Bayram Show – Bayram op bezoek bij Kosso

Kosso is de eerste gast die voorkomt in seizoen 2 van Bayram Show. In de tweede aflevering van Bayram Show, zitten influencer Izzle en zijn gast Kosso onder andere samen in de Kosso Lamborghini.

“Bayram”, het personage dat Izzle speelt, beleeft een gezellig dagje met Kosso en wij van BEKA Media leggen dit vast op beeld. In de Bayram Show afleveringen loopt onze cameraman gedurende de hele dag mee met het tweetal, maar is er geen script. “Bayram” en de gast zelf leiden de aflevering spontaan!

In deze aflevering speelde vooral de Kosso Lamborghini een grote rol.

In de Kosso Lamborghini met Bayram

In de eerste aflevering van het tweede seizoen van Bayram Show gaat Izzle (Bayram) langs bij influencer, bodybuilder & rapper Kosso. De aflevering begint met een kort gesprek tussen Kosso en Izzle. Hierna gaat het tweetal al snel richting de Kosso Lamborghini. Ook “Bayram” rijdt een stukje in de auto van zijn gast.

Na de Lamborghini-tour gaan Izzle en Kosso onder andere kort trainen. Tussendoor gaat Izzle natuurlijk nog steeds door met zijn rol als Bayram en stelt hij verschillende vragen.

Uiteindelijk komen ze terug bij de Lamborghini en wordt hier nog een kort gesprek gevoerd. De aflevering eindigt met een klein cadeautje dat Bayram krijgt van zijn gast Kosso.

Camerawerk filmploeg

Voor de aflevering Bayram op bezoek Bij Kosso heeft onze filmploeg niet bijzonder veel filmapparatuur gebruikt. Wel hebben wij uiteraard een 4K camera en een 4K drone ingezet. Om het geluid goed vast te leggen zijn Røde microfoons gebruikt.

Wij stellen de apparatuur die we voor een opnamedag nodig hebben samen op basis van de video die geschoten gaat worden en natuurlijk het budget dat onze klant kwijt wilt. Voor de Bayram Show afleveringen is niet veel apparatuur gebruikt, omdat onze klant het vooral belangrijk vond dat er snel geschakeld en op spontane momenten gefilmd kon worden.

Een bijkomend nadeel hiervan is wel dat er bij beelden waarbij de cameraman van buiten naar binnenloopt of andersom, soms overbelichting of onderbeluchting ontstaat. 

Onze cameraman heeft eigenlijk gedurende de hele aflevering meegelopen met het tweetal. Vanaf de eerste ontmoeting tot aan de afsluiting liep alles spontaan. Er is geen script gebruikt. Terwijl Izzle en Kosso gewoon hun gang gingen, is alles vastgelegd op beeld.

De DJI Mavic Air drone hebben wij gebruikt voor beelden van het autorijden.

Een drone piloot huren kan bij BEKA Media ook als losse dienst.

Videomontage

Onze video editor heeft bij de montage van de video de ruwe beelden waar nodig bewerkt. Het waren met name lange shots omdat de camera continu door heeft gefilmd. Zoals gezegd is er niets in scene gezet en is alles op beeld gebracht hoe het liep.

Er werd weinig geregisseerd tijdens de opnames. Alles liep spontaan waardoor er veel lange beelden waren. Omdat onze cameraman uiteraard ook de nodige sfeerbeelden heeft gemaakt hebben wij hiermee gespeeld in de montage.

Zo lieten we bijvoorbeeld wat sfeerbeelden zijn van Kosso zijn Lamborghini. Dit doen we op het moment dat het tweetal aankomt bij de Lamborghini. Hetzelfde geldt voor sfeerbeelden van bijvoorbeeld Kosso zijn eigen gym. Door deze sfeerbeelden te gebruiken zorgen we dat er geen saaie video wordt gecreëerd.

Zelf videoproducties bij ons afnemen? Neem vooral contact op!

Meer weten? Lees dan het artikel cameraman inhuren.

Loading...