video de ruwe beelden waar nodig bewerkt. Het waren met name lange shots omdat de camera continu door heeft gefilmd. Zoals gezegd is er niets in scene gezet en is alles op beeld gebracht hoe het liep.

Er werd weinig geregisseerd tijdens de opnames. Alles liep spontaan waardoor er veel lange beelden waren. Omdat onze cameraman uiteraard ook de nodige sfeerbeelden heeft gemaakt hebben wij hiermee gespeeld in de montage. Zo lieten we bijvoorbeeld wat sfeerbeelden zijn van Kosso zijn Lamborghini. Dit doen we op het moment dat het tweetal aankomt bij de Lamborghini. Hetzelfde geldt voor sfeerbeelden van bijvoorbeeld Kosso zijn eigen gym. Door deze sfeerbeelden te gebruiken zorgen we dat er geen saaie video wordt gecreëerd.

Uw eigen bedrijfsfilm laten maken? Neem gerust contact met ons op. Bel meteen voor meer informatie!

Loading...